• Zszófi

  • Beküldte:
  • Zszófi reagálása

    Csokkedvelo! Minden szavad hazugsag! Ez egy bosszu hadjarat amiert (nem volt gusztusom) csokolozni HOZZÁTESZEM nagybetukkel ki van irva nincs a programomban lehetoseg erre! Tovabba masszor vagyok es nem gumi nelkuli aktusos szexpartner! Meg hogy sikositoert mentem nagyon dus a fantaziad! Egyutt furodtunk? Itt bukott a hazugsaghalmazod amibol egy szo sem igaz nem furdok vendeggel! Masik! Ujjazas???? Aktus csok ujjazas ami nalam KIZART! Ez egy lejarato beszamolo amibol minden szavad HAZUGSAG! Ez sulyos reagalas a reszemrol hidd el de 4ev alatt ennyi hazugsagot en nem olvastam magamrol amiket irtal. Fogd fel nalam NINCS GUMI NELKULI SZEX! Se csok. Sajnalom ha ezt nem fogod fel! Jelentem az adminoknak is es szegyeld el magad amiert “ilyen gusztustalan “ hazugsagokat irsz! Hazug inkorrekt ember vagy! Hidd el nem lenne batorsagom ilyen sulyosan reagalni de ez tul ment egy bizonyos hatart! Karma! A soha viszont nem latasra es megkerlek nezd vegig a szolgalto holgyek nel hogy masszas avagy partner oldalon vagy. Meg valami! A program alatt nrm viszek be telefont! Jelzem az adminoknak a hazugsagaid! Illetve bejelolom a nem ajanlom kategoriat hogy mas holgy ne jarjon igy. Legalabb egy mondatod lett volna valos. (Azert megkerdeznem … tegyuk fel ha szexpartner lennek…. Gumiovszert megis hogy maradna fent…. Ha erted mire gondolok!? ) hazug ember vagy!

  • Egyeztetés:

    Zsófinál már jártam korábban is, de most a "Ha szeretitek a popókényeztetést, és az érzéki prosztatamasszázst, szakszerű lingammal kombinálva" figyelefelhívása nyomán úgy gondoltam meglátogatom újra. Telefonon kerestem, fel is vette és meg is állapodtunk egy megfelelő időpontban.
  • Megközelítés:

    Egy Fehérvári út közeli címet adott meg, amit autóval kényelmesen el lehett érni, számtalan szabad, ingyenes parkolóhellyel. BKV megálló is van a közelben.
  • Helyszín:

    A lakás meglehetősen kaotikus. Többen is rendelnek, az Ő szobájában egy masszáspad mellett raktár jelleggel elhelyezett tatami és egyéb tárgyat voltak találhatók. Mondta is, hogy ne ide menjünk, hanem a kolleganője szobájába, ahol egy kinyitott kanapé volt található. Ez ugyan avval járt, hogy figyelmeztetett, hogy ha halljuk a kulcsiot a zárban akkor gyorsan át kell szaladjak az Ö szobájába.
  • Lány külseje:

    Zsófi a képeinek megfelelő, sportosan jó alakú, szép arcú hölgy. Csodálatos popsi, kedves kis cicikkel.
  • Erotikus masszázs:

    A kellemetlen benyomások ott kezdődtek, hogy a megbeszélt időben nem vette fel a telefont. Negyed órán keresztük kísérleteztem ami végül sikerre vezetett. Közlekedési problémát jelölt meg, de mondta, hogy most vár és majd ennyivel hosszabbítani fogunk. Így bejutással, a fenti szobakereséssel elment vagy 25 perc. Egy pozitívummal járt mindez, hogy mivel Ö is utcárol jött, együtt zuhanyozhattunk. Ez ki is merítette a masszázst.
  • Levezetés:

    Kérésemre avval kezdtük a programmot, hogy én kényeztettem Zsófit. Hátára feküdt és így módom volt simogatások és csókolgatások kiséretében eljutni a kényeztetés legkívánatosabb területére. Mindkettőnk örömére elmélyedtünk egy hosszas nyelvezős, ujjazós gyönyörködésben, amit Zsófi "nagyon jó", "mindjárt..." mormolással kísért és a végére a "mindjárt" meg is jött.
    Gondoltam, na most jövök én sorra. Helytte egy telefon jött, amit Zsófi fel is vett és megbeszéltek egy következő programmot. A telefonból az is kiderült, hogy még le kell mennie boltba sikosítót venni, így nem hogy hosszabbítás nincs, hanem hamarabb be is kell fejezzük.
    A gyors befejezés érdekében kaptam egy gépies prosztatamasszázs francia kombót, amivel pár perc alatt kivégzett. Így a másfél óra nettó 50 percre csökkent.
    Mivel Zsófi szeretett volna egy beszámolót kapni, abban maradtunk, hogy a következő héten megismételjük a találkozót és ott minden kompenzálásra kerül.
  • Elszámolás:

    Extrái nincsenek, elvben mindennek benne kellene lennie a felső kategóriás tarifában. A rózsaszálakat a találkozó elején letettem, a csökkentett idő és teljesítés nem került korrekcióra.
  • Összkép:

    A történtek alapján sok jót nem tudnék mondani. Tartozik azonban a történethez még egy kiegészítés:
    Ahogy írtam, megállpodtunk és VTR-en is megerósítettünk mára egy újabb találkozót, most már egy másik helyen a Kerepesi út környékén. Nem nagyon lepődtem meg, hogy a megadott időpontban nem vette fel a telefont. Pár perc múlva azonban visszacsörgött, hogy csőtörés van, amit már javítanak és kb. egy óra múlva minden rendben lesz és így 1 óra eltolódással megtarthatjuk a programot. Kérte, hogy várjam meg és ha hamarabb kész, Ö fog hívni. Én balek eltöltöttem egy órát a kocsiban telefonos ügyeimet intézve és az Ö telefonját várva. Az persze nem jött. Hívtam én, de nem vette fel. Öt perc mulva megismételtem, semmi. Estére kaptam a honlapon egy üzenetet "elnézésed kérem, nagyon sajnálom", minden magyarázat nélkül.
Happy Massage