• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Első kettesben töltött randink óta rendszeresen járok Aminához, ezúttal is a szokásos módon, telefonon hívtam. Gyakorlatilag mindig ténylegesen elérhető, amikor ez jelezve van az oldalon, ugyanis telefonos hölgy kezeli a hívásokat. Ennek nyilván pontosan ez az előnye, a hátránya meg hogy nem vele beszélsz, de az ő esetében ez ne tartson vissza senkit, Amina hangja élőben pont olyan kedvesen csilingelő, mint amit a kolleganő telefonban hallott hangja sugall.
    Nekem eddig még sose volt gondom a bejelentkezéssel, mindig jó volt az általam kért időpont is, max plusz-mínusz fél óra eltéréssel. Most is azonnal megkaptam a kért időintervallumot, pedig ezúttal egy 3 órás randira mentem hozzá, arra számítottam hogy így azért nehezebb lesz aznapra lefixálni. De simán sikerült.
  • Megközelítés:

    A többi beszámoló alapján sokak által már régóta nagyon jól ismert szalon a nyócker szívében, de egy ehhez képest relatíve kultúrált utcában. Azt hiszem mostmár én is elég jól ismerem a helyet, csukott szemmel is betalálnék egészen a nagyobb szobáig, amiben tölteni szoktuk az időt Aminával. Amikor BKV-val megyek mindig van parkolóhely az utcában, amikor meg kocsival, akkor valahogy pont sose, úgyhogy egy ideje már eleve egy közeli zárt magánparkolóba szoktam navigálni. Többféle villamos is megy a környéken, kicsit távolabb meg ott a metró is, úgyhogy összességében jó a megközelthetőség.
  • Helyszín:

    A szalon nagyon kultúrált, igényesen felújítva és berendezve mindennel ami kell. Amire csak most figyeltem fel, vagy valahogy eddig nem tudatosult bennem, hogy végig le van szőnyegezve a hely a fürdőtől a szobákig, kellemes puha és tisztán tartott szőnyeggel, amin így sokkal kellemesebb fürdés után visszaszambázni a szobába, mint a sok más helyre jellemző koszos szocreál linóleumon, vagy hideg járólapon. Szóval ezért külön jár a pluszpont. Voltam már jobb helyen, de Aminával egy koszos lepukkant motelban is jól érezném magam egy rozoga nyikorgós ágyon, szóval bőven több mint megfelelő a randi helyszíne. Mindig van tusfürdő választék és szájvíz, mindig frissen mosott, száraz és puha törülközőt kapok, és a szobában is mindig a megszokott rend, tisztaság és kellemes illat fogad.
  • Lány külseje:

    Nos az előző élménybeszámolómban elég alaposan kiveséztem, úgyhogy most rövidebbre fogom, és csak azok kedvéért, akik ezt a beszámolót olvassák először.
    Amina egy csodálatosan gyönyörű teremtés, aki rettenetesen igényes magára, mindig friss és üde, mindig őszinte mosollyal, öleléssel és finom csókkal fogad már az ajtóban. Bőre bársonyos, puha és feszes, egyetlen apró oda nem illő folt vagy más zavaró dolog sincs rajta, ami szinte hihetetlen, ha belegondolok. Valami szépséghibája mindenkinek van, de itt vesszek meg helyben, én még nem találtam rajta semmi hibát… Na persze ez erősen szubjektív, nekem mindenesetre ő az abszolút ideálom. Arcát csodás távol-keleti vonások teszik igazán különlegessé és vonzóvá, nameg az igéző, csillogó szemei. Alkata vékony de nőiesen kipárnázott mindenhol ahol az kell, és feszesen karcsú, ahol az a jó. Popsija csodálatosan szép, szinte tökéletesen kerek minden irányból, de főleg mikor összezárt térdekkel pucsít… A cicik bár kicsik, de feszesek, kellemes tapintásúak és tökéletesen illenek testének vonalaihoz, max egy-két mérettel lehetnének nagyobbak, attól több már nem illene az alkatához. (Na jó, akkor mégiscsak van egy “hiba”, ha valaki annyira kekec, hogy ezt annak titulálja.) Puncija pedig… ahh, istenem… nagyon nehéz röviden leírni mennyire mennyei, minden érzék számára. Inkább meg se próbálom, aki tudni akarja az menjen el hozzá és csodálja meg. És ne hagyja ki a nyalakodást se… Ja, vagy olvassa el az előző beszimet is. Vagy nem is, inkább menjen el Aminához, és kóstolja meg azt a fincsi kis pinát! :)
  • Erotikus masszázs:

