• Lilien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon kedves volt, a mai nap hívtam telefonon a kora délutáni órákban, es 3 órával későbbre kaptam is időpontot. Nagyon segítőkész volt, kellemes hangja volt, tájékoztatott a lehetőségekről, amik a helyszínen sem változtak, teljesen korrekt!
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű, én autóval mentem, hétvége lévén a parkolás nagyon egyszerű volt. A villamos is a ház előtt áll meg, így az odajutás szerintem nem lehet probléma.
  • Helyszín:

    A ház újabb építésű, a környék tiszta és rendezett. A lakás a célnak tökéletesen megfelel. Külön szobában van a matrac tükörrel, és egy székkel a ruháknak. A fürdőszoba tiszta, tusoló, minden adott.
  • Lány külseje:

    Huh, hol is kezdjem. Nagyon megfogtak a képei, főleg amik a másik oldalon voltak. Amikor élőben megláttam már tudtam, hogy nagyon jó helyre jöttem. Egy szexi fekete kis bodyban fogadott. Az alakja nagyon szép, azt mondanám, hogy nőies. Nem vékony de felesleg sincs rajta, pont jó. A feneke kemény, az arca bájos és hát azok a mellek… Láttam már egy kettőt, de Lilien melleitől leesett az állam, gyönyörűek, hatalmasan mégsem lógnak. Rajzolni se nagyon lehetne kerekebbet náluk.
  • Erotikus masszázs:

    Amikor megérkeztem hívtam őt. Készségesen tájékoztatott merre kell mennem és a kapuban megkaptam a belépéshez szükséges kódokat. A lakásba érve picit beszélgettünk majd elmentem zuhanyozni. Ahogy írtam egy szexi fekete Bodyban fogadott ami sokat sejtető volt. Végig nagyon kedves volt, mire fürdés után vissza értem már meztelen volt. Pillanatra szóhoz se jutottam. Fiatal kora ellenére brutális szexuális kisugárzása van. Hasra feküdtem és elkezdődött a masszázs. Lilien nagyon kellemesen masszíroz nem túl erős de nem is csak alibi simogatás mint pár helyen. Nagyon szakszerűen végig ment a hátamon, lábamon. Közben időnként a puncijával csúszkált a hátamon ami nagyon izgató volt. A vége fele beolajozta magát és kezdtünk áttérni az erotikus részhez.
  • Levezetés:

    Eleinte aggódtam, hogy egy 19 éves fiatal leányzó hogyan abszolválja majd ezt a részt de nem kellett volna. Én viszonylag jól bírom tartani magam es nem szoktam egyből eldurranni de nála nagyon közel voltam. Amikor a hátamra fektetett beolajozott és elkezdett szemből is csúszkálni. Mondanom se kell, hogy pillanatok alatt kemény lettem ő pedig eleinte a melleivel majd a puncijával csúszkált a farkamon, figyelve arra, hogy semmiképpen se csússzon be. Közben elcsattant pár csók, de annyira közel voltam, hogy kértem had kényeztessem én őt. Hanyatt feküdt és hagyta, hogy picit játsszak vele. Jól nedvesedett és sóhajtozott de el nem ment. Nagyon finom kislányos puncija van, úgy tűnt neki se volt ellenére. Ezután helyet cseréltünk de annyira fel voltam izgulva, hogy éppen hogy csak megfogta a farkam pár húzás után már spricceltem is a hasára/ melleire ahova épp sikerült.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt volt az elején kérte, hogy rakjam ki a székre pont annyit amennyit a telefonban megbeszéltünk. Nekem nagyon megérte összességében azt mondanám hogy átlagos a mértéke de a kapott szolgáltatás tükrében kifejezetten barátinak mondanám.
  • Összkép:

    Nekem nagyon szimpi volt Lilien. Miután vége volt a programnak még jó 20 percet beszélgettünk a matracon. Nagyon értelmes céltudatos lány akivel bármiről jól el lehet beszélgetni. Ezt nem írtam le de a masszázs közben is végig beszélgettünk róla / rólam kinek milyen tervei vannak. Minta egy régi barátomhoz mentem volna. A kezdeti sokk amit a szépsége miatt kaptam kitartott és sajnos idő előtt mentem el, ami nem az ő hibája, így mindenképpen meglátogatom még, mert nagyon kiváncsi vagyok a franciájára.
Happy Massage