• Kamilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kamillával itt az oldalon vettem fel a kapcsolatot kb. 2 hete, de akkor nem volt neki jó az általam megadott időpont, így abban maradtunk, hogy később újra keresem.
    Az újabb megkeresésem után a javasolt időpontot elfogadta és a vtr-t vissza is igazolta. Jeleztem, hogy milyen extrára tartok ígényt ezt a randikor már nem is került szóba. Külön megerősítésre a randi napján már nem volt szükség. Mikor megérkeztem a randi színhelyére akkor hallottam elöször a kedves hangját a telefonba. Gyorsan megadta a bejutáshoz az infókat és mehetem is fel. Teljesen gördülékeny volt az egyeztetés és mindent meg tudtunk beszélni.
  • Megközelítés:

    Dombóvári út mellett most kiépülő új lakónegyedben van a randi helyszíne. Tömegközlekedés jó, kis sétával kombinálva elérhető a tetthely. Aki autóval érkezik vegye számításba, hogy a házak között nem lehet parkoln, így vagy messzebb áll meg, vagy beáll a fizetős mélygarázsba. Én az utóbbit választottam mert egy lusta dög vagyok. :D
    Az odajutás nem problémás gps ismeri a helyszínt. Maga az épület is egyértelmű.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház a tetthely lifttel megközelíthető. Az egyértelmű infók alapján simán megtaláltam a megadott ajtót ahol Kamilla nyitott ajtót. Az előszobába belépve kaptam két puszit vendéglátomtól és a cipőt, kabátot lerakva alindultunk a nappali felé. Itt összefutottam Kami barátnőjével akivel váltotunk is egy pár szót. Logisztikára nem lehet panasz másik makktárssal nem találkoztam. Kami beinvitált a hálószobába, ahol egy hatalmas ágy fogadott. Az ágy mellett éjjeliszekrények lehetőséget adva, hogy a tiszteletdíjat diszkréten elhelyezhesd. Tiszta lepedő és néhány párna volt rajta, hogy kényelmesebb legyen az együttlét. A beépített szekrénynél leraktam a ruháimat és indultam is a fürdő felé. A fürdőben egy hatalmas méretű zuhanyfülke fogadott kb 3-4 tusfürdővel. Talán egy semleges illatú tusfördő elférne még a kinálatban. Egy igazán nagyméretű száraz törülközőtt kaptam a csutakoláshoz. Listerin műanyagpohárral így miután végeztem a tisztálkodással és a szájhigéniával vágtattam vissza kedvesemhez.
    Egyébként mindenhol tisztaság és rend volt.
  • Lány külseje:

    Amikor Kamilla ajtót nyitott egy fekete fehérnemű szettben és magassarkúban azonnal látam, hogy jó helyre jöttem Arca szép és vadító csak úgy sütött róla bujaság és a ki nem mondott ígéret, hogy itt egy "kiéhezett" milf nagyon csúnyán el fog kapni. Szolizott barna bőre simogátásért kiálltott. Szemem alig tudtam levenni formás popójáról és dús természetes kebleiről. 100 szónak is egy a vége: totál beindított.
    Miközben vetkőztem már azon járt az eszem , hogy nemsokára mit fogunk művelni, így nem is húztam sokáig az időt tipliztem fürdeni.
  • Action:

