• Lilien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sokáig hajkurásztam telefonon, mire sikerült egyszer egy napon utolérni. Miután viszont ez megtörtént, gyorsan találtunk közös szabad idősávot a találkozóra.
  • Megközelítés:

    Parkolásról nem tudok nyilatkozni, mert taxival érkeztem, viszont Újbuda egyik fő útvonalához híven, villamos a ház előtt, 4-es metro szerintem egy jó 500 méterre. Lilien elmondása alapján a komplexumot könnyű megtalálni, a bejárathoz lehetséges, hogy kell egy lépcsőháznyit gyalogolni, mert több bejárat is van.
  • Helyszín:

    A lakás makulátlan állapotú, amilyen egy másfél szobás újépítésű budai pecó úgy általában. Lilien egyedül dolgozik, így lehet flangálni nyugodtan :) A masszázs a félszobában történik egy matracon, cuccoknak lepakolni kisasztal, bárszék. Az amerikai konyhás nappali Lilien napközbeni kényelmét szolgálja, megérkeztemkor finom illatok terjengtek, mondta, hogy éppen ebédelt, és általában maga készíti az elemózsiát a rendeléses árak elszállásával. Háziasságért jár a képzeletbeli plusz pont! Ha egy negatívumot kiemelhetnék, a fürdőszobában elfért volna egy nagyobb zuhanyzó, hogy a közös tusolás alkalmával ne kelljen attól tartani, hogy egy meggondolatlan fordulásnál könyökünkkel eltörjük gyönyörű vendéglátónk orrát, de hát a kivitelező valószínű nem tudta előre a zuhanyzó jövőbeni jellemző használati módját.
  • Lány külseje:

    Atya, Úr, Isten :O de ne szaladjunk ennyire előre. Lilien testhezálló, kényelmes ruciban fogadott, majd zuhanyzásom után vetkőzött le előttem. Te jószagú ég, drága bundáskenyér! Szavakba nem önthető formák, gyönyörű, hatalmas, fiatal korából adódóan még nem annyira gravitált mellek, vékony derék, markolnivaló kerek popsi, hosszú barna hullámos hajzuhatag, bociszemek. Ha valaki kíváncsi, tessék átmenni a másik nagy hirdetői oldalra (AZ ELLENSÉGHEZ!) és megnézni, hogy miről beszélek.
  • Erotikus masszázs:

    Ez az a kategória ahol kezdő még Lilien, viszont nagyon lelkes. Gyorsan masszíroz, sok olajjal, mint amikor az új csajod bizonyítani akar neked, hogy ő milyen jó választás volt. Közben meztelenül a punciját dörgöli a fenekemhez, és emiatt tökre leszarom, hogy mit csinál közben a kezeivel. :) Aztán elindul a csúszka és megérkeznek a mellek a nyakamba, fülemre, megfordulok és úgy is csúszkál, legszívesebben beléjük fulladnék! Közben apró csókok, fülharapdálások, cicinyalások. Kicsit szégyenlős, nem tudja még, hogy hogy kell visszaélni az adottságaival, éppen ezért őszinte az egész. Csúszkálás közben egyre lentebb csúszik, míg a farkam a mellei között köt ki.
  • Levezetés:

    Elkezdi nyalogatni, és szépen hadrendben állít. Franciájában érződik, hogy megvan az elmélet, már csak a technikán van mit csiszolni, de lelkesen csinálja. Szemembe néz közben, megpróbálja mélyre venni, közben viszonylag gyosan, monoton módon szop. Kezeti sokat nem használja, ha igen, akkor is csak zacsit simogat, vagy az ánuszom. Ügyes, lelkes, de van még fejlődési lehetőség! Felajánlom neki, hogy cseréljünk helyet, amit mosolyogva abszolvált, és szétteszi nekem a lábait. A nyakától lefele haladok, csókolom, falom ahol tudom (úristen azok a mellek még mindig), és megérkezek puncijához. Szép nyílt, duzzadt kisajkakkal, kicsi nagyajkakkal. Finomat elkezdem nyalni a csiklóját, érzem, hogy nedvesedik, majd egy ujjammal a hüvelyét is izgatom. Egyre hevesebben dolgozom a számmal és a kezemmel, és egy kis orgazmussal ajándékoz meg. Őszinte? Nem tudom. Majd ha többször voltam nála kiderül, de jól esett nyalakodni, és ebből a szemszögből is látni azokat a melleket. Visszatér szopásomhoz, továbbra is lelkesen csinálja, egyre nagyobb vehemenciával, elétérdelek, ő négykézláb könyökölve juttat el a csúcsra, miközben mellei a térdeimet verik, én pedig a fenekét markolászom. Közösen megyünk el tusolni, ahol még picit simogatjuk egymást.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudok beszámolni, de a telefonban mondott összeget előre kérte, ami zuhanyzásom után már nem volt ott. Én ebből nem csinálom problémát, pláne így utólag, hogy mennyire bejött nekem.
  • Összkép:

    Lilien hihetetlen testi adottságokkal rendelkezik, amit ha megtanul használni és kihasználni, fejlődik és érik, akkor egy szuper szolgáltató lesz a jövőben.
Happy Massage