    Sokszor voltam már szépséges Amina hercegnőmnél, de eddig valahogy még mindig kimaradt a masszázs a programból. Nem véletlen ez, nem ezért megyek ugyanis, inkább az erotikus kényeztetésre szoktam, illetve szoktunk koncentrálni, tekintve hogy Amina is partner ebben, nincs ellenére a dolog. Most viszont úgy döntöttem, hogy itt az ideje ennek is, jó írások vannak a masszázs technikájáról is, úgyhogy letesztelem mit tud. A szokatlanul hosszú randi időtartam mellett is részben azért döntöttem, hogy legyen bőven idő erre is, meg mindenre, ne kelljen kapkodni semmivel. Utólag megerősíthetem, hogy nagyon jó döntés volt.

    Előre bocsátom, hogy nem vagyok gyakorlott masszázs alany, alig párszor vettem igénybe ilyen szolgáltatást eddigi pályafutásom alatt, szóval nincs túl nagy viszonyítási alapom, de engem meggyőzött hogy tényleg profi, a legjobb helyen tanulhatta és szerezhette meg a tapasztalatot benne.

    A randit a masszázzsal indítottuk, hogy végül biztos ne maradjon el már megint, ugyanis volt már ilyen párszor… Ettől függetlenül úgy voltam vele, hogy azért csak legyünk túl rajta hamar, most se ez legyen a fő műsorszám, hanem az erotikus malackodás. Ezt mondanom se kellett Aminának, ismer már eléggé, ráadásul ő maga is nagyon szeret velem rosszalkodni, úgyhogy magától, kérés nélkül se húzta túl sokáig.
    Megtudtam hogy nagyon figyel arra, milyen bőrtípusú a vendég, ugyanis nem mindegy hogy krémet vagy olajat, illetve bőrtől függően hogy ezeken belül is pontosan milyen fajtát használ. Kiderült hogy nekem az olajos masszázs a megfelelő, úgyhogy hasra feküdvén Amina beolajozta a hátam, a fenekemet és a combjaimat is, majd gyengéd de határozott mozdulatokkal kezdte gyúrni a testem. Először a vállaimat vette kezelésbe, majd onnan haladt fokozatosan lefele, kicsit többet időzve és többféle technikát is bevetve ott, ahol úgy érezte hogy erre szükség van. Miután végighaladt az egész testemen, rá kellett jöjjek hogy ez csak a bemelegítés volt, vagy inkább ellazítás, ezután ugyanis nagyon erős, konkrétan már fájdalmat okozó célzott kezelést kaptam azokon a részeken, ahol úgy látta hogy letapadt izmok, vagy erős görcs van bennem. Ennyire erős és határozott, mindenféle spéci technikát bevető masszázst nem kaptam még, inkább a tényleges gyógykezelésnek szánt verziót tudtam eddig így elképzelni. Megnyugtatott, hogy bár most fáj, de egyrészt majd úgyis kárpótol, másrészt viszont erre tényleg szükség van, így lesz később érezhető pozitív hatása. És valóban így is lett, most hogy már eltelt pár nap, már érzem hogy tényleg jót tett a dolog, kevésbé fáj egy-két helyen, ahol nap végére a fáradtság vagy stressz miatt néha szokott, valahogy jobban mozognak az izmaim, izületeim, azokon a helyeken, ahol Amina erősen megdolgozott. Persze sejtem hogy nem marad így, ezt igazából rendszeresen kéne…

    Viszont ott helyben nem túlzok ha azt mondom hogy messiásként vártam hogy vége legyen, hiába tudtam hogy ez most a hasznos, avagy jófajta fájdalom, aminek haszna lesz, de nem akartam beégni azzal hogy jajveszékelni kezdek… Szóval nagyon vártam a varázsszót, hogy “megfordulhatsz”. De még mielőtt ez bekövetkezett volna, Amina újra beolajozott egy kicsit, meg magát is, és elkezdett teljes testtel csúszkálni rajtam, egyfajta lenyugtatás, levezetés gyanánt, ami nagyon jól esett, mire tényleg eljött a megfordulás ideje, már nem is éreztem a pár perccel korábbi fájdalmas kezelés utóhatását. Aztán forduló, és szemből is csúszkált rajtam egy kicsit, előbb a cickókkal simogatta végig a testemet, majd a popsival is, ekkor már érezhetően az erotikus vágykeltés volt a fő cél, hogy jól felkorbácsoljon.
    Őszintén szólva nincs ebben nehéz dolga velem, mert megőrülök a testéért, de azért lelkesen és becsülettel ügyködött a dolgon, mintha nem tudna könnyen felizgatni, ezért bele kéne mindent adnia…

