• Alexandra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már jártam nala korábban akkor telefon volt, ezúttal a VTR-en tettem egy próbát, ami könnyen és gyorsan ment. Másfél órára neveztem be, hogy mindenre legyen idő.
  • Megközelítés:

    Maga a helyszín talán BKV-val nehezen elérhető, de nem vészes, lévén ismerem a környéket. Parkolásról nem tudok nyilatkozni.
  • Helyszín:

    A helyszín egy 13. kerületi kis panellakás, ami csendes nyugodt, itt-ott szűkösnek tűnhet, de a célnak teljesen megfelel. A fürdő tiszta és rendezett, tusfürdő akad több is, valamint hatalmas pozitívum, hogy az akció után nem ugyanazt a törcsit nyomja a kezedbe a hölgy amit előtte Is használtál.
  • Lány külseje:

    Nem ér csalódás. Arccal hirdet, és minden igaz az adatlapján. Egy magas, szép hosszú barna hajú karcsú hölgy vár az ajtó mögött, csodás mosollyal és személyiséggel.
  • Erotikus masszázs:

    Miután kiélveztük egymást, hasra fordultam és kezdetét vette amiért valójában jöttem, hogy jól "megkínozzon". A lábaimmal kezdte, ahogy ilyenkor szokás. Először a jobb, majd a bal. Ahogy a korabbi beszámolómnal is írtam, nem simagatásról van szó, hanem valódi masszázs. Ami nekem kissé fajdalmas, az egésznap használatban lévő lábaim miatt, de végre valaki aki nem szörnyűlködik azon, hogy a vendég felszisszen vagy grimaszol a fájdalomtól. Nem vagyok mazo, de ezért jöttem, hogy rendesen át legyek gyúrva. Amikor a hátamhoz ért úgy gondolta az addigi technika nem válik be, mert nagyon be van állva. Elkezdett összevissza hajtogatni, más kezelésekről szerzett tapasztalataim miatt mondhatom szakszerűen. Megjegyezte milyen jó hátam van. Kanyarodik minden irányba, ez a kihívás nem az akinek nyíl egyenes. Szóval megkaptam a magamét. Aki az erotikus részt mellőzve, szakszerű kezelésre vágyna, annak is bátran ajánlom. Említette, hogy tanul és képezi magát újabb és újabb technikákra.
  • Levezetés:

    A kényeztetést ezúttal az elejére tettem. Rögtön vele akartam kezdeni, mert legutóbb nem sikerült a csúcsra juttatnom és hiányérzetem volt. Ezúttal hosszas ténykedés után célt ertem. Különösen nem részletezném, de a nagyon finom, visszafogott kényeztetést szereei, a nagy nyalvelést nem. Nagyon érzékeny és apró a gyöngyöcskéje. Aztán fordultunk, én a hátamra, és ő jött. Lassan csinálja érzékien ahogy szeretem. Nem a légkalapács tempó. Mikor teljesen kemény lett, nem sokig kellett ügyködnie, szóltam hogy most vegye be, és nagyot lőttem a szájába. Oldalt kifolyatta, amit én személy szerint nem szeretek, de vele nem zavart, mert közben folytatta a mozgást a szájával. Nagyon kellemes volt.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, utólag történt. Távozáskor kis asztalra lehelyezve.
  • Összkép:

    Mint írtam régebben már meglátogattam, és akkor sem ért csalódás. Nagyon kellemes élménnyel gazdagodtam akkor is és most is. Valószínűleg visszatérek még hozzá többször is.
Happy Massage