• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ezen az oldalon találtam meg a hirdetését. Telefonon hívtam a randi napján 11 óra körül, egyből felvette. Nem voltam biztos benne hogy 6ra odaérek amit jeleztem is neki, de mivel nem először voltam nála, volt anyira kedves, hogy ha esetleg fél órát késnék akkor maradhatok fél 8 ig annak ellenére, hogy alapból 7ig elérhető.
  • Megközelítés:

    Cím egyértelmű, GPS odavisz, de tömegközlekedéssel is könnyen elérhető. Autóval mentem, nem volt gond a parkolással, ami hétköznapokon este 6ig fizetős (525/óra) de mivel 6ra mentem e miatt nem kellett aggódnom. Ház elől hivtam a megbeszélt időben (sikerült odaérnem) azonnal felvette, bejutás gördülékenyen ment, instrukciók egyérteműek voltak.
  • Helyszín:

    Rendezett társasházi lakás, az egyik felsőbb emelet viszonylag diszkrét részén. Van lift. Lakásban rend volt, előszobában fogasra akasztható a kabát, van hely a cipőnek is. Fürdőszoba jobbra, baszoba balra. Fürdőszoba kádas, többféle tusfürdővel/szájvízzel. Baszobában van szék/vállfás ruhaakasztó és az ágy felső részénel egy tükrös szekrény, másik oldalon pedig egy kis éjjeli szekrény felette klímával. Szoba nem túl nagy, jelentős reszét az ágy foglalja el, de a célnak tökéletesen megfelel.
  • Lány külseje:

    Abszolút bombázó, tényleg olyan mint egy filmekben látható pornósztár. Képein nem igazán kivehető az arca, de ízléses sminkje és igéző szemei teljesen összhangban vannak a kisportolt alkatával. Egy felül hálós, mell alattól latex (legalul cipzáros) bodyban fogadott, a 12 centi körüli magassarkú pedig tökéletesen kiemelte a formás fenekét. Ciciken műtéti hegeknek nyoma sincs és hihetetlenül feszesek. Tényleg nem túlzás az oldal "fiatal Pamela Andersonja" titulus.
  • Action:

    Az ajtó elé érve kopognom sem kellett mert mire odaértem résnyire kinyitotta és csak be kellett lépnem. Az előszobában sokkot kaptam a látványtól ugyanis nem számítottam a fentiekben már leírt hálós-latex bodyra. Mondtam is neki, hogy nem vagyok egy nagy latex rajongó, de ez a szett nagyon tetszik, és remélem a korbács nem fog előkerülni. Széles mosollyal fogadott, diszkrét üdvözlés (két arcrapuszi) után a baszobában megszabadultam a felesleges ruhadaraboktól, kaptam egy tiszta törölközőt és amíg gyorsan lezuhanyoztam, megkérdezte, hogy mit szeretnék inni. A bőséges választékból a narancslére voksoltam.

    Zuhany után a baszobába lépve az ágyon térdelve várt rám, a törölközőt a székre dobtam és még az ágy mellett állva elkezdődött a francialecke. Finoman kezdett, négykézláb helyezkedett el előttem, majd szépen végignyalta a hancúrlécet, kicsit megszopkodta a golyókat is miközben szétnyitottam a nyaknál tépőzáras body felső részét, hogy hozzáférjek az ikrekhez. Kétkézzel markolásztam a melleit, közben az ezredes szinte azonnal megtelt vérrel, mire rácuppantotta a telt ajkait és vad bőnyálas szopásba kezdett. Az ágy mellett állva csodálatos látványt nyújtott a darázs derekára simuló fekete latex és fraciázás közben még twerkelgetett is a kerek formás fenekével. Miközben az egyik kezemmel markolgattam a mellét a másik kezemmel a fejét finoman tartva próbáltam lassítani a tempón, hogy elnyújtsam ezt a nem mindennapi elményt amenyire csak lehet. Néha egy-egy szusszanás erejéig kivette a cerkát a szájából és miután párszor kézzel a nyelvének csapkodta folytatta a bőnyálas franciát melynek hamarosan meg is lett az eredménye. Hatalmasat durrantam a szájába mire lelassított és az összes nedűt kiszívva, hagyott egy kicsit lenyugodni. Még az utódokkal a szájában ellátott száraz és nedves törlő kendővel, majd a fürdőbe távozott, hogy helyreállítsa a szájhigiéniáját.

    Amíg távol volt leheveredtem az ágyra, ittam egy kis narancslét. Miután viszatért a baszobába megkérdezte, hogy szeretném-e hogy megmaszírozzon amíg feltöltődök a második felvonásra. Természetesen igent mondtam és a krémet választottam az olaj helyett. Hason feküdtem miközben jól elbeszélgettünk zenékről, emberi kapcsolatokról, bulikról, éttermekről. Igaz csak felületesen, de kifejezetten sokoldalú embert ismertem meg személyében. Anyira kezdtem belefeledkezni, hogy ő kérdezett rá, hogy lenne-e kedvem megfordulni. Természetesen azonnal megfordultam és pillanatok alatt, profi ponósokat megszégyenítő orális kényeztetésének hatására az ezredes harcra készen állt a bevetésre. Megegyeztünk, hogy a sexy latex marad és az alsó intim cipzár széthúzásával fogok hozzáférni a kéjbarlanghoz. A védőfelszerelés applikálása után az ágy felső részénel a tükörrel szemben kértem hogy helyezkedjen el négykézláb. Mögé térdelve a behatolás után eleinte lassabban, majd formás fenekét markolgatva (bíztatásának is köszönhetően) egyre gyorsabban, vadabbul húzgátam a hancúrlécre. Kisvártatva megkértem, hogy feküdjön hasra hogy úgy is felnyársalhassam, majd oldalra fordítottam, hogy újra ütközésig eltüntethessem benne a velem egykorút. Kezdtem elérni allóképességem határát ezért megkértem, hogy befejezésként lovagoljon meg szemből. Azonnal engedelmeskedett és miközben szemből markolásztam a telt ciciket úgy meglovagolt, hogy azt a tempót az epsomi derby bármelyik zsokéja megirigyelhetné. Mivel éreztem, hogy igencsak elrepült az idő, javasoltam, hogy engedjük el a második finish-t mert annak ellenére, hogy nagyon élvezem a szitut és szívesen maradnék még, nem valószínű, hogy pár percen belül átszakítjuk a célszalagot. Erre felajánlotta, hogy a telt ajkaival kivégez aminek nem tudtam ellenállni. Az ágy mellé álltam a tükörrel szemben és a újra vad franciázásba kezdett, ami nagyon jól esett. Maximálisan megtett mindent, hogy ez ne így legyen, de végül be kellett ismernem, hogy mégsem fog sikerülni a második kört teljesen végigfutnunk. Mondtam is neki, hogy remélem lesz még alkalmunk hoszabb együttlétre, de sajnos nekem is időre kellett mennem valahová, ezért néhány perccel a megbeszélt idő lejárta előtt dobtam egy gyors zuhanyt, magamrakapkodtam a ruháimat és a virágok átadása után erzékeny búcsút vettünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe semmilyen extrát mert az "alap" dolgokkal is maximálisan elégedett voltam.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam vele. A második felvonást nem tudtuk befejezni, ami tényleg nem rajta múlt, maximálisan megtett mindent, hogy másodszor is a csúcsra juttasson, de sajnos ez alkalommal nem értem rá tovább maradni. Tuti viszamegyek hozzá egy hoszabb randira.
Happy Massage