    Ezen a ponton kapásból válthattunk volna az erotikus részre, de bőven volt időnk, és meg is volt beszélve előre, hogy majd eszünk is valamit közben ha éhesek leszünk, mivel délben indult a randi és elég hosszúra volt tervezve. Felajánlotta hát nekem hogy csinál valamit enni, ha kérek, de ő most nem éhes. Nem mondom hogy mindenképp élni akartam ezzel a lehetőséggel, de annyira kedves volt tőle ez a gesztus, meg kíváncsi is voltam rá mit dob össze így hirtelen. Úgyhogy kiment a konyhába, és kb 10 perc alatt összeütött nekem egy isteni finom joghurtos gyümölcssalátát.

    Falatozás közben beszélgettünk, pontosabban főleg ő mesélt magáról, nekem ugyanis tele volt a szám. Eddig is tudtam, de most még jobban meggyőződhettem arról, hogy Amina mennyire tanult, intelligens csajszi. Mutogatott mindenféle fotókat az előző karrierjében készült munkáiról, magáról egy-egy jól sikerült hajjal vagy sminkkel, kedvenc rucijában, stb, szóval teljesen olyan volt, mintha egy kibontakozó valódi romantikus kapcsolat elején járnánk, az első randin, vagy inkább ez első szex után, tekintve hogy egy szobában voltunk meztelenül… :) Fantasztikusan oldott, szuper hangulatú volt az egész.
  • Levezetés:

    Miután elpusztítottam a gyümölcssalit és kibeszélgettük magunkat, fel akartam ajánlani neki hogy ha szeretné, kimegyek fogat mosni, mégiscsak most ettem. De nem volt ezt időm és alkalmam megkérdezni, ugyanis Amina rámvetődött, letepert, kezeimet a fejem fölött leszorítva a matracra rámült terpeszben, és vadul csókolni kezdett, esélyem se volt szólalni se, nemhogy kiszabadulni… :) Leesett a tantusz, hogy nem kell ide fogmosás, jó vagyok neki így. (Természetesen a randira indulás előtt amúgy megvolt, meg szájvíz is a fürdés után.) Amikor a heves csókolózásba belefelejtkezve lazult egy kicsit a szorítás a kezeimen, alkalmam nyílt azokat áthelyezni kellemes testrészekre, na nem mintha a kezecskéi gyengéd szorítása ne lenne kellemes, de a szép kerek popsi-gerezdek még kellemesebbek, úgyhogy rájuk markoltam, és így folytattuk a csókcsatát. Időnként a hátát is végig simogattam, benyúltam kettőnk közé a ciciket is simizni, majd ismét a popsira markolva kicsit feljebb toltam magamon a testét, hogy átnyúlva a popsin elérjem fincsi punciját is. Ahogy benyúltam puha ajkacskái közé, éreztem hogy már most milyen nedves a kis kincsem, jól esik érezni hogy ilyen jó hatással vagyok rá. :) Na nem mintha meglepődtem volna ezen, már tudom egy ideje, hogy Amina milyen gyorsan és intenzíven nedvesedik, ha hozzáértő kezek nyúlnak érzéki testéhez.

    Éreztem hogy ő is kívánja, ezért meg akartam kérdezni, hogy kinyaljam-e, de csak nem jutottam szóhoz az ajkai meg a nyelve miatt, úgyhogy előbb oldalfekvésbe manővereztem magunkat, majd megpróbáltam magam leválasztani a testéről, de csak nem hagyta, szószerint ellenállt a kis dög, lábaival átkulcsolt, gyengéden az alsó ajkamba harapva tartott magához közel. De aztán valahogy csak sikerült kiszabadulnom a kéjes szorításból, és mostmár kérdés nélkül rávetettem magam illatos ágyékára, mert már őrülten kívántam isteni fincsi nedves punciját. Mellette maradva arccal délnek fordultam, szemérmesen összezárt combjait szétnyitottam és belevetettem magam édes kelyhecskéjébe. Azt terveztem hogy közben majd rámászva szájába adom a cerkát, és így fordított 69-ben jól kiélvezkedem magam. De sajnos nem lett módom erre, pedig már többször is elhatároztam, hogy ezt a pózt se hagyom ki vele. Ne értse félre senki, nem Amina ellenkezik, csak valahogy mindig kimarad. Most például ellenállhatatlanul cuki, gyönyörtől elcsukló hangon kérte, hogy feküdjek a combjai közé, markoljam meg a ciciket, és úgy nyaljam, mert az izgatja fel a legjobban. Hát ellen lehet ennek állni? Lehet hogy hiba, de én nem tudok egy ilyen dögös meztelen csajszi nyalásra buzdító kérésének ellenállni…

