• Aletta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kétszer kellett hívni, de végül sikerült elérni és éppen akadt egy üres fél órája számomra, így 20 percel később már ott is voltam nála. Sietnie kellett utána valahová, de mindent megtett, hogy létrejöhessen a randi.
  • Megközelítés:

    Újbuda központjában van ez a kéjkuckó. Pontos címet kaptam, de sok a szám és a betű, szóval érdemes figyelni.
  • Helyszín:

    Jól felszerelt néhány éves garzon, patyolat tisztasággal. Külön dicséretes az, hogy az ágyon egy leterített (és vendégenként cserélt) törülköző teszi higénikussá az együttlétet.
    Türcsik jó állapotúak és puhák.
  • Lány külseje:

    A képek megfelelően illusztrálják, hogy mit várhat az ember az ajtó mögött. Viszonylag sötét volt a szobában, de jól láthatóan egy bomba lány várt engem.
    Magas, vékony és hatalmas mellekkel megáldott, megálmodott lány. A ruhájára nem emlékszem, azt valahogy az agyam nem regisztrálta. Valószínűleg nem tartotta fontos információnak.
    Viszonylag sok tetoválás van rajta, ezeket gondos photoshop kezek tüntették el a képekről a diszkréció jegyében.
  • Action:

    Bemutatkozás és fürdés után elfeküdtem és megkértem, hogy kapcsoljon fel egy lámpát, hogy megnézhessem jobban.
    Nincs mit takargatnia, kváncsiságomat csokba fullasztotta.
    Aletta igazán jól csókol. Azon kevés lányok egyike, aki egy kis darabot odaad magából. Rámenős, kezdeményező, tudja mit akar és el is veszi :)
    Így járt a velem egykorú is nemsokára. Nagyon jól franciázik: egy pillanatra sem fogazik és nem lazázza el kezeléssel. Nincs pornós köpködés, de szerintem nincs is rá szükség.
    Újabb csók csata után előkerült egy gumi, felhelyezés előtt még biztos ami biztos kicsit még franciázott egy kicsit.
    Utána felült a lovagló nyeregre, szépen lassan tettük be, mert szük puncija van és azt bőven kitöltöttem. Mindenkinek ajánlom ezt a mozit az első székből.
    Szerettem volna még más pózt is kipróbálni, így megkértem, hogy váltsunk kutyába: Mennyei volt innen is a kilátás.
    Lassan kezdtem, sokkal lassabban, ahogy lovagoltunk. Ez tetszett neki, halk nyögdécseléssel díjazta, nemsokára el is mentem.
    Levezetőként beszélgettünk és csókolóztunk, nem lehet betelni ezzel a lánnyal.
  • Elszámolás:

    A világcsokor is kicsit nagyobb mint az átlág, de igazán jól éreztem magamat vele. Előre kérte a pénzt mivel nem ismertük egymást, ez így korrekt, az asztalon maradt a randi végéig.
    Egy kis eltérés van a megszokottól: az egy órás szeánszban csak egy aktus van, de egy végig francia pluszban még benne van. Ez nem számított most, mert egylövetű vagyok és egyébként is fél óra jutott nekem csak belőle.
  • Összkép:

    Szerintem Ő benne van budapest legjobb művészei között. Kicsit úgy éreztem, mint ha évek óta jártunk volna, minden természetes volt vele, semmi feszengés. Imádtam minden percét és porcikáját.
Happy Massage