• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia édes. Örülök hogy ujra találkozhatunk és ismételten egymásba gabalyodhatunk. ☺️
    Köszönöm a nőnapi ajándékot és minden kedvséged.😊
    Várlak vissza szeretettel.😊 Csók💝

  • Egyeztetés:

    Ez az egyeztetés picit hosszabb időt vett igénybe,mert Dominika éppen szabin volt amikor szerettem volna őt meglátogatni.Nagyon vártam,hogy visszajöjjön a szabadságáról,de még egy héttel meghosszabbította azt,így majd két hetet kellett várnom,hogy újra hívhassam őt.Írtam neki smsben,hogy amint visszajön keresni fogom.
    Ahogy megláttam,hogy visszatért és hívható egyből tárcsáztam is a számát,s mivel már ismerjük egymást nagy meglepetésemre szerencsére hamar sikerült őt elérnem.Türelmes várakozásom meghozta gyümölcsét és rövid csevegés közepette le is fixáltuk a randevúnkat.
  • Megközelítés:

    Kedvenc környékem a Marina part.Csupán annyit kérdeztem tőle,hogy történt-e bármi változás a címét illetően,de jelezte,hogy minden változatlan.
    A déli órákban meglepően sok hely kínálkozott ismét a parkolásra,így megint közvetlenül a ház előtt sikerült leparkolnom akár csak az előző találkozónk alkalmával.
  • Helyszín:

    Szűk egy hónapja,hogy jártam nála,így a lakás mit sem változott azóta.
    Talán picit jobban szemügyre vettem a nappalit mint első alkalommal,s jobb oldalt a falnál egy asztal volt,rajta egy kis aranyos hátizsák ami feltehetően Dominikáé lehetett.
    Ahogy a nappaliban a cipőmet és a kabátomat vetettem le halk beszédet véltem felfedezni,s már azt hittem nem csak mi vagyunk a lakásban,de megnyugtatott
    ,hogy ez a beszéd a tévéből hallatszik,szóval egy tévé is van a nappaliban.
    A fürdő közvetlenül a szoba mellett jobbra található.A szobában az ággyal szemben a komódon világító üveggolyóbisok sorakoznak.
    Egy fotel az ágy mellett a ruhák lepakolására,kis éjjeliszekrény melyen az együttléthez szükséges kellékek,mint óvszer,síkosító,törlőkendő,stb.található és egy nagy tükrös szekrény a sarokban.
  • Lány külseje:

    Tökéletes formákkal rendelkező,modell alkatú lány Dominika.Csoda szép arc,gyönyörű,formás cicik,hosszú,szexi lábak,s ami nekem a legjobban tetszik az a popsija.
    Ezúttal a fotósorozatában is látható piros fehérnemű szettben és fekete necc combfixben csábított el.
    Nyakát egy vékony kis fekete szalag ölelte körül,dús hajkoronája szét volt engedve amibe öröm volt beletúrni.
  • Action:

    A lakás ajtaján belépve az ajtó mögött bújt meg szende tekintettel Dominika.
    Nőnapi látogatásom alkalmával az üdvözlő puszi után átadtam neki a kedvenc virágát és hozzá egy kis meglepi desszertet aminek nagyon örült.
    A szobában az ágyon már megkészítve várt a törölköző rajta a tőle megszokott velcome kis csokikkal.
    Míg a fürdőben voltam készített mindkettőnknek egy kis innivalót.

    Ahogy becsukta a szoba ajtaját már gördült is le derekamról a törcsi és azonnal egymásnak estünk.Finoman csókolózva öleltük,simogattuk egymást,majd megfordult,hogy kiszabadíthassam a melleit.Popsijához letérdeltem és mélyen belefúrtam az arcomat,mintha egy könyvet olvasnék,majd ceruzámat is eme gyönyörű könyv lapjai közé helyeztem.
    Kezével hátranyúlt és farkamat megmarkolva az ágyhoz húzott.
    Feltérdelt az ágyra én pedig elé állva szájába adtam a kardomat és egy isteni jó szopásba kezdett.Tövéről hegyére oda-vissza végignyalta,szopogatta majd teljesen elnyelte a nem éppen kis szerszámomat.Fel-le bólogatva hol gyorsabban,hol lassabban váltogatta a tempót.
    Nyalogatta a zacsit és a golyókat,majd beszippantva nyelvével masszírozta.Pár perc után le is kellett állítanom,mert kivégzett volna.
    Felkerültünk az ágyra,s hanyatt fekve átadta nekem a testét.Annyira gyönyörű a teste,hogy nem lehet vele betelni,ha száz kezem volna egyszerre szeretgetném,simogatnám mindenhol.
    Finom puszik után felváltva szopogattam a ciciket,köldökét körbecsókolva nyelvemmel köröket rajzoltam a hasára.Egy kispárnát helyeztem a dereka alá,hogy jobban kiemelkedjen a csípője.Hosszú harisnyás lábait végigpuszilgattam combja tövétől indulva a lábfejekig,majd szexi lábujjait számba véve szopogattam,ezután lábfejei közé helyezve farkamat egy kellemes footjobban részesített.
    Nyalakodáshoz széttárt lábai közé helyezkedtem és kedvemre nyaltam,ujjaztam a puncit.Ujjazásom hamar sikert hozott,rövid időn belül igencsak nedves lett odalent.Meg is jegyezte,hogy nagyon feltüzeltem őt.:) Ezt a tüzes állapotot az aktus előtt még egy kis kölcsönösséggel fokoztuk.Serényen bólogatott rajtam amíg én széthúzott popsigerezdjei között nyalakodtam nyelvemet felcsúsztatva egészen a popsinyílásig.

