• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az utolsó pillanatban lemondták a randim sms-ben amit napok óta vártam.
    Csalódottságomból magamhoz térve felnéztem az oldalra, hátha valaki azok közül akiket már kinéztem magamnak elérhető éppen.
    Cintia hívható volt, hívtam is azonnal, volt is szabad időpontja 20 perc múlva, kicsit kilépve oda is értem.
    Telefonon megkaptam minden infót, gyors ajándékvásárlás is belefért.
  • Megközelítés:

    Forgalmas út mellett, fizetős parkoló, hely azonnal, lehet válogatni is.
  • Helyszín:

    60-70-es években épült ház, egyértelmű kaputelefon, nagyon kevés lépcsőzéssel megközelíthető, könnyen azonosítható ajtóval.
    Tágas előtér, a kolléga cipője mellé le lehet tenni a sajátot. A szobába a fürdőszobán keresztül vezet az út, érdekes, mindig tanul az ember valamit.
    A fürdőszobában jó nagy zuhanyfülke, 9 féle tusfürdővel, a mosdókagylón kézfertőtlenítő, kis polcon 3 féle szájvíz, kis műanyag pohárkával, száraz kilépővel, puha törölköző.
    Mosógép, de szerencsére nem üzemelt.
    A szobában fotel, nagy méretű franciaágy 3 oldalról tükörrel körbevéve.
    Rend, tisztaság
  • Lány külseje:

    Hát. A képek amivel hirdet azok nem mostanában készültek.
    A 30 évet elfogadom ha nettónak vesszük.
    Ettől függetlenül, egy apró, kedves, kifejezetten jó alakú hölgy állt velem szemben. Volt rajta jópár tetoválás, de igazán művészi kivitelezéssel.
    Az a kategória, akit ruhában nem bámulnál meg, de ha az uszodában átsétálna a törölköződön már eljátszanál a gondolattal… A képeknél szerintem picit nagyobb cicivel, kőkemény popsival.
    Egy fekete megkötős valamiben fogadott, talán selyem köntösnek nevezném.
  • Action:

    A szobában gyorsan megkérdeztem mi hogy mennyi, ismeretlenül szeretem ezeket az elején személyesen is tisztázni. Én nem vagyok egy nagy virtuóz ezért az igényeim jellemzően beférnek az alapcsomagokba, itt a kölcsönös francia volt extra, azt igénybe kívántam venni, de azzal együtt is baráti volt a tiszteletdíj.
    Zuhanyzás után az érkezésemkor látott fekete megkötős valami volt rajta, ezt apró simogatásokkal kisérve levarázsoltam Róla, alatta piros body volt, az még maradt.
    Ha valakinél először vagyok és van rá lehetőség mindig masszírozással kezdek, számomra kell ennyi ráhangolódás egymásra.
    A masszírozás minősége nagyon kellemes meglepetést okozott. Ha sportmasszázs nem is volt, de kellően erős kézzel dolgozott, meg-meg ropogtatott, szakszerűnek mindenképp elmondható. Közben általánosságokról beszélgettünk.
    Amikor tudtam hogy lassan véget ér az első része a programnak én is aktivizáltam magam, apró simogatásokkal próbáltam az elérhető testrészeit kényeztetni.
    A masszázs befejeztével megfordultam és már az intimebb részekhez is hozzáfértem, de még kellő tisztelettel simogattam a ciciket és meg-meg közelítettem a lábak közét is.
    Segítettem levenni a piros body-t, végre ott volt meztelenül. Kicsit gyönyörködtem benne, megpusziltam a ciciket és a kőkemény popsit, majd a párnákra hátradőlve átadtam magam a franciatudásának. Ezt kiválóan művelte, pont a számomra megfelelő arányt tartva a kéz és a szájmunka között.
    Közben simogattam a cicijét, a kezem el-el kalandozott a punci felé is.
    Nagyon jól csinálta, el tudtam volna viselni bármeddig.
    Amikor kiélveztem ezt a részt, kértem hogy cseréljünk. Megkérdeztem hogy szereti. Követve az instrukcióit, finoman és lassan próbáltam kényeztetni. A puncija kicsit borostás volt, de ez nekem nem volt zavaró, de mindenképp a szépek közé sorolnám.
    Kitartó voltam, figyeltem az reakcióit, becsületesen megtettem minden tőlem telhetőt, hogy számára is élvezetes legyen a tevékenységem, de be kellett látnom hogy itt most számomra nem fog babér teremni. Nekem ez inkább pozitív érzés egy ilyen szituációban, engem az Oscar díjas alakítások sokkal inkább lehangolnak, mint amikor őszintén bevallja a hölgy, hogy ez most nem fog össze jönni.
    Gyorsan kértem gumit, amit azonnal fel is varázsolt és kértem hogy a leghagyományosabb pózban tehessem magamévá. Itt is finoman mozogtam, nem siettem, de az is igaz, hogy elhúzni sem akartam. Viszonylag hamar el is mentem, gyengéden kihúztam, majd a semmiből elővarázsolt papírtörlőben el is tűnt a gumi és egy másikkal le is törölgethettem magam.
    Pár percet még beszélgettünk, majd egy gyors zuhanyzás után, felöltöztem és a fürdőszobán keresztül elhagytam a szobát. Az előszobában amíg a cipőmet felvettem még beszélgettünk, majd elbúcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    A telefonban és a helyszínen megbeszéltek szerint.
    1 óra 1 extrával 25 virágszál.
  • Összkép:

    Összeségében jól éreztem magam.
    Sajnos az elmaradt találkozom felett érzett csalódottságom is rányomta a bélyegét a randinkra.
    Cintia egy kedves, de némileg tartózkodó hölgy. Profi módon lenyomta velem ezt az órát, de sajnos a kémia nem volt meg köztünk, de ez a teljesítményéből semmit sem von le, végig mindenben a kívánságom leste, ez most így sikerült.
    Talán visszanézek még hozzá, amikor valóban hozzá akarok menni, esetleg már ismerősként igénybe tudom venni a másfél órás időtartalmat, ami az én stílusomnak jobban fekszik.
    Talán frissíteni kéne a fényképeket és az adatokat, mert van mire büszkének lennie, teljesen rendben van minden szempontból.
Happy Massage