• NINA

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Villogott az elérhető felirat, hívtam, pár csörgés után felvette és kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről. Meg is beszéltünk még egy aznapi találkozót.
 • Megközelítés:

  Budapest egyik híres része a XI. kerületben, van parkoló, BKV, miegymás. Parkolás még ingyenes és lehet is a környéken könnyedén helyet találni.
 • Helyszín:

  Újépítésű ház, egyik lakása, többen dolgoznak benne, jó kedélyű lánykoszorú beszélgetését hallottam, amikor fürdeni mentem. Normálisan karbantartott helyszín, a logisztikán még picit csiszolhatnak a lányok, de ez sem volt zavaró. Volt friss törölköző, szájvíz, szobainas, minden, ami egy zavartalan együttléthez szükséges.
 • Lány külseje:

  Egyértelműen a képen látható vékony, szőke lány fogadott, nekem az arca is tetszett. A képekről csak a tetkók vannak eltüntetve, melyekből egyébként sincs sok és melyek egyébként jól passzolnak Dominika egyéniségéhez. Őszintén szólva, nem koncentráltam arra, hogy mi volt rajta, amikor fogadott, sokkal inkább az maradt meg, hogy mi volt a fogadó szett alatt. Karcsú, arányos, ápolt lány, eredeti, helyes kis keblekkel, mikor a fürdésből visszatértem, már szinte teljesen meztelenül várt a tetthelyen.
 • Action:

  Egy bevezető masszázst kértem, közben beszélgettünk. Értelmes, csípős humorú Dominika, abszolút vendégközpontú hozzáállással. Masszázs után kaptam egy nagyon barátnős, érzéki franciát, melyet utána én is szívesen viszonoztam, ezzel megteremtvén a kölcsönösen előkészített terepet a további történéseknek, mind a bimbik, mind a punci is jelezték, hogy jó úton járok. Dominika tud bánni a férfiakkal és megvan benne ez a plusz erotikus töltet, amit, ha sikerül előcsalni, már rosszul nem járhat semelyik férfi sem. Misszionáriusban zajlott főként a történet, megítélésem szerint Dominikának sem volt ellenére az action, sőt, pont az ellenkezője a hangokból és az érzésekből ítélve. Mivel én nem vagyok a hátsó bejárat híve, ezért ezt az extrát nem kértem és egy kiadós szex után egy masszív orgazmus lett részemről a dolgok vége még szex közben. Dominika nem kapkodott, hagyott lenyugodni, gumieltávolítás után picit még dumáltunk, aztán én kerültem sorra a fürdőben, majd két puszi és búcsúzás.
 • Elszámolás:

  Korrekt, amennyit a telefonban mondott, régi pesti átlag, előre letettem az egyik polcra (komódra).
 • Összkép:

  Vendégközpontú, barátnős, gyengéd lány Dominika, részemről örülök, hogy a vendége voltam.
Happy Massage