• Valéria

  • Beküldte:
  • Valéria reagálása

    Kedves Smiler!:)


    Nagyon köszönöm hogy végre sikerült személyesebbé tenni az ismerettséget..:)

    Kedves ajándékodat is köszönöm;időt fogok rá szakítani;)😌
    Bár első alkalommal láthattalak vendégül...koránt sem utoljára:)

    Külön köszönet;hogy még léteznek-személyed is-olyan férfiak akik igen is nagy hódolattal adóznak a női nem társaságának fényében fürödve.:)

    Nagyon köszönöm, hogy az értékelés publikálására is
    jutott az idődből.
    Visszavárlak amint erre hoz a lábad;) :*

    Valéria🙂

  • Egyeztetés:

    Előző nap kora reggelén Vtr-n kértem a ma délutánra egy randit, amit kb egy óra múlva el is fogadott Valéria. Ma még küldtem sms megerősítést, amire szintén érkezett a válasz, hogy "várlak".
  • Megközelítés:

    Vonat, metró kombóval mentem, így a szabad parkolóhelyek hidegen hagytak a közelben. Könnyű volt megtalálni a szépen felújított lakóházat. Metró, villamos kb 10 perc kutyagolás.
  • Helyszín:

    Az ágy nagyon kényelmes volt az amerikai konyhás tágas nappaliban. A nappali fény is bőven bevilagitott a nagy ablakokon. Jó érzetet adott, mert mindent tökéletesen láthattam a vendéglátomból. A fürdő sem egy kis zug. Bőven elfért benne a kád, a mosdó, a vécé, a mosógép. Tusfürdő bőven volt, hogy választhassak. Szájvíz kis pohárral biztosított volt.
  • Lány külseje:

    Valéria egy filigrán mosolygós szexi milf, akinek a természetessége magával ragadó. A képei abszolút megfelelnek a valóságnak. Ő pont az a szomszéd nő típus, akit bármikor, bárhol zaklatnék egy jó süti receptel, hogy megdughassam. Lenge kétrészes hálóingben fogadott. Javasolt egy combfixet, amit még szép, hogy elfogadtam. Az fix, hogy szexibb volt. Csak még annyit, hogy többször lehajolt megigazitani valamit a padlón. Persze véletlenül mindig úgy helyezkedett, hogy a világbajnok feneke a középpontba kerüljön.
  • Action:

    Megérkezésekor nyitott ajtóval fogadott az ajtó mögé bújva. Puszival üdvözöltük egymást, majd cipő le és egy kis ismerkedős beszélgetés. Ásványvízzel kínált, amit szívesen fogadtam. Közben azért többször incselkedett velem. Míg jobbnak láttam, hogy neki kezdek vetkőzni és irány a fürdő. Gyors tusolás után már combfixel a lábán várt az ágy közelében. Ekkor már komolyan megkezdődött az ismerkedés egymás testének a felfedezéséhez. Abszolút érzéki csókokkal, érintésével nyitottunk egymás felé, amit fokozatosan növeltünk. Először Én kezdtem a nyelves kényeztetése, mert Valéria egy hirtelen ötlettől fogva doggyban pucsitott az ágyon nekem. Hátulról nyalakodtam.Isteni kívánatos a feneke. Ugyan a popsiját kihagytam, de kárpótolt az a finom nedvesedő szép punci. Megfordult, kényelembe helyezte magát és úgy nyaltam a csiklóját. Párhuzamosan először egy, majd két újjal izgattam a puncit belülről, aminek hatására egyre sűrűbb rángások hagyták el a Kedves testét. Egy null a házainak! Ezután megmutatta, hogy milyen is a francia tudása.Nos kérem, ezt érezni kell, mert volt nyál is hozzá, érzékiség is, mélytorok is koppanasig. Többféle pózban is szerette csinálni.A legjobb az volt, amikor hanyatt feküdt és úgy vette be mélyen. Óvatosan még Én is toltam a kis torkára a cerkám.Nagyon izgató volt! Semmi kapkodás, semmi kivégzési szándék. De már nagyon kívántam a punciját, így eszközöltem a gumit, amit szájjal fel is tett. Doggyban kezdtünk először. Jót csattogtunk, de kis idő után misszibe fordultunk. Itt a lábait összefogtam majd úgy keféltünk egy darabig. Majd a lábait elengedtem és szépen széttárva hagyta, így láthattam az arcát, a melleit. Egyik kezemmel a cíciket vagy épp a derekát fogtam. A másikkal a csiklóját izgattam.Csókokat is váltottunk közben. Itt jöttek az újabb rángások a Kedvesemtől. Kettő null a vendéglátomnak.Közben a haját is kibontotta.Ekkor kaptam dicséretet is.Majd újra doggyztunk. Először úgy, hogy hasra feküdt az ágyon és úgy dugtam a punciját hátulról. Nagyon közelítettem a vég felé, mert annyira jó volt, így visszamentünk a kezdetekhez. Szintén doggy, de most négykézláb volt a Kedvesem. A felsőteste és az arca az ágyra simult, míg a feneke égnek állt. A két kezét is hátratette, hogy még kiszolgáltatottabb legyen a számomra.Természetesen össze is fogtam a kezeit egy jó kiadós tövig tolós dugasban. Jót csattogtunk jó kis ideig. Kellő hanghatások elhagyták Valéria ajkát is. Mivel az időnk a vége felé közeledett, így levettem a gumit és kényelemben helyeztem magam. Szavak nélkül is tudta Kedvesem, hogy mi kell ennek a férfinek. Egy kellemes lágy érzéki szopással zárta Valéria a randinkat. Türelmesen kivárta az orgazmusomat és a szájában tartotta végig az utolsó rángatózásomig. A szépítés meg volt, így kettő - egy lett a vége. Nekem Valériával való együttlétem a felejthetetlen kategória!
  • Elszámolás:

    Alap szolgáltatást vettem igénybe. Viszont azt maximálisan csinálta. A popsiját akarom majd legközelebb bevenni, mert az is nagyon izgató volt a számomra. De nincs egy cseppnyi hiányérzetem sem, ami a randiból hiányozna. Ellenben inkább az újabb randi és Valéria, ami hiányzik.
  • Összkép:

    Abszolút megéri a vele töltött idő, mert maximálisan csinálta amit vállal. Természetesen megfogom látogatni, mert érdekel mint nő, és hiányzik mint nő! Köszönöm, hogy vele tölthettem egy kellemes órát!
Happy Massage