• Zszófi

  • Beküldte:
  • Zszófi reagálása

    Kedves B! Mély fájdalommal olvasom soraid! Szörnyen sajnalom hogy ennyire szenvedtél (bárcsak jelezted volna) , minden program elejen garanciát vállalok ha valami nem stimmel es szolsz visszaadom a tiszteletdijat. En nagyon jol ereztem magam, szemtol szemben es es irasban is . A padloszonyeg a ti tiszteletetetekre szolgal hogy veletlen se fazzon fel a vesétek. Ha egy szoval is jelzed hogy ilyen mèly szomorusaggal tavoztal azonnal visszaadom meg az ajandek rozsaszalakat is amit kaptam amiert “szuper jol erezted” magad …elvalasunkor… varlak vissza szeretettel hogy vissza tudjam adni a program osszeget es az ajadek rozsaszalakat. Mely tisztelettel : Zsofi.

  • Egyeztetés:

    Egy nappal korábban hívtam a délután folyamán és pár csöngés után, elsőre felvette a telefont. Érdeklődtem, hogy másnap délután mikor szabad, és találtunk is megfelelő közös időpontot.
  • Megközelítés:

    Megközelítés szempontjából a hely teljesen ideális, autóval is lehet a környező zsákutcákban parkolót találni mindig. BKV járatai közül: metro, villamos, troli 1-2 percre a háztól. Zsófi a címet már előtte nap megadta, ismerős vagyok a környéken így az odatalálás nem okozott gondot, de aki először jár errefelé, az sem fog eltévedni. A ház elől hívtam, elmondta a pontos instrukciókat a lakás megtalálásához (kapucsengő, két lépcsőházajtó, lift, emelet, merre menjek, hányas lakás, ajtó nyitva lesz).
  • Helyszín:

    A lakás egy újabb építésű (2000-es évek) házban található. A masszázsszoba tágas és a célnak jól felszerelt: rendes masszírozó asztal tükörrel, kis kanapé, tatami a földön szintén tükörrel. Az egész lakásban padlószőnyeg, amitől nekem herótom van, de hát nem a vendégláton múlik a burkolat milyensége :) A fürdőben tisztaság, egy hatalmas sarokkád, megfelelő tusfürdő-választék, szájvíz, frissen mosott, még nem agyonhasznált törülköző. Innen gratulálok a zseninek, aki a törülközőszárítót olyan helyre szerelte, ahonnan a kádból zuhanyzáskor éri a víz, és szépen vízkövesedik/rozsdásodik (szintén nem a vendéglátó hibája). A víz meglepően (!) forró. A lakás talán alkalmas lenne több vendég fogadására, de ottjártamkor nem láttam másra utaló nyomokat, így feltételezem, hogy Zsófi egyedül rendel itt.
  • Lány külseje:

    A nyitott ajtó mögött egy alacsony, kedves, formás masszőz várt. Bemutatkoztunk egymásnak, puszi-puszi, majd beinvitált a szobába, és elmondta, hogy hova mit pakolhatok. Érkezésemkor talán egy zipzáros pulcsi volt rajta (zipzár dekoltázsnak lehúzva), meg jóganadrág. Hátulról igen kellemes látvány. Tusolás után egy szál tangában érkezett meg a masszázsszobába, ahol szintén szemügyre véve megállapítottam, hogy vendéglátom nagyszerű fizikai adottságokkal rendelkezik. Izmos formás popsik, kicsi tenyérbe illő mellek, (tetovált mellkas - engem nem zavar), lapos has. A képeken parókát visel, haja hosszabb és világosabb.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs a masszázspadon történt. Felült, ölébe vette az egyik lábam, és egy alapos talpmasszázzsal, valamit sport masszázzsal gyúrta át a vádlim, combom, fenekem, derekam, majd következett hasonlóan a másik oldal. Ha bármelyik foci után ilyen gyúrást kapnék, megköszönném, és igen jól érezném magam utána. A masszázs közben beszélgettünk a környékről, a munkáról, korábbi munkájáról, de úgy éreztem, hogy nem megy annyira gördülékenyen, inkább csak válaszol, de nem szeretne beszélgetni, így a viszont érdeklődés híján egy idő után letettem a faggatásról, és átadtam magamat csak a masszázsnak.

    Miután végzett mindkét lábammal, mellémállt, és alaposan átmasszírozta a hátam, külön figyelmet fordítva a gerinc melletti, és lapocka környéki problémás pontokra (ülőmunka), illetve a csuklyás izomra és felkarokra. Szerintem összességében a masszázs 35 percet vett igénybe, amikor mondta, hogy "egészségemre, kimegy, és megmossa/fertőtleníti a kezét".

    Benyúlásnak, incselkedésnek nyoma nem volt, ez egy profi sportmasszázs volt.
  • Levezetés:

    Francia kényeztetésben egyeztünk meg az elején. Kézmosás után Zsófi visszatért a szobába, és mondta, hogy forduljak meg (gondoltam, hogy a tatami ezek szerint nem lesz használatban). Kézzel felállított, és kezdetét vette egy kapkodós, leginkább az orgazmusig minél gyorsabban eljutni akarós kézimunka, a makkommal a szájában. Francia ritkán volt benne, hogy bekapta volna, szívta volna. Mindezt oldalról, nekem háttal fordulva csinálta, miközben a fenekét simogattam. Éreztem, hogy ez így nem lesz nekem jó, ezért megkérdeztem, hogy mit szólna ha váltanánk egy pózt, amire egy flegma "és mégis hogy?" viszontkérdést kaptam. Mondtam, hogy szeretném látni is, hogy mit csinál, mert így a hátával eltakarja teljesen, és a tükröt is. Gondoltam, hogy majd felmászik a masszázságyra szemből, de csak a szögön változtatott, és kis idővel abbahagyta szájával, és egy gyors monoton, célratörő kézimunka vette kezdetét, aminek hamar meg is lett a gyümölcse.
  • Elszámolás:

    A végeztével letörölgetett, megkérdezte, hogy kérek-e valamit inni, majd elmentem tusolni. Tusolás után a kis asztalára helyeztem a pénzt, majd távoztam.
  • Összkép:

    Összességében vegyes érzelmekkel távoztam, mert kaptam egy átlagon felüli masszázst egy átlagon aluli, kapkodó kényeztetéssel. Úgy látszott, mintha nem lenne ott fejben, nem érezné jól magát, a korábbi beszámolóiban olvasott vendéglátástól, és színvonaltól messze voltunk. Lehet, hogy én nem voltam neki szimpatikus, vagy rossz napja volt, nem tudom. A vendéglátói kedvességein is csak a rutinszerűséget éreztem (megkérdezte kérek-e vizet inni, válaszoltam, hogy nem, de a válaszomat nem jegyezte meg, ezért újra megkérdezte). Az 1 óránk lejártakor, én már Zugló vasútállomásom vártam a zónázót.
Happy Massage