• Tera

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hosszú ideje próbáltam már megszervezni egy randit és nagyon megörültem, amikor néhány kicsengés után felvette a telefont. Gyorsan átbeszéltük a részleteket és a megállapodott időben megjelentem az ajtójában annak rendje-módja szerint.
  • Megközelítés:

    Forgalmas helyén a kerületnek van a Tera rendelője. Villamos a közelben. Gk-val voltam és egyszerűen le tudtam parkolni, ami fizetős, de sebaj.
  • Helyszín:

    Viszonylag új építésű társasházban található a modern, tiszta, szépen berendezett lakás. A fürdő is új, valamint minden megtalálható, ami kell a hancurra kiéhezett férfinépnek. Tusfürdők, szájvizek armadája áll rendelkezésre.
  • Lány külseje:

    A képeken látható csinos hölgy Tera. Helyes arca, kézre álló Ikrei, szép, izmos nunija, kemény popója van. Izgató, szexi hölgy.
  • Action:

    Megérkezésem után bevezetett a fürdőbe és ellátott minden infóval, hogy hol, mit találok. Visszaérkezésemkor egy pillanatra eltűnt ( gondolom rendbe tette utánam a fürdőt. Amikor visszaérkezett apró csókokkal, simogatásokkal csaptunk a szex márkonyába. Lassan minden textil lekerült róla és ott állt előttem a maga meztelen valóságában. Voltam én mindenhol, arc, nyak, cicik, bimbi miegymás. Lekerültünk az ágyra és már mentem is délre elidőzve közben a didkóknál. Aztán a gyönyörű csikló és közben ujjazás, aminek hatására benedvesedett alaposan Tera. Kértem, hogy játsszon el a kisfickóval. Nagyon kellemes, mélytorokkal fűszerezett NF-et kaptam, aranyos kézimunkával. Már így eltudtam volna lőni egy patront, de kértem a védelmet.

    Misszibe indítottunk bemelegítésként. Szépen magába fogadott és mozogtunk együtt ütemesen. Váltogattam a ritmust, szöget, erőt és így haladtunk a gyönyör felé.
    Kértem egy váltást és kutyusban loptam be neki a szerszámomat. Így is kihasználtam a lehetőségeimet. Alaposan megdöngöltem. Kértem, hogy a popóba is bejussak és megkaptam a lehetőséget, amellyel éltem is nagy élvezettel.
    A végkifejletet misszibe kértem. Egy nagy menet után, a lassabb tempóban ért el a kéj eljövetele, aminek folytán jól megtöltöttem a pajzsot matériával. Nagyon jól esett!

    Kicsit megtisztogatott, majd irány zuhizni, felfrissülni. Felöltözés közben még egy kis dumcsi és indulás a szép tavaszi napsütésbe.
  • Elszámolás:

    Az aktus előtt történt. A hirdetésében megadott lehetőségek közül választottam, lehetőségem szerint mindent. Mindennel megvoltam elégedve, így nem kérdés, hogy az ár megérte.
  • Összkép:

    Egy igazán full barátnő feelinges együttlét volt, ami gyakorlatilag mindent tartalmazott.Mindent megtett azért, hogy én nagyon jól érezzem magam vele és ezt el is érte. Minden MT-nek ajánlom!
Happy Massage