• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Dràga! :-)
    Köszönöm a kedves sorokat… ;) Én is nagyon jól ereztem magam!
    Sajnálom, hogy múltkor csak 1órát tudtàl így maradni. Viszont várlak szeretettel a jövőben egy hosszabb randira is ;)
    Szép napot!
    Csókol:
    Jázmin

  • Egyeztetés:

    Először is a VTR-en keresztül próbáltam egy másfél órás programot foglalni 2 órával a találkozásunk előtt.
    Fel órán belül kaptam a választ hogy jöhetek de a másfél órás program csak akkor lehetséges ha hamarabb érkezek.
    Visszajeleztem hogy akkor már indulok is őfelé és Jázmin mar küldte a címet a VTR-on keresztül.
    Sajnos nem sikerült időbe érkezni (amit előre jeleztem) úgyhogy véglegesen csak 1 órás programra maradt időnk.
    Mikor megérkeztem a megadott kapubejárathoz, felhívtam a telefonon és Jázmin azonnal válaszolt es beeresztett.
  • Megközelítés:

    En a BKV-t használtam (4-es villamos) a Mechwart ligeti megállóig ahonnan a ház csak egy par lépésnyire van.
    A pontos és egyértelmű cím könnyen található. A GPS-t szinte nem is kellet használnom.
  • Helyszín:

    Emeleti lakás egy rendezett társasházban, lift segítségével könnyen feljutottam.
    Ajtónyitás után egy tágas többszobás lakásba léptem be, nagyon elegáns berendezésű, karban tartott rend és tisztaság mindenfele.
    A nappalin kívül láttam még 2 masszázs szobát amelyikből az egyiket Jázminnal használtuk. A szoba hangulatosan világos volt és tartalmazott egy nagy masszázspadot, tükröt, kávéasztal üllőpadot és egy kényelmes tatamit.
    A fürdőkádas fürdőszoba ugyancsak rendezett és ragyogó tiszta volt. Szájöblítő, különféle tusfürdők mind található volt.
    érkezésemkor nem láttam rajtunk kívül senki másnak nyomát.
  • Lány külseje:

    Ajtónyitás után egy bájos kar nyúlt elő az ajtó mögül, hívogató ujjakkal. Ahogy túlléptem a bejáratot máris csukódott az ajtó mögöttem és ekkor pillantottam meg Jázmint. Első pillantástól nagyon megtetszett nekem és éreztem hogy jó helyre érkeztem. Kedves mosolygós arcú és jókedvű fogadtatásban volt részem.
    Jázmin külsőre a megadott képeknek és adatoknak tökéletesen megfelel. Teste kemény, sima és egészségesen szolizott. Formás mellei büszkén díszítették sportos testét. Különösen tetszettek nekem a kedves szexi szemei, csókolni való ajkai és félhosszú haja ami sötétes barna/fekete volt.
  • Erotikus masszázs:

    Rövid ismerkedés meg egy gyors fürdés után kezdődött a találkánk masszázs része. Miután hasra nyújtóztam a masszázs padon, Jázmin eleinte a talpaimat meg a lábujjaimat kezdte gyúrni olajat használva. Onnan lassan és alaposan kezdet felfele haladni kezeivel. Mindegyik lábom külön ápolást kapott több perceken keresztül.
    Következően Jázmin a hátamat gyúrta meg alaposan ami szinten nagyon jól esett nekem. Végül pedig ujjacskái hegyeivel lassan és érzékien lágyul simogatta végig egész testem hosszát talpamtól fejig meg vissza ami nagyon kellemes érzés volt számomra.
    A masszázs alatt jól elbeszélgettünk a kellemes zene mellet.
    Ezután Jázmin felajánlotta hogy térjünk at a tatamira de meg mielőtt oda jutottunk volna még a masszázspadon ülve, egy puszival kértem megköszönni a kellemes masszázst. Ekkor Jázmin kiugrott a szexi ruhájából én pedig megcsodálhattam gyönyörű testet. A pusziból hamarosan egy érzéki csókolódás alakult ki.
  • Levezetés:

    A masszázspadról hamarosan áttértünk a tatamira ahol folytattuk a csókolódást fekvő állapotban. Nagyon finom puha ajkaival, lelkesen és barátnőiesen viszonyozta csókjaimat. Csak a további felfedező vágyam miatt tudtam elválasztani ajkaimat Jázminétól. Onnan végigsimogattam és puszilgattam Jázmin illatos, bársony-sima testét. Felfedező túrám vége Jázmin puncijához vezetett ahol több időt töltöttem. Jázmin gyönyörűszép illatos tiszta punciját számomra nagy élvény volt kóstolgatni és nyalogatni. Nem tudom hogy mennyire sikerült viszonozzam az örömszerzést Jázminnak de ő a résziről túlzás nélkül úgy reagált tevékenykedésemre hogy sikeresnek érezhessem magam :)
    Rövid pihi után váltottunk és most Jázmin helyezkedett a lábaim közé. It kezdődőt ami számomra a legélvezetesebb része volt rövid találkozásunknak. A natur franciát eleinte lágyan kezdte, puha ajkaival puszilgatott, nyalogatott de hamarosan mélyebbre bevett a szájába és lelkesen szopogatott. Ezt a kényésztétes kitartóan és nagyon odaadóan csinálta. Tevékenysége alatt többször is hosszasan szemembe nézett ami kimondottat fokozta az élményemet. Ezután kértem pózt váltani úgyhogy felálltam a tatamira, Jázmin pedig előttem térdelt és úgy folytatta a natur francia kényeztetést. Innen inkább pornós feeling-es franciában volt részem amit szinten nagyon élveztem. Nagyon tetszett ahogy felnézett rám miközben egyik kezével kinyújtott nyelvéhez csapolgatta bajtársamat és másik keze saját puncijával volt elfoglalva.
    Levezetésnek visszafeküdtem a tatamira és kérésem szerint Jázmin egy NFVSZ-vel kísért el a mennyországba és onnan vissza :) A drága tündérke türelmesen megvárta hogy lenyugodjak a szájában mielőtt kieresztet, és mindaddig érzékien tartott ajkai között.
    Ezek után ahogy kicsit magamhoz tértem, Jázmin figyelmesen megkínált egy pohár frissítő vízzel ami jól jött nekem.
    Ezzel az időnk már a végefelé járt de még maradt éppen elég egy gyors fürdéshez amit ki is használtam.
  • Elszámolás:

    A végére maradt az én kezdeményezésemből. Jázmin még az elején tájékoztatott hogy ebben az egy órában van lehetőségem 2 levezetésre. Előre mondtam hogy nekem az egyszeri levezetés az tökéletesen elég is lesz, és ez tényleg úgy is volt. A NFVSZ extrát kívántam ami +3K rózsaszál volt. Ezt előre tudtam úgyhogy nem volt semmi meglepetés részemre.
  • Összkép:

    Jázmin egy igazi tündérke akit csak ajánlani tudok. Eleitől kezdve mindvégig, jókedvű, barátnő feelinges, odaadó természete sugárzott ki belőle. Mindent megtett hogy nekem jó legyen és úgy is lett. Nagyon jól éreztem magam Jázminnal és abban reménykedem hogy lesz még alkalmam egy újabb találkozóra.
Happy Massage