    Úgyhogy befeküdtem a combok közé, felnyúlva mindkét kezemmel megmarkoltam a cickókat, Amina pedig a hasán összekulcsolva kezeit, leszorította az én kezeimet, nem hagyva menekülést. Teste megfeszülve várta hogy benyalintsak fincsi szeméremajkai közé, és nem is kellett sokat várnia erre, csak egy kicsit még gyönyörködtem a látványban. Vad nyalakodásba kezdtem, bevetve minden technikát, szopogattam ajkait, csiklóját, belefúrtam egész arcomat mámorító puncijába, benyaltam a lucskos lukacskába is amennyire tudtam, minden irányba dörzsöltem rászorított ajkaimmal és nyelvemmel a fincsi pinát, miközben Amina teljes erőből szorította rá a fejemet, én pedig kőkeményen gyurmáztam csodásan puha tapintású de feszes cickóit.

    Fel se tűnt, de vagy 30-40 percet így töltöttünk, már kezdtek fájni a vállizületeim, ugyanis ez a hason fekve előrenyújtott kezes póz nem igazán kényelmes. Ezért nagy nehezen kiszabadítottam a kezeimet a szorításából (Amina nem nagyon akarta ezt hagyni), rámarkoltam egyik combjára, feltoltam a csípő irányába hogy jól kitárulkozzon a punci, majd a másik kezemmel ujjazni kezdtem miközben felváltva nyalogattam és szopogattam a csiklót. Mikor ebben is kezdtem már fáradni, feljebb kúsztam és elkezdtem egyik cicijét nyalogatni, szívogatni és csókolgatni a bimbót, finoman harapdálni, de főleg hevesen nyalni, miközben ujjaztam tovább a punust. Majd ezt megunva ismét a lábai közé telepedtem, és mivel éreztem hogy a legjobban azt szereti ha közben simogatom, na jó, mit simogatom, keményen markolászom és gyurmázok a melleivel, ismét az első, mindkét kézzel cicit markoló pózba helyezkedtem, és rákapcsoltam a puncinyalásra, ki akartam őt elégíteni.

    Kisvártatva kéjesen sóhajtozó hangon azt mondta: “Nyald tovább a cicimet, az annyira jó…” Istenem, annyira édes volt, majd elolvadtam tőle… Úgyhogy ismét feljebb kúsztam és rácuppantam a cicikre, felváltva szopogattam-nyalogattam őket, közben természetesen ujjaztam tovább a nedvességtől tocsogó lucskos pinát. Nem viccelek, a teljes randinak összesen csaknem a fele elment ezzel a punci nyalogatással, cickó szopogatással és ujjazással, jól ki is fáradtam benne, de csak nem sikerült elélveztetnem Amina tündérkémet. Csalódott voltam, de úgy döntöttem ezúttal feladom, nem fog menni. Eddig még mindig sikerült őt kielégítenem, ez az egy kudarc talán belefér. Megnyugtatott hogy semmi gond nincs, azért még ugyan úgy szeret, én vagyok az egyik kedvenc vendége, sőt, azt mondta, igazából én vagyok az egyetlen, aki ki szokta tudni elégíteni… :) Hát ez nagyon hízelgő, jó vastagon kenegette a májamat. :D

    Kicsit pihegtünk mind a ketten, beszélgettünk, majd megkérdezte, hogy szeretném-e hogy most ő kényeztessen. Ez persze költői kérdés volt, meg se várva a választ hátralökött hogy feküdjek hanyatt, majd befészkelt a széttett lábaim közé, és alapos kezelésbe vette a dákót. A tőle megszokott érzékiséggel csinálta, nyalogatta kéjesen, szopogatta a makkot, a zacsit, volt hogy tövétől a makkig kéjesen végignyalta, máskor ugyan így de nyelvével végig gyors lefetyelő mozdulatokkal, majd bevette tövig miközben a golyókat finoman karmolászta… Istenien érzéki és kéjenc kezelésben volt részem, de nem is vártam mást, tőle ez a megszokott. Közben én hol premier plánban moziztam ahogy cuppognak fincsi ajkai a farkamon, hol az oldalsó tükörből néztem a jelenetet, szinte mintha kívülállóként néznék egy rohadt jó pornófilmet, amiben egy angyali arcú csodaszép ázsiai lány kéjesen játszadozik egy kőkemény farokkal, kéjenc sóvárgással az arcán figyeli ahogy csattog a fityma a makkon amint ütemesen veri a faszt, majd rányalint a makkra, kicsit hosszabban is, tekergetve nyelvét a makkon, utána egész a tövétől indulva végigsiklik rajta ajkaival, a makkhoz érve pedig villámgyorsan eltünteti az egészet a fincsi szopós kis szájában… Mindezt végig csillogó tekintettel és őszinte vággyal, sugárzó érzékiséggel. Fantasztikus már a látvány is, nemhogy az érzés, hiszen mindez velem történik, nem egy filmet nézek csupán…

