• Ashley

  • Egyeztetés:

    Itt VTR en egyeztettünk előre egy nappal. Este írtam rá, reggelre már vissza is igazolta az időpontot. Telefonszámot kért, de ez természetes.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, nap közbem kicsit tartottam a parkolóhelyek korlátozpttságától, de alaptalanul. Sok hely volt az utcában. Nem a pontos címet kaptam megy de mikor hívtam eligazított, nem volt probléma.
  • Helyszín:

    Átlagos kisméretű panel. Tisztaság volt. Fürdő is rendben volt, aki ismeri a panel szépségeit nem fog meglepődni. Kaptam 3 törölközőt is, mert volt olyan vendég aki kifogásolta ezek számát. Ágy egy kihúzható kanapé, de fotel is van a szobában.
  • Lány külseje:

    A képek hűen tükrözik a külsőt, talán annyi eltérés h vannak piercingek, de semmi zavaró! Fekete testhez simuló, hátul szinte nyitott ruhában fogadott.Hosszú haja fel volt fogva, gondolom praktikusság, de a végén kiengedte. Nagyon kommunikatív, beszédes leányzó. Annyit röhögtünk, h az már fájt. (Jó értelemben) Aki nehezebben oldódik, mint pl. én, annak kifejezetten ajánlom. Még nekem is kedvem támadt storyzgatni. Figyelmes, igyekszik a vendég elvárásainak megfelelni.
  • Action:

    A fürdőből visszajövet láttam, h már az ágyon vár. Mivel kellett egy kis feszültség oldás, csókokkal ismerkedtünk. Közbem volt pár vicces "beszólás" amotől tényleg oldott lett a hangulat. Szépen kibontottam a hatalmas ikreket a ruhából. Nem kellett sokat matatni, egyszerűen levehető ruha volt. Nagyon lágyan, barátnősen csókolt, felismerte h nekem akkor ez kellett. Lassan belemelegedtünk, és elfeküdtem az ágyon, h átadjam magam a franciázásnak. Tehetséges benne, a környékkel is foglalkozik, nem siette el. Oly annyira jó volt, h egy idő után leállítottam, és én kértem nyalakodási engedélyt. Lecsúsztam lassan a lába közé, és hosszan kényeztettem. Hanghatásokkal jelezte sikerét. Kért egy kis pihit, közben megint ment a viccelődés, alig bírta abba hagyni a nevetést. Megint franciát kértem, aztán egy ponton kértem a gumit, és h üljön rám szemből. Egy térdzokni volt rajta, ahogy ott himbálództak az ikrek, és gugolt rajtam..... Sajnos a gumi okozta stressz miatt meg kellet állni, utána kis rásegítés után hátulról fejeztem be. Kaptam törlőt, ésbmég egy jó 10 percet beszélgettünk, röhögtünk. Nagyon nyitott, aranyos lány, személyiségével oldja a feszültséget.
  • Elszámolás:

    Az elején letettem az ágy melleti kis asztalra.
  • Összkép:

    Azt kell h mondjam, rég nem maradtam hirdetőnél action után beszélgetni a maradék időben. Álltalában rohanok, de most rászántam az időt. Aki szereti a lazaságot, nem csak egy szép bábut akar annak ajánlom! (Igérem legközelebb kordában tartom a tekintetem :) )
Happy Massage