    Belépve a szobába partnerem már az ágyon elfekve várt engem. A törülközőt elhajítva azonnal odaléptem a közben feltérdelő csodás partneremhez és magamhoz húzva vadul elkezdtünk smárolni. Nem volt semmi finomkodá azonnal átdugtam partnerem szájába a nyelvemet és ő is nekem. Úgy faltuk egymás nyelvét mintha nem lenne holnap. Közben kezem a ciciket markolászták. Annyira jó volt, hogy úgy kellett rávenem magam, hogy otthagyjam a csodás ajkakat és a ciciket vegyem kezelésbe. A bimbók pillanatoka alatt megkeményedtek én pdig nyaltam-faltam őket.
    Közben az ágyra térdeltem én is és kezem végigsimított Kamilla minden porcikáján. Egyre jobban beindultam ezért finoman hátra döntöttem partnerem és bugyijától megszabadítva szonnal csókolni kezdtem hosszú combjait és nyelvem hamarosan rátalált szép puncijában rejtekező gyönyörű kis gyöngyére. Néhány nyelvcsapás után ki is emelkedett rejtekéből én pedig az ujjamat is bevetve falatam finom ízű punciját. Miközben lankadatlanul kényeztettem drágám lucskus punciját ujjam a szűk résbe hatolt és finoman megkezdtem a dupla izgatást. Néhány percnyi munkálkodás követően úgy éreztem partnerem reakcójaiból, hogy sikerült célt érnem.
    Ezután feltérdelve Kamilla vett kezelésbe. Egyre keményedő farkamat szájába véve elkezdte váltakozú ütemben szopni farkamat közben kezével a zacskómat gyúrta finoman. Lécemet egyre mélyebben vette be és hamarosan koppant nozija a hasamon. A poziciókat váltogatva mélytorkos elemkkel gazdagon feldusított vad szopásban volt részem. Kényszerre szinte nem is volt szükség ösztönösen ráérzett a tempóra és a mélységre ritkán nyúltam oda irányítani inkább élvezettel figyeltem Kami tevékenységét. Ekkor jutott neszembe, hogy a gardrób szekrényen van egy hatalmas tükör és ideje lenne kihasználni... :D Úgy helyezkedtünk, hogy oldalról lássam amint partnerem mohón nyeli a farkamat én pedig diktálom az ütemet. Ez volt az a pillanat amikor érezem, hogy lassan de biztosan közelít a vég. Gumit kértem, hogy időt nyerjek és hátulról támadtam a puncit. Egy dolgot hagytam ki a tervemből. Kami csodás forró, szűk punciját. Bármennyire is próbáltam elhúzni a véget ez már nem sikerült és hörögve élveztem tele a gumit. Kamilla hagyott lenyugodni és azonnal segített eltakarítani a romokat.
    Pihegve döltem hátra és Kamilla hozzám bújva kérdezte mi a tervem a maradék időre. Mivel tudtam, hogy számomra kevés az idő regenerációra így javasoltam, hogy töltsük ki csacsogással. Persze közben egymást cirógattuk és Kamilla odafigyelve rám hallgatta minden "kínomat, bajomat". Hozzám bújva okosakat kérdezet és még néhány tanácsot is adott saját tapasztalataira alapozva. Szóval a levezetésünk egy igazi barátnős, bújos intelligens beszélgetésben teljesedett ki. Nekem fontos mindig az összkép és az hogy ne legyen futószalag érzés. Kaminál megkaptam amire vágytam maradéktalanul. Időm végéhez közeledve gyorsan leverettem magamról az izzadságot és partneremtől búcsút véve a távozás mezejére léptem. Az ajtónál még loptam egy csókot és megegyeztünk, hogy látni fogjuk még egymást.
  • Elszámolás:

    Megérkezésemkor raktam le a szekrényre szó sem esett róla a továbbiakban. VTR bejelentkezéskor egy extra az alapban én a csókot választottam és nagyon is jól választottam. Ez a vad szenvedélyes csókcsata amiben részem volt igazán remekül sikerült. A tiszteletdíj a magasabb átlagba tartozik, de a választható extrával megspékelve nem mondanám mtúlságosan magasnak.
  • Összkép:

    Alapban voltak elvárásaim az eddigi beszámolok és a hirdetésben található infók alapján így reménykedtem, hogy nem kell csalatkoznom. Nem nagy titok, de nem csalódtam... :D Ajánlom Kamillát minden kedves kollégának aki szereti a vadabb, bujább szexet partnerével és kedveli a mélytorkos műfajt. Kamillánál szerintem megtalálja a számítását.
    Én vissza fogok még térni hozzá az biztos.
Happy Massage