• Leóna

  • Beküldte:
  • Leóna reagálása

    Köszönöm !
    Várlak szeretettel vissza:)

  • Egyeztetés:

    Már egyszer voltam nála. Viberen vettem fel vele a kapcsolatot. Az ott másnapra megbeszélt időpontot vtr-en is fixáltam.
  • Megközelítés:

    Flórián tér környéke. Autóval mentem, reggeli időpont miatt még találtam parkolót, ami fizetős. Napközben biztosan nehezebb a parkolás. Óbuda ezen része tömegközlekedéssel bőven ellátott.
  • Helyszín:

    Panelház többedik emelete. Az egész lakás szépen felújított, egyedül rendel benne. Fürdő rendben, tusfürdőkkel, szájvízzel. Szoba franciaággyal, fotel, szobainas a ruháknak.
  • Lány külseje:

    Képek látható hölgy várt. Magas, karcsú. Arca karakteres, cicik nagyon szépek, állnak mint a cövek, kellemes simogatni, gyurmázni. Popó már nem annyira feszes mint gondolom serdülő korában de semmi baj vele. Semmi súly felesleg. Magassarkúban egy részes fehérneműben mosolyogva, kedvesen fogadott.
  • Action:

    Fürdés után visszatérve csókkal fogadott. Igazi nyelves, barátnős csókkal. A csókok között még állva elkezdett puszilgatni, csókolgatni. Arc, nyak, mellkas, hát semmi nem marad ki. Nyelve még néha a füleimbe is elkalandoztak. Mindezek közben hanghatásokkal is szinte felfalt. :) Aztán lassan lejjebb haladt a kéjrúd felé, amit úgy eltűntetett, hogy csak lestem. (Normál méret vagyok) Nagyon élvezetes ezt így végig szemlélni. Na kérem ez egy igazi mélytorok. E közben én se tétlenkedtem. Simogattam, csókolgattam mindenhol ahol értem. Mint már írtam, a cicik rendkívül formásak és nagyon kellemes markolászni őket. Majd valahogy az ágyra keveredtünk és én kezdem el kényeztetni némi nyelvjátékkal, fentről lefelé haladva és semmit sem kihagyva. A déli vidéken is próbáltam, nem adós maradni. Szerintem tetszett neki és ezt egyértelmű hanghatásokkal, kis megrángásokkal tudomásomra is hozta. Aztán megint ő aktivizálta magát. Immár fekvő helyzetben kényeztetett, zacsit, gátat, kéjrudat amit egy párszor megint el-eltüntett néha lent is tartott jó pár másodpercig. Hát kérem nem semmi ilyet átélni. Huhhh!!! Még most is beleborzongok. :) Így élvezkedtem jó pár percig, majd megkérdezte húzzunk -e vedőfelszerelést. És hopp már fent is van. Majd bele is űlt. Közben én a világbajnok ciciket markolásztam, néha lejött egy-egy csókért. Váltás misszibe. Így is toltuk egy ideig, majd újabb váltás és jövök hátulról. Ez se semmi látvány. Fogod a derekát, simogatod a hátát vagy éppen átnyúlsz a cicikhez és tolod. Így már nem is kellett sok és beledurrantam a gumiba. Hagyott lecsillapodni majd szétváltunk. Segített letisztálkodni. Fekve még cirógattam egy picit beszélgetés közben, majd indultam a fürdőbe mert kezdett lejárni az időkeret. Távozáskor ölelés, puszi.
  • Elszámolás:

    Nem tudom milyen extrái vannak, nekem ez így nagyon megfelelt. Utólag rendeztük.
  • Összkép:

    Kellemesen, kielégülve távoztam. Aki nem egy tini lányra vágyik, hanem egy tapasztalt, normális, értelmes hölgyre, annak ajánlott. Szerintem még én is visszatérek.
Happy Massage