• Dalia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon értem el, több helyen láttam a hirdetését, épp zölden jelzett és rögtön sikerült is beszélni. Rugalmas és kedves volt, meg is beszéltük az időpontot. Később üzent korrektül, hogy 10 p késik, egyezettünk, nem volt gond.
  • Megközelítés:

    Pontos címet és kis itinert is kaptam telefonon, simán megtaláltam. Gyalog mentem. Ház előtt hívás, már bent is voltam.
  • Helyszín:

    A lakásban nem volt más lány, szép új lakás, rend. Fürdőszoba tágas, nagy kád, minden kéznél volt, jó volt fürdeni. Szájvíz stb minden a helyén. Törölköző is száraz, jól töröl, utána szárítón száradt. Szobában nagy franciaágy, szép berendezés, és nagyon jó zeneválogatás. Fény is pont annyi ami kell.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelel, kis köpenyben várt. Picit magasabbnak gondoltam, de ez egyáltalán nem zavart. A régebbi képeken egyenes haja volt, az jobban tetszett, most kicsit kócosabb. Nagyon kedves volt, azonnal beszélgettünk, örültem, hogy amit a telefonban is megállapítottam magamnak, az valós is: értelmes és választékos beszédű lány. Nálam ez fontos.
  • Action:

    Külön fürödtem, mert ő már előttem megfürdött. Az ágyra heveredtünk, térdelve simi és finom csókok. Tetszett amit látok és finoman csókolgattam én is, lejjeb és lejjebb. Nem éreztem annyira a hatását, de még először voltam nála, így tapogatózva indultam. Finoman nyaltam és néha jött visszajelzés is, de úgy gondoltam, hogy inkább váltsunk. Nagyon óvatosan kezelésbe vett, amit így is kértem. Tetszett a látvány és az érzés is mert nagyon jól reagáltam rá. Olyan finoman és tökéletesen tette rám a védelmet, hogy meg is jegyeztem. Misszibe kezdtük és itt szépen elidőztünk, mert nekem is jó volt nézni őt és éreztem, hogy picit el tudja engedni magát. Simogattam közben a nyakát, mellét, haját, fülét. Aztán egyre jobban éreztem a ritmusát. Elsőre ez ritkán szokott menni és amúgy nem vagyok egy lepedőördög, de a ritmus tovább erősödött és ezt hangokban is egyre fokozottabban éreztem és a teste is folyamatosan összerándult. Megvolt a szemkontaktusunk folyamatosan, és lassan finoman elvittem a végéig, ahol még finom kis rángásokkal nyugodott meg. Úgy éreztem ő is meglepődött, hogy ez így alakult. Jóleső érzés. Kis csókokkal pihentünk meg. Aztán kutyusban folytattuk, ami nagyon tetszett. Pont frankón elnyelte a szerszámot, úgy csúszott, ahogy kell, és így is lett végem. Kicsit feküdtünk, beszélgettünk és felajánlott egy olajos nyakmasszázst, amire nem számítottam és nagyon jól esett. Aztán letelt az időm, amire tényleg nagyon finoman emlékeztetett.
  • Elszámolás:

    Korrekt, ami az adatlapon volt abból nem csináltunk mindent, amit akartam az volt.
  • Összkép:

    Örültem, hogy megismertem, mert már régebb óta néztem az adatlapját. Pozítivan érkeztem és úgy is távoztam. Jó, hogy a közelben találtam valakit, így valószínű, hogy megyek még többször.
Happy Massage