• Bögyös Bestia Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aránylag könnyen ment. A harmadik hívásra felvette. Nagyon kedves volt a telefonban, minden kérdésemre kielégítően válaszolt. A végén nem is maradt más lehetőségem, mint megkérdezni mikor tudok menni és hova. :)
  • Megközelítés:

    Nem messze a Jászai-tól, egy forgalmas mellékutcában fogad. A parkolási lehetőségek nem a legkedvezőbbek, de sok szerencsével nem lehetetlen. Nekem egy utcával arrébb sikerült csak helyet kapnom. A tömegközlekedés viszont teljesen jó, hiszen a kőr út csak 2-3 percre van és ott van tuja és busz is.
  • Helyszín:

    Régebbi építésű bérházban fogad. Emeletre kellett felmenni, de van lift is, akik ezt részesítik előnyben. Én felsétáltam a lépcsőn, egészségesebb. :) A lakás maga tiszta és rendezett. Az ágy masszív, de nem a legkényelmesebb. A fürdő is tiszta, jól felszerelt.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő, telt, mosolygós milf hölgy fogadott. Érdekes momentum volt részéről, hogy rákérdezett, szerintem ő van-e a képeken. Mondtam, hogy egyértelműen igen. Erre elmondta, hogy nemrég volt valaki, aki az ajtóban arra hivatkozva fordult vissza, hogy nem ő van a képeken. Itt írom mindenkinek, hogy valóban ő látható a képeken, egyértelműen saját képekkel hirdet! Aki mást mond, hazudik.
  • Action:

    Nem fogom hosszú lére ereszteni az írást. Kellemesen indult az együttlét. Fürdés után az ágyon már közelebbi kontaktusba kerültünk egymással. Csókoltam a melleit, közben kezem a lába közt simogatta. itt kezdődött minden. Finoman, de határozottan elhúzta a kezem, hogy azt most ne. Utána ő kezdett franciázni, de 5 perc után azt is abbahagyta, hogy ezt se. Kérdeztem, hogy van esetleg valami probléma velem, mert akkor mondja meg, hátha lehet segíteni a dolgon. Semmi probléma, csak most nem megy neki. Menjek el esetleg? Mert ennek így nem sok értelme van. Nem kell, megpróbál jobban koncentrálni. Igyekezett is a drága, de valahogy nem volt az igazi. Azért csak felállt a farkam, majd gumit húzott rá és jött a szex része. Végül is ez már nem volt rossz, de nagyon jó sem. Az eddigi beszámolóit olvastam és azok alapján mást vártam. Lehet ő nem volt jó passzban, de nyugodtan mondhatta volna, és akkor jövök máskor. Így viszont szerintem egyikünknek sem volt jó a dolog.
  • Elszámolás:

    A végén lett rendezve a tiszteletdíj, a telefonban lebeszéltek alapján, de mentségére legyen mondva, adott vissza belőle. Hogy ez az "átlaghoz" képest alatta vagy felette van nem tudom, de nem is érdekel. Számomra elfogadható lett volna, csak sajnos a kémia nem működött köztünk.
  • Összkép:

    Nem volt rossz maga a találka és az együttlét, de valami hiányzott. Lehet, hogy ezt hívják kémiának. Ha ez az, akkor ez hiányzott ahhoz, hogy minden a lehető legjobb legyen.
  • Webi megjegyzése:

    Hát ezt szeritnem jó-ként lehetne kirakni, mert igazából nem tartalmaz negatívumot, talán csak a beszik alapján túl sokat várt a vendég, egy átlagos randi, de hát tartalmat ugye nem ellenőrizzük.....
Happy Massage