• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Kedves! Köszönöm szépen soraidat, legközelebb több sminket teszek magamra! Csók N

  • Egyeztetés:

    Vele elsőbálozókét telefonon kerestem idősávok után érdeklődve, majd VTR-en rögzítettem a pontos időt fél nappal később, pár óra múlva vissza is jelzett.
    Mindig felvette az első hívást (egyeztetéskor, megérkezéskor), de hosszabban kellett csörgetni.
  • Megközelítés:

    Cím könnyen megtalálható, a nagy 14. kerületi stadion mögött, trolivonal mellett.
    Én autóval mentem, parkolóhely van bőven, fizetős.
  • Helyszín:

    Régebbi házban van a felújított 2 nagyobb szobás lakás. Nem titok ki lakik vele, 2en vannak :)
    Nancyy szobájába érve kellemes zene, lágy rózsaszín félhomály fogadott: konkrétan alig láttam a kinti napsütésből érkezve :D amúgy nagyon hangulatos lakószoba több bútorral: franciaágy, kanapé, asztalok nagyon intim. Lakás a lakásban. Nekem határozottan tetszett, mert miután megszokta a szemem, pont eleget láttunk egymásból, de mégis volt egy szexi feelingje, nehéz átadni, tehát nem csak egy baszoba... otthonos.
    Felújított pöpec fürdő mindennel, ami kell.
    Frissítők tárházát kínálta, ami kellemes welcome volt.
  • Lány külseje:

    Nancyy egy kis szexi fekete egybe-fehérneműben fogadott. Popsis-cicis ahogy írja :) picit tán lazább vonalakkal, mint a fotókon, de jól kézreálló.
    Nagyon kedves arca van :) személy szerint egy kis sminkkel még jobban tetszett volna.
  • Action:

    Szerintem egy nő vagy pornós vagy barátnős feelinget ad, a kettő együtt ritka, illetve néha nehezen 'összeegyeztethető'. (Pornós alatt itt nem azt értem, hogy brutál gerjesző, mert ez a barátnővel is simán lehet :) )
    Nancyy a barátnős vonalat képviseli,. de azt szenzációsan és nekem pont ez kellett!
    Kedvesen fogadott, a szobába invitált és gyorsan elmentem fürdeni, mert nagyon fel akartam már fedezni.
    Nagyon közvetlen lány, szabadszájú, figyelmes, kezdeményező. Mind jó pont :)
    Visszatérve éreztette velem, hogy itt ő fog irányítani, ami csöppet sem volt ellenemre és azonnal kértem a csókot, eddig jutottam a kezdeményezéssel.
    Csókja vadító, 100%al benne van, izgató, nem olyan kis tessék-lássék. Belead mindent és ehhez a hangok is hozzátartoznak.
    Kis idő után már az ágyra parancsolt volna, de jeleztem neki, hogy kicsit gyors ez a tempó, így letérdelt elém és kaptam egy érzéki de profi franciát. Pont jó!
    Majd az ágyra feküdt és kényeztetést kért, ami nálam is a következő lett volna, így megkapta tőlem. Szép zártabb finom puha puncija volt, jó volt kényeztetni, amit barátnősen fogadott simogatással, halkabb nyögdécseléssel.
    Amikor elég volt, gyors kezelés után egy motivációs franciával felkészítette a sereget a harcra és szájjal felhúzta a gumit majd doggy-t kért. Pikk-pakk ment minden, jó volt az összhang. Látszott rajta, hogy élvezi és nagyon tud 'bíztatni'. Szenzációsan mozgatta a csípőjét és már kezdtem félni, hogy ebből túl gyors vég lesz, de valahogy tudtam lassítani magam és nyújtani az élvezettet.
    Majd misszibe fordultunk és itt emelkedett istennő rangra nálam, mert egy elég jót mentünk: érzéki, különböző mozdulatok, sebességgel, elnyújtva, ölelkezve, csókolózva. Ám ez sokáig nem tartott, mert túl jó volt és kértem, végezzen ki szájjal. Megtette, durván jól! Csak ömlengeni tudok erről...
    Utána elment fürdőbe, le is fürdött, szóval kicsit hosszabb időre egyedül maradtam, volt időm emészteni a történteket. Majd visszajött, mellémfeküdt, simi, beszéd, majd ajánlott új törcsit, fürdés és el, picit korábban, mint az 1 óra vége.
  • Elszámolás:

    Nem került szóba, egy kis édesség alá rejtve adtam át. Jó ha ez nem téma.
    Makktársak! Fejezzétek ki mással a tiszteleteteket, mert édesség-túltengés van és túl nagy a kísértés Nancyynek, ahogy beszéltem vele. :)
    Extra nem kell, elég Ő!
  • Összkép:

    Rengeteget nevettünk Nancyy jó nő, élvezet volt vele lenni! Tényleg ott van az emberrel.
    A hely is ráerősít de a hozzáállás nagyon erősíti a barátnő feelinget, ami nem győzőm kiemelni, nagyon megvan.
Happy Massage