• Amina

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Az egyeztetés telefonon történt. Minden információt megkaptam, két és fél óra múlva volt legközelebb szabad időpont, amit le is foglaltam.
 • Megközelítés:

  A II. János Pál pápa tér mögötti kis utca. Van néhány bkv-s lehetőség, én most ezt vettem igénybe, de jöttem már ide kocsival is, az utcában lehet parkolni általában.
 • Helyszín:

  Egy elég jól ismert és bejáratot szalon, gondolom született már néhány leírás róla... Több szoba, mi egy olyanban voltunk, ahol hatalmas matrac volt a földön. Amina szolgáltatta a zenét a telefonjáról, elkísért a fürdőbe, megmutatta a kedvenc tusfürdőjét (plusz pont), volt jó törülköző is, szájvíz, fogkrém fogkefe stb.
 • Lány külseje:

  Amina fogadott az ajtóban. Már ott mondtam neki, hogy te tényleg nagyon szép lány vagy. Valami fekete köntös szerűségben volt, csipkésben talán, alatta pedig szexi fehérnemű. Tényleg szépek a vonásai, konkrétabban dögös és kislányos egyszerre, nagyon f..szállító. Félárbócon zuhanyoztam, szeretem ezt az állapotot. Nem egy vékony lány, viszont a sejtésem szerint sportol rendesen, mert feszes és kemény a comb, a popsi. A puncikája pedig gondoskodás után kiáltozik!
 • Erotikus masszázs:

  A masszázsra a végén került sor. A megcsillantotta egy kicsit a tudását. Nagyon keményen tud és szeret is masszírozni, aki emiatt jön, az nem fog csalódni. Tényleg a fájdalomig tudja csinálni.
 • Levezetés:

  A zuhany után kicsit ölelgettem Aminát, majd megkérdezte, hogy mit szólnék hozzá, ha egy kicsit bekenném őt testápolóval, mert ki van száradva a bőre. Ezt előszőr úgy tettük meg, hogy ő leült a kis kanapéra én pedig állva kenegettem őt figyelve arra, hogy a haja ne legyen krémes. Ekkor már nem volt rajta sok minden... A műveletet az ágyon folytattuk, Amina a hasán, én pedig rajta dolgozva. Természetesen nem tartott sokáig, hogy a krémezésből eljussak oda, hogy a vállát, nyakát csókolgatom, majd csókot lopok tőle, ami nagyon szenvedélyesre sikerült mindkettőnk részéről. Közben még kicsit dumálgattunk is erről arról, főleg ő mesélt. Aztán kezdődött egy hosszabb nonverbális rész. Nyílegyenesen lejutottam A puncijához éppen csak a ciciknél álltam meg egy nyalintásra. Hosszan kényeztettem őt, az az igazság, hogy szeretek is puncit nyalni, főleg, ha van erre fogadókészség. Hát itt volt. Egy lány, aki szereti, ha jól törődnek vele :) Bevetettem minden tudásomat, de nem sikerült őt elrepítenem, a szeánsz végére jöttem rá a receptre, de ez maradjon az én titkom. Viszont közel jártunk hozzá és neki is megjött kicsit a kedve hozzá, és hétfő is volt, és az egyik első vendég voltam aznap, és egy kicsit tetszettünk egymásnak, szóval A azt találta ki, hogy mi lenne, ha ujjaznám őt, a másik kezemmel és a számmal a melleit izgassam, miközben ő magához nyúl. Ennél szebb kombinációt nehéz elképzelni, igaz fiúk? Egy gyönyörű ázsiai lány izgatja magát, te ujjazod, ő pedig a fejét hátrafeszítve élvez egy klasszat.
  Ezután én következtem. Amina incselkedve szopni kezdte a farkamat. Incselkedve alatt azt értem, hogy a feladatra maximálisan koncentrálva tette ezt, de közben azért nézett a szemembe is. És amikor ilyen szemek néznek. Arra próbáltam rávezetni, hogy szinte semmit ne csináljon a farkammal, csak nyalogasson, izgasson, legyen a közelében az arca, mert ez már magában nagyon élvezetes. De nem bírtam erre rávezetni, állandóan bekerült a farkam a szájába illetve kis kacsójába. Szeretem az ilyen gondoskodást, de sajnos a kezem közben unatkozik ezért felhívtam A-t csókolózni. Beolajozta a farkamat és mindketten éreztük, hogy egy végső rohamra indulunk. A fülembe nyögdécselt, apró kérdéseket tett fel közben, dicsérte a kőkemény farkamat, dicsért minket a tükörben és közben lassú és gyors tempót váltogatva izgatott lent. Szívem szerint így mentem volna el, de ő másképp gondolta. Felült és úgy izgatott tovább. Egyszerre két kézzel verte, imádtam volna, ha leköpi közben, de ez sajnos nem jutott az eszébe. És közben végig bámult engem, az az igazság, hogy tuti, hogy imádja nézni, ahogy fetrengenek a faszik a kezei közt befejezésért könyörögve. Elég sokáig álltam a rohamait, tekintve, hogy előző éjjel egy hatalmasat élveztem a feleségem szájába... De egyszer minden jónak vége szakad, így nálam is a filmnek, persze A nem állt le a lövésem után, úgy kellett őt leállítanom, amikor már majdnem meghaltam a gyönyörtől, a fájdalomtól.
  Nagyon jót dumáltunk még utána. Én ezért szeretek másfél órára menni, mert jobban ráérünk ilyenkor dumcsizni egy kicsit, amikor már mindenki gondtalan.
 • Elszámolás:

  Az elején elkérte a virágszálakat. A csók és a szájba élvezés extra.
 • Összkép:

  Nagyon kevés olyan szintű erotikával megáldott hölgy van mostanában, mint A. És ahogy neki ecseteltem is, hölgyek még csak-csak akadnak, de ilyen fiatal lányok nem nagyon. Egy energikus, nagyon-nagyon kedves szolgáltató, aki azért tisztában van a képességeivel, tulajdonságaival. Éppen az a jó benne, tudja, hogy bármit megtehet veled, mert a varázsa alatt állsz. Egyszerre romlatlan és naív, de közben dögös és megátalkodott. Biztos vagyok benne, hogy néhány vendég ezt nem bírja elviselni, nagyon nagy a csábítás, de ez egy masszázs oldal. Remélem lesznek még szabad időpontok ezek után is, de muszáj volt ezt most megírnom jó néhány középszerű élményem után, amivel nem fárasztottam itt a nagyérdeműt.
Happy Massage