• BARBI

  • Beküldte:
  • BARBI reagálása

    Kedves Cityhawk!

    Köszönöm az élményt és a beszámolódat🤗😘
    Annyit szeretnék pontosítani hogy az egy órás randi 20 virágszálból álló csokor!

  • Egyeztetés:

    Mivel már nem először jártam nála viberen üzentem rá és egyeztettünk időpontot. Nagyon rugalmas. Egy déli időpontban állapodtunk meg. Munka közbeni ebédszünet nem is telhetett volna jobban! :)
  • Megközelítés:

    Belváros egyik kis utcájában található. Ebből adódóan a parkolás fizetős. Napközben a parkolás sem egyszerű. Tömegközlekedés szempontjából elég jól ellátott. Metro a közelben, pár utca sétával, 2-es villamos és autóbusz is a közelben, a Petőfi szobortól.
  • Helyszín:

    Belvárosi bérház, függő folyosójáról nyíló lakás. Majdnem luxuskivitelben felújítva. Régebben hárman, most ketten rendelnek, de a logisztika hibátlan. Mondjuk a kollegina főleg délután rendel és mivel én a reggeli, esetleg a déli időpontokat preferálom igy kisebb az esély a forgalomra is. De ha nem így volt akkor is ügyesen megoldották a forgalmat. Előtérben bőrkanapé tévével, szoba franciaággyal, fotellal a ruháknak, fürdő zuhanykabinos mindig kifogástalan tisztasággal.
  • Lány külseje:

    A képeken nagyjából látszik, de közel sem minden. De ezt majd később! Egy átlátszó köntösben fogadott ami alatt egy kétrészes fehér fehérnemű volt. Kedves , mosolygós arc, hosszú szőke haj és ami a képekből nem feltétlenül látszik egy hibátlan természetes test. A hölgy nem egy modell alkat a magasságát tekintve de ez nem hátránya. Az a fajta aranyos, kicsi nő akinek a kora megállapíthatatlan. Ő vállalja a korát (40), de ha meglátod a maga valójában, tuti nem ennyire tippelsz. Simán megszégyeníti 25-30 éves korosztály többségét. Nekem nagyon bejött. Karcsú nyaka, szép vállvonal, kézbeillő formás fiatalos cicik, lapos has, kerek feszes popsi, szép lábak. Huhhh.
  • Erotikus masszázs:

    Tusolás után a folyosón várt és bekisért a szobába. Megszabadult köntösétől. Majd egy üdvözlő ölelés és nyakba puszi kiséretében lesegítettem a cicifixet. Ezek után kezdődött a masszázs. Egy nagyon finom lazító gyengéd simogatós masszázst kértem és kaptam. Lentről felfelé haladva végezte. Vádli, combok, fenék (ez a benyúlás határát súroló, nagyon izgi) derék, hát, karok és amit még nagyon szeretek, tenyér, ujjak. Közben nagyon jól elbeszélgettünk. Értelmes, jó fej nőci. Majd jön a várva várt kérdés. Megfordulsz? Hogy a viharba ne! :)
  • Levezetés:

    Jómagam a gyengéd, barátnős kényeztetést kedvelem de neki ezt nem is kellett mondanom mert már az első alkalommal ráérzett. Szerintem nála is ez a helyzet. Nyakba puszikkal indított amit viszonoztam és haladt lefelé a kéjrúd irányába. Közben én ahol értem simiztem a selymes puha illatos bőrét. Amikor leért sem siette el a dolgot. A környék feltérképezése kézzel majd a puha ajkaival, nyelvével. Na jó kicsit begyorsítok mert így a részletek leírása közben felhúzom magam. Szóval orális kényeztetés leírhatatlanul finoman barátnősen néha a ciciket is bevetve. Ezután nekem háttal rámült és így izgatott tovább. Ezen a formáción már csak kicsit kellett módosítani és előállt a klasszik 69. Finom, fiatal lányos puncival
    ajándékoz. Élvezet viszont kényeztetni. Közben a hátát cirógatom, simogatom amit nagyon szeret. Nem tudom, hogy csúcsra ért-e de a hanghatások és az apró rángások akár ezt is jelenthették. Majd megint az ajkai közé vesz. NFVSZ nincs, de ez nála nem is hiányzik. Robbanás előtt csak kézre váltott és így ért a vég. Hagyott időt lenyugodni majd letisztogatott. Ezután hasalva mellém feküdt és hátát simogatva még beszélgettünk pár percig, majd zuhany, anyagiak rendezése, búcsú puszi és tipli.
  • Elszámolás:

    Extráról nem tudok. Amit csinál az nekem nagyon megfelel és ezért az ellenértékért ez nekem ajándék és ezt az ajándékot amikor csak tehetem megadom magamnak. Ilyen élmény, folytatólagosan vele, már majdem életcél! :)
  • Összkép:

    Azt hiszem a leírásból átjön az elégedettségem és a hölgy kivételes kedvessége és tökéletessége. Személyes véleményem: Aki ezt a fajta "kezelést" kedveli nem is mehetne jobb helyre. Legalább is én nem fogok máshová menni.
Happy Massage