• Noémi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettem Noémivel. Többszöri próbálkozás után sikerült egy időpontot találni ami mindkettőnknek jó. Nem először jártam nála.
  • Megközelítés:

    Parkolás a ház előtt fizetős, de sok a szabad hely. Könnyű megtalálni, a Duna Pláza sincs messze.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, mindenütt tisztaság, a fürdőszobában van kád és zuhanyzó is. Törölköző tiszta, tusfürdőből legalább 6 féle. A szobában matrac és kis kanapé.
  • Lány külseje:

    Az egyik képen is látható rózsaszín bodyban és hozzáillő magassarkúban fogadott. Ez különleges figyelmesség volt részéről, mivel egy korábbi üzenetben megdícsértem ezt a képet. Egyébként nagyon szép arca van Noéminek és az alakja is kifogástalan. Szép karcsú lábak és kerek popsi, a mellek pedig (amiket ekkor még takart a ruha) egészen elképesztően gyönyörűek, túlzás nélkül tökéletesek!
  • Erotikus masszázs:

    Masszázzsal kezdtünk, krémmel masszírozott, a lábaktól indulva. Rákérdezett a talpmasszázsra, és mivel szeretem, azt is kaptam. Egy könnyed masszázst kaptam, közben beszélgettünk erről-arról. Felfelé haladva a fenekem, majd a hátam is masszírozásra került, majd a karokat is kezelésbe vette. Erotikus mozdulatok itt még nem voltak. Nagyjából 30-40 percig tartott ez a rész. A végén gyengédebb cirógatásra váltott, ekkor mar az intim részeket is érintette. Kis idő múlva megfordultam.
  • Levezetés:

    Szóval megfordultam, sőt fel is ültem. Ekkor kezdte el levenni a rózsaszín ruhácskát, így előkerültek a világbajnok mellek. Hihetetlen élvezet érinteni és csókolgatni két ilyen csodát. Aztán megszabadítottam teljesen a ruhácskától és csókolgattam, simogattam ahol értem. Eddigre már nagyon felizgatott, így mellé térdeltem és ő elkezdett ajkaival kényeztetni. A zacsi is kapott törődést, én pedig lassan mozogtam ajkai között. Nagyon élvezetes volt ez a felállás, de egy idő után szerettem volna mást is kipróbálni. Mellé feküdtem, puszilgattuk egymást, majd megkérdezte hogy lenne-e kedvem a kölcsönösséghez? Hát ilyen kedves kérésre nem lehet nemet mondani, így 69-be fordultunk. Látható és érezhető volt, hogy kedvére van neki is a kényeztetés, néha az ujjaimat is használtam, de csak érzéssel és csak kívülről. Hosszabb kölcsönös élvezetek után mellém térdelt és úgy folytatta a franciázást. Elképesztően izgató vizuális élmény, ahogy egy ilyen gyönyörű lány kényeztet, különösen amikor időről időre rám nézett. Így is lett végem egy hatalmas robbanással, és nagyon hálás vagyok azért, hogy nem hagyta rögtön abba, hanem kaptam még egy gyengéd utó-kényeztetést. Kicsit még beszélgettünk, megkínált vízzel, majd mentem fürdeni.
  • Elszámolás:

    Utólag tettem le a rózsaszálakat, minden korrekt volt, extrákról nem tudok.
  • Összkép:

    Egy gyönyörű szép lány, tökéletes alakkal és világbajnok mellekkel. Ráadásul nagyon kedves és készséges. Nagyon jól éreztem magam Noémivel, fantasztikus élmény volt!
Happy Massage