• Amina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta megakadt a szemem a hirdetésén, és méltán népszerűsége miatt úgy sejtettem, nem lesz könnyű elérni. Ehhez képest egy átlagos hétköznap délután szerencsém volt: villogott a kis zöld jelzés, hogy most telefonnál van, és ott is volt :)
    Plusz szerencsémre hamarosan tudott időpontot is adni, így kezdhettem is készülődni.
  • Megközelítés:

    Jól ismert műintézmény a VIII. ker. jobbik részén, aki össze akarja kötni a kellemeset a hasznossal, az szedje össze, mi intézni valója van az Államkincstárnál vagy a Közterület Fenntartónál :)
    Pontos címet kaptam, GPS odatalál. Parkolás az utcában, fizetős, de nem drága, és bőven van hely.
    Tömegközlekedéssel a Népszínház utcai villamosok ajánlottak.
  • Helyszín:

    A fürdőben rend és tisztaság. Azt hiszem, 7 féle tusfürdő :) Vízmelegítő beállítható forrázás mentesre. Tisztálkodás kádban történik.
    Előszoba csak egy függönnyel leválasztva, gátlásosabb kollégáknak figyeljenek rá, mikor a tetthely és az előszoba közt osonnak.
    Szoba kellemes hangulatvilágítással megvilágított, nekem kicsit túl sötét is volt, de az előszoba és a fürdő fényeinél jobban megcsodálhattam vendéglátómat. Az események színhelye tatami. Elöl és oldalt hatalmas tükrök a megfigyelésre.
  • Lány külseje:

    Nagyon szép lány, mint ahogy azt előttem már mások is megénekelték, igazi kuriózum. Nem az a 40 kilós nádszál, amiket a manga pornóból megszokhattunk :), de ez látszik is a képeket elnézve, senkit nem érhet meglepetésként.
    Engem egy kis otthonkában fogadott, amire csak azért adtam 4-est, mert ez más kollégákat talán zavarhat, hiszen itt nem ez a "munkaruha". Rögtön le is akarta cserélni, de nem hagytam :), mert ez számomra csak fokozta a természetes "randi" érzetét a "szolgáltatással" szemben, tehát ez számomra 5* volt, jókor voltam jó helyen :)
  • Erotikus masszázs:

    Az én kérésemre borítottuk a 1,5 órás programot a szokott koreográfiától eltérőre: mivel 1 "levezetés" nekem elég, viszont utána szükségem van úgymond a "levezetés levezetésére" is, a masszázzsal kezdtük.
    Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ezért mentem :), de ezt is tud ha akar, erős, pici kezei vannak, amivel a derék és comb környékén dolgozott különösen. Még arra is figyelt, milyen masszázs anyag lehet jó a bőrtípusomnak :)
    De ez főként arról szólt, hogy közben beszélgetve ismertük meg egymást, amire nekem is szükségem volt, hiszem most voltam először nála, és csak így tudunk megfelelő hangulatban átfordulni a következő részhez, mikor is kaptam pár forró puszit a nyakamra, hogy lassan megfordulhatok...
  • Levezetés:

    Mindkét extrát igénybe vettem, így kézi és franciás levezetés is történt - kérésemnek megfelelően váltogatva, a kézi résznél néha kicsit magamnak besegítve (a szokás hatalma :), de szerintem mindenki tudja tőle úgy kérni, ahogy neki jó :)
    Az "ünnepek" miatt a KF kimaradt, "kölcsönös kézi kényeztetés" pótolta ezt a részt, őt is kértem, mutassa meg a pici kezével, hogyan lesz jó neki...
    Ezzel együtt a csók és a közvetlen kedvesség miatt számomra tökéletes barátnő feelinget tudunk kialakítani, bízom benne, hogy én is szimpatikus voltam számára.
    A fél-ázsiai vonások és a nőies testalkat a gyengémet jelenti, órákat el tudtam volna viselni a kényeztetését - oda-vissza...
    A befejezést illetően igénybe vettem az extra NFVSZ-t, amit kis (ön)kézi rásegítéssel nagyon kellemesen teljesített.
    A végén nagyon aranyosan odabújt hozzám, mint mondottam vala, a levezetés levezetése is fontos :)
  • Elszámolás:

    Telefonban elmondott minden korrektül, és az nem változott az odaérkezésemkor sem. Az elején rendeztük, és a papírdarabkák végig az asztalon maradtak.
    A 1,5 óra szerintem vendégnek és szolgáltatónak is jobban megéri, a két extra (csók, nfvsz) pedig az én esetemben nem volt kérdés.
  • Összkép:

    Erősen pozitív összbenyomással távoztam, mert szép, kedves, intelligens hölgyet ismertem meg Amina személyében, aki igyekszik úgy kezelni a szakmát, hogy a gondokat ő is és a vendég is az ajtón kívül hagyhassa erre a röpke időre.
    A szépség relatív fogalom, a 180 magas, tűbe fűzhető, szőke manöken lányok rajongói nyilván mást mondanak, de intellektusa, kommunikációs készsége és tanultsága vitát felül egyedivé teszi őt, így ha tehetem, fogok még hozzá menni ;)
Happy Massage