• KARINA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, simán ment minden.
  • Megközelítés:

    Bkv-val könnyen megközelíthető, van metrómegálló a közelben. Bár a környéken nem vagyok ismerős, könnyen oda találtam.
  • Helyszín:

    A lakás a célnak tökéletesen megfelel. Nem egyedül használja a lakást, úgyhogy csekkolni kellett hogy szabad-e a fürdő, de Karina diszkréten intézte a dolgokat. Fürdő jól felszerelt, tusfürdők dezodorok sora, szájvíz, plusz friss törülközőt kaptam a második fürdéshez is. Szobában matrac + masszázspad, falon tükrök, kellemes minden.
  • Lány külseje:

    Karina nagyon csinos lány, már az ajtóban annyira lenyűgözött hogy a szobáig alig jutottam el. Fehérneműben és magassarkúban fogadott, hogy pontosan milyenben nem emlékszem, szerencsére hamar lekerült. Hajszíne mintha nem 100% ugyanaz lenne minta képeken, de ez lehet csak a félhomálynak tudható be. Mindemellett nagyon kedves és cserfes, öröm volt vele minden szóváltás.
  • Erotikus masszázs:

    A randi végén került rá sor, így az erotika kicsit kevsebb szerepet kapott, ami nem is esett ellenemre, főleg mert egy kifejezetten jó masszázst kaptam. Hát váll lábak volt a fő irány, és tisztesen át lettem gyúrva, nem csak barátnős simogatásról volt szó, bár biztos abban is ügyes ha arra van igény. Masszázs után még egy gyors zuhanyt vettem, majd búcsúcsók és irány el.
  • Levezetés:

    Már fürdés előtt is egy két csók elcsattant, 100% barátnő feeling, de amikor visszaértem a zuhanyzásból végképp egymásnak estünk, elég hamar a tatamin találtuk magunkat. Ruha eddigre már egyikünkön se volt, majd kezei felfedező útját nemsokára ajkaival követte, amit én készenlétben vártam, mint Zelenszkij az oroszokat. Délnek indult, de nem közvetlen a célra törve hanem kitérőkkel, környéket alaposan bejárva, majd végül szájába vett. Közben úgy fordult hogy puncijára kellemesen rálássak a tükörben illetve el is érjem, és keményen dolgozott a szerszámomon. Így is értem véget, hatalmasatt robbantam a szájába, alig győzte befogadni. Ezután kiment mosakodni, míg én a tatamin próbáltam összeszedni magam.
    A következő napirendi pont a masszázs lett volna azonban erre egyelőre nem került sor. Valaki letámaodott valakit, de hogy pontosan ki volt a támadó és ki volt az áldozat nem sikerült utólag eldönteni, mindenesetre rövid távon 69-ben találtuk magunkat. Nagyon élveztem puncija ízét és látványát, azonban ahhoz még túl kevés idő telt el hogy újra csúcsra jussak, úgyhogy azt javasoltam hogy inkább az ő élvezetére koncentráljuknk. Át is helyezkedtünk, Karina félig fekve félig háttal a falnak dőlve, én meg előtte hason. Nekiláttam kényeztetésének, kaptam is hozzá némi útmutatást, amivel azt hiszem sikerült célba érni, bár lehet hogy csak kiváló szinésznő :)
    Ekkor még egy kicsit kételkedtem hogy készen állok-e a második lövetre, de Karina meggysőzött, hogy igen. Ismét szájában ért a vég, ezúttal állva, míg ő előttem térdelt. Mint kiderült ez nem volt a legbölcsebb koncepció, majdnem összeestem, de szeréncsére a közeli masszázspadban meg tudtam kapaszkodni.
    Azután ismét egygyors fürdő kör, majd masszázzsal zártuk a randit.
  • Elszámolás:

    Elején rendeztem, extrákat nem vettem igénybe, korrektül flottul ment minden.
  • Összkép:

    Karina nagyon kedves és odaadó lány, mindenkinek csak ajánlani tudom :)
Happy Massage