    Gumihúzás és némi síkosítás után misszionárius pózba rendeződtünk ahogy ezt első találkozásunk alkalmával is tettük.Az izgalmi állapot ekkor már a tetőpontra hágott,puncija tocsogott nedvében,síkosításra csupán azért volt szükség,mert Dominika meglehetősen szűk,a misszi póz pedig a legmegfelelőbb a kezdéshez ilyen esetben.
    Mielőtt behatoltam volna hozzádörgöltem makkomat a csiklójához és falloszommal jól megcsapkodtam punciját.Beillesztettem a bejárathoz és óvatosan toltam be neki.Vártam picit,még felveszi a hüvelye farkam formáját,majd lassan elkezdtem mozogni benne.
    Hozzáhajolva megcsókoltam amire mosolyogva reagált.Fülébe suttogtam,hogy gyorsítok egy kicsit és bólogatott,hogy rendben.Egyre kellemesebb tempóba lendültünk,idővel az ágy is szóvá tette ezt amin jót mosolyogtunk.Folyamatos szemkontaktusban voltunk,sok finom kis csókot váltottunk.
    Oldalt a tükörből a látvány önmagáért beszélt,még jobban fokozva a hangulatot.
    A misszionárius minden lehetséges formációjában szeretkeztünk,lábakkal a számban,a nyakamban,felhúzva gyertya pózban,félig oldalt fekve,és még sorolhatnám.A befejezés is így történt,de ekkora az ágy már recsegett,ropogott alattunk lábai pedig teljesen hátrahajtott állapotba kerültek a feje mellé.Tövig belefúrva dugtam a punciját amit Dominika hangos sóhajokkal kísért végig.A beteljesülés pillanatában a csillagokban jártam,majd miután visszatértem a földre még egy ideig lüktettem benne.

    Felajánlotta,hogy pihenésképp ellazít és megmasszírozza a hátamat egy kicsit,de csak is úgy engedtem neki,ha ráül a derekamra,így nem csak a kezével masszírozta a hátamat,hanem egyidejűleg puncijával is a derekam tájékát.

    Nem sok időnk volt már hátra,éreztem magamban,hogy nem lesz erőm egy második menethez,de azért próba szerencse.Feltérdeltem az ágyon,ő oldalt fekve bekapta a szerszámot és szopni kezdte.Hátranyúltam a popsijához és finoman ujjaztam őt.Ezeket a mozzanatokat öröm volt nézni a tükörből.Nem akart úgy keményedni a farkam,ahogyan kellett volna,így Dominika javasolta,hogy álljak fel és elém térdelve szopta tovább.Remek ötlet volt részéről ez a fajta franciázás,fejénél fogva finoman húztam magamra,s egyszer már úgy éreztem,hogy elkaptam a fonalat,de végül mégsem sem állt kötélnek a farkam.
    Minden bizonnyal az első hosszúra nyújtott menet kivette az összes erőmet,s több idő kellett volna a regenerálódásra,de így ez így volt tökéletes ahogy volt.

    Öltözést követően bónusz csokikat kaptam még útravalónak.Megöleltük,megcsókoltuk egymást és a mielőbbi viszontlátással elköszöntünk egymástól.
  • Elszámolás:

    A nőnapi virág és a desszert átadását követően a szobában a komódra tettem le,mely most is érintetlenül ugyanott maradt távozásomig.
  • Összkép:

    Remekül éreztem magam vele,s amint kiléptem az ajtaján,már nyomban mentem is volna vissza.Még most is tombol az izomláz a lábaimban,de ha az élményekre gondolok kellemesnek érzem ezt az izomfájdalmat.
    Még aznap este kaptam tőle egy kedves üzenetet amivel tökéletessé varázsolta az egész napomat.:)
Happy Massage