    Közben azért néhányszor rámfeküdt egy kicsit 69-ben is, mert már tudja az édes hogy imádom a pinaszagot, aztán újból a lábaim között, hogy jobban tudjon koncentrálni rám, és így tovább, váltogatva többféle pózt és technikát. Kedvem támadt csókolózni is közben, illetve közelről nézni a kéjtől átszellemült tekintetű csodás arcocskáját, ezért megkértem hogy feküdjön mellém, és kézzel folytassa a kényeztetést. Hevesen csókolóztunk miközben változatos ütemben és erősséggel verte a farkam, figyelve a reakcióimat, hogy mindig a lehető legnagyobb élvezetet nyújtsa nekem. Időnként abbahagytuk a csókot, én pedig gyengéden simogattam ajkait, hüvelykujjammal lehúztam az álla felé az alsó ajkát, míg ő kéjesen sóhajtozott. Aztán gyengéden ráharapott oldalról a mutatóujjamra, kicsit sodorgatta is alsó és felső fogsora között, majd szopni kezdte, mintha nem bírná ki, muszáj lenne szopnia valamit. Uram isten, ez valami hihetetlenül igzató!

    Így malackodtunk egymással jó sokáig, néha a nyakamat csókolgatta Amina érzékien, vagy épp a fülemet szopogatta kéjesen lihegve. Éreztem hogy mindjárt itt a vég, és mivel a szájába akartam élvezni, meg akartam kérni hogy folytassa ajkaival a kényeztetést, de nem bírtam megszólalni a kínzóan gyötrő élvezettől, ahogy robbanni készült a testem. Amina is érezte hogy közel járunk, ezért mégjobban hozzám simulva fokozta a tempót miközben kéjesen nyögdécselt a fülembe. Meg is lett az eredménye, szószerint robbantam az élvezettől…
  • Elszámolás:

    Amina mindig előre kéri rendezni a piszkos anyagiakat, ami elmondása szerint a szalon egyik szabálya. Szerintem tőlem már nem kérné előre, ha nem lennének ennyire szigorúak itt a lányokkal, de természetesen az előre rendezéssel sincs semmi gond. Extra gyanánt én mindig a csókot és szájba élvezést szoktam kérni, más gyakorlatilag nincs is, minden alap ezeken kívül. Mivel végül szájba élvezés nem volt, Amina vissza akart adni, ami nagyon korrekt dolog, de én nem fogadtam el, úgy gondolom maximálisan megérdemelte az összes rózsaszálat, amit ott hagytam nála.
  • Összkép:

    Ismét fantasztikus élményt kaptam Aminától, mint mindig, amikor kettesben vagyunk. Voltunk már többször is édeshármasban, de azt hiszem nála nagyon érvényesül “a kevesebb néha több” elve, akkor tud igazán kibontakozni, átadni magát, ha nincs más zavaró tényező, csak ő és én. Ettől még belead mindent akkor is, ha van mégegy csaj, csak az valahogy nem az ő terepe, nem az ő világa, pedig tud és szeret kacérkodni lányokkal is. Kettesben viszont egy új szint, amit nyújt, egyszerre olyan őszinte és érzéki vadsággal és gyengédséggel adja át magát nekem, mintha nem csupán maximális barátnő feeling-et akarna nyújtani, hanem tényleg a barátnőm akarna lenni…
    Sok fantasztikus lányt volt már alkalmam megismerni kalandozásaim során, akik igazán magas fokon tudtak barátnős, meghitt légkört teremteni. De Amina az egyetlen, akinél felmerült bennem, hogy talán tényleg akarná, talán tényleg lenne esélyem… Akárhogy is, az biztos hogy ő van a csúcson!
Happy Massage