• Rose

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap reggel 8 óra körül egyeztettünk telefonon. Elsőre nem vette fel, de visszacsörgetett. Estéra beszéltünk meg találkát, gördülékenyen ment.
  • Megközelítés:

    IV. kerületben, lakótelepen érhető el Rose. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető hely.
  • Helyszín:

    Szimpla albérlet, semmi extra. Normál méretű fürdő, tusfürdők megfelelően előkészítve, nagy méretű, tiszta törölközők. A szoba kellemes hangulatú, szépen rendben s tisztán tartva.
  • Lány külseje:

    Ajtónyitáskor tudtam, hogy jó döntöttem. Rose egy nagyon szép, harmincas nő. Szép vékony, szuper mellekkel, izgató, formás fenékkel.
  • Action:

    Fürdés után az ágy mellett átkaroltuk egymást, majd szépen lassan simogattam, puszilgattam, amit azonnal viszonzott is. Közben levette a melltartóját, és végre megmarkolászhattam azokat az eszméletlen jó melleit, miközben a farkamhoz dörgölte a fenekét, ezzel gyorsan fel is állítva. Ezután a rövid felvezetés után az ágyra feküdtem, és kaptam egy néhány perces gumis franciát, majd 69-be fordultunk. Nagyon jó nyalni, miközben szop, és markolássza az ember a fenekét, folytattam is volna, csak hamar elfáradt a nyakam, meg már a lényegre is akartam térni. Ha jól emlékszem, doggyban kezdtük. Nagyon szép látvány hátulról. Miközben toltam, simogattam a hátát, ő pedig halkan sóhajtozott. Pár perc után lovaglóba fordultunk, mert jobban szeretem a végét szemből befejezni. Végre egy lány, aki lovaglóban nem dugatja magát, hanem aktívan csinálja, szóval nálam ebben Rose hibátlan volt (mondjuk a többiben is). Ügyes lovaglása és szép, izmos testének látványa itt hamar elérte célját, és jó nagyot élveztem. Letörölgetett, kiment a fürdőbe, majd visszatérve egy kis franciával hozott ismét helyzetbe, úgy, hogy közben a fenekét és a hátát simogathattam. Ezután oldalról, majd hátulról döngettem. Amikor érzetem, hogy a második menet is a vége felé jár részemről, kértem, hogy misszionáriusba fejezzük be. Így még pár percig dugtam, amikor a a sóhajtozásai kezdtek nyögésbe átfordulni, ami plusz ingerként el is eljuttatott oda, hogy elélvezzek. Miután letisztogatott, még kicsit beszélgettünk, majd lezuhanyoztam, és távoztam.
  • Elszámolás:

    Pontosan az van, amit az adatlapon megad. A rózsákat az elején rendeztük, bár ő azt mondta, hogy ráér a végén is.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam vele. Érdemes hozzá elmenni. Ha tehetem, mindenképpen visszatérek.
Happy Massage