• A Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Rég találkoztam Wandácskával. Mivel akkora volt időpontom ezért a szokásos módon beszéltük meg a randit VTR és máris repültem hozzá.
  • Megközelítés:

    Mivel rég jártam ott ezért attól féltem hogy el fogom felejteni a pontos helyet. de végül nem tévedtem. Villamossal simán megközelíthető Le is tesz a megadott helyen.
  • Helyszín:

    Szép rendezett új építésű ház. Mindennel felszerelve ami egy randihoz tökéletes. :)
  • Lány külseje:

    Wandácska telt csajszi telt mellekkel De ugyanakkor kerek feszes feneke van amit jól lehet markolászni. :)
  • Action:

    Ahogy beléptem puszi puszikkal fogadtuk egymást átadtam neki az ajándékot. Amit láthatóan örült neki mert kaptam egy csókot. Gyorsan levetkőztem kaptam törülközőt majd siettem zuhanyozni. Visszajöttem elkezdtem élvezni Wandácskánk Testét. Öleltem csókoltam pusziltam mindenét. Majd lefektettem és csókolózás közepette elkezdtem szépen lefelé haladni. Nyaltam nyaltam a punciját amit élvezett is mert ahogy hevesen kezdtem el nyalni egyre hangosabban jelezte ítélve élvezi a dolgot mert ennek hatására Wandácskánk el is élvezett. Kért egy pihit majd mosolyogva közölte hogy nem ér így most ő következik. :) Megcsókolt majd egyre lejjebb haladva elkezdte bekapni a farkamat. Először a golyókat vette kezelésbe majd elkezdett bólogatni a farkamon. És itt végül az jutott az eszembe mi lenne ha elkezdem dugni a száját. Reméltem hogy nem fog szólni érte Drága Wandácska. :) Hát persze hogy nem szólt mert ennek hatására még hevesebben kezdett mély torkozni amit már nem bírtam sokáig és elmentem.

    Utána megkérdezte hogy hozhat-e inni valót amit igennel válaszoltam. És utána elkezdtünk beszélni hogy ki mivel történt azóta mióta nem találkoztunk. Wandácskával nagyon sok mindenről el lehet beszélgetni. Bármiről bármilyen témával. Masszást kértem amit örömmel teljesített. Majd megkérdeztem mi lenne ha megpróbálnánk még egyszer. amire igent mondott. Szokásos csók majd egyre lejjebb haladva ismét elkezdte fergeteges franciáját. Majd miután a zászló ismételten felállt, gumit kértem és misszibe kezdtünk. Dugtam hevesen amit élvezett is de nem akartam így elmenni ezért kutyapózban is szerettem volna megfordult betettem majd először lassan majd hevesen jelezve hogy keményebben is szereti mivel nem akartam ismételten elélvezni ezért próbáltam lassabban is dugni amit már végül nem bírtam tovább és így hát másodszorra is elélveztem.
    Itt már éreztem hogy a harmadik menet már nem menne ezért inkább nem is erőltettem a dolgot gyors zuhany felöltöztem puszi puszi majd elindultam.
  • Elszámolás:

    Hát szokásos Pesti ár. Nem is nagyon érdemes erről bármit is írni.
  • Összkép:

    Wandácskáról csak pozitív élményeim vannak. Ajánlom mindenkinek nem fog csalódni senki :)
Happy Massage