• Demóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon sikerült elérnem. Kicsengés után felvette és némi egyeztetés után megegyeztünk. A megbeszélt időpontban megjelentem nála annak rendje és módja szerint.
  • Megközelítés:

    Bkk van a közelben, de én gk voltam. Parkolás a közelben megoldható, de fizetős.
  • Helyszín:

    Teljesen új lakóparkban található a modern, szépen berendezett, tiszta lakás. Mindenhol rend és fegyelem. A fürdő mindennel ellátott ami szükséges a vándorok felfrissüléséhez. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű, sudár, magas leány Demóna. Igazi szexbomba, nagyon vonzó hölgyemény. Helyes arc, gyönyörű bőr, feszes popó, szép ikrek, szóval nagyon egybe van.
  • Action:

    Megérkezésem után megkaptam a tisztasági felszerelésemet és irány lecsutakolni magamról a koszt. Amikor visszaérkeztem az ágyra fektetett és kellemes simogatással és kézimunkával működésbe hozta a műszert, amire rásegített egy gyönyörű NF-el. Oldalt tükrök én pedig csodáltam, ahogy tüsténkedik rajtam és eltűntem a kezében, szájában.Hihetetlen látvány volt. Ezután én kéredzkedtem le délre és ízleltem meg a rés szépségét. Nem igazán bírtam magammal és kértem a kaucsukból készült védelmet. Hátulról, lovacskában hatoltam be. Rendesen megadagoltam a kedvest. Érezhetően szereti ezt a pózt. A látvány magáért beszélt és még jobban felajzott. Inkább a keményebb verziót szereti jobban.

    Váltottunk misszibe. Így bájos arcát is láttam amint hol vadabban, hol gyengébben vezettem be a szerszámomat Demónába. Kisvártatva éreztem, hogy nem bírom tartaniés kértem egy jó krémes , kézi levezetést. Fenomenális érzés volt, ahogyan éreztem, hogy kilövelek és a fehér láva elhagyja testemet. Nagyon jó volt!

    Megtisztogattam a velemegykorút, lezuhanyoztam. Nagyon kellemes dumcsi, némi masszírozás után irány a fürdő egy nagy generálra és öltözés majd nehéz búcsú és indulás a hideg télbe.
  • Elszámolás:

    Az aktus után tettem le az egyre újabb pesti átlagot a kis szekrényre. Nem vettem igénybe semmi extrát, így az alapösszeget szurkoltam le. Az ár mindenképpen megérte, mert kellemesen töltöttük el a rendelkezésre álló időt.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Demónával, aki egy bomba nő. Végig törekedett arra, hogy jól érezzem magam vele. Minden MT-nek ajánlom!
Happy Massage