• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Üzenetben kerestem, hogy a hétvégén van e szabad időpontja. Hamar kaptam választ, így VTR-ben is elküldtem a közösen megegyzett időpontot.
  • Megközelítés:

    Gépjárművel érkeztem, most így hétvégén könnyű volt parkoló helyett találni. BKV egy percre áll meg.
  • Helyszín:

    Lakás kicsi, hangulatos. Egy fős, egyedül fogad nem átjáróház. Fürdő rendben, tusfürdő választék van bőven. Ágy és kanapé…ki meddig jut el :)
  • Lány külseje:

    Nikit szerintem már nem kell bemutatni. De a rendkdvéért nem fogsz mást kapni mint akit a képen látsz. Szép formás mellek, formás fenék. Arca mint a képeken, meg egy kis ördögi nézés, de azt élőben fogod megtapasztalni.
  • Action:

    Megérkeztem a helyszínre, kapu elől hívtam, mondta az adatokat és már bent is voltam. Ajtó mögött elbujva egy fekete egyrészesben fogadott. Üdvözöltük egymást majd lepakoltam és beszélgettünk egy kicsit. Bár a beszélgetés egy picit hosszúra nyúlt Niki jelezte ideje lenne zuhanyozni. ( itt jegyzem meg, hogy az egyik extrát igénybe vettem az volt a közös fürdőzés). Ruha le a kanapéra, irány a hangulat fürdő ( kicsi mécsesek világítottak a fürdőben). Elsőnek Niki ment be a fürdőbe majd én ( bevallom nem ez volt a legjobb választás legközelebb fordítva megyünk be 🙂). Niki megnyitotta a csapott majd a vizet megfelelő hőmérsékletre beállította. Először magát kezdte el vizezni majd engem is. Kis vizezes után előkerült a tusfürdő (megkérdezte melyiket szeretném) majd a mellemre engedett a tusfürdőböl (most fordított helyzett volt a nő ment el az én mellemre…szerintem ez egy rég vágyott visszavágó volt🙂) majd elkezdte mosni a testemet, majd egyre lejjebb haladva a velem egykorút is. Közbe őt is elláttuk tusfürdővel és a szép melleit alaposan megmostam, nehogy hiányt szenvedjenek valamiben az ikrek. Ezután a velem egykorúval folytatta a foglalkozást tovább. Legugolt elém és a szájába vette a a farkamat. Én a falnak támaszkodtam és átadtam a teljes irányítást. Az a technika, azok a mozdulatok ahogy a farkad az élvezettől/örömtől keményedve Niki szájában mozog az leírhatatlan. Kicsit kezével is foglalkozott vele, de a szája többet. Egy pár percig ennek a gyönyörnek a részese lehettem. Majd Niki mondta na most menjünk be a szobába.

    Zuhanyból ki, gyors szárítkozás, majd irány az ágy. Újra kezelésbe vette a farkamat, de most teljes mellbedobással rá is segített. A selymes mellei között ahogy a farkad átcsúcsik fel és le…az az érzés amit órákig el tudnál viselni. Felváltogatva játszott a melleivel és a szájával. A szájával annyira bele lendült, hogy szóltam szükség lesz védő ruhára mert ha nem eldurranok…

    Így is lett megkaptam a védőruhát majd rá ült a farkamra és elkezdett lovagolni. Lovaglás közben az ikreket is megkaptam, melyeket kellő odafigyeléssel a gondozásba vettem. Hol jobbra, hol balra járt a fejem a bimbókon…nem tudtam betelni velük…Majd Niki egyszercsak fordult egyet és háttal csusszant rá a farkamra. Bár az ikrek elmentek előre viszont a szép kerek fenekét massziroztam miközben ő a farkamon mozgott, néha felegyenesedett megfogtam a két kezét, hogy tartsam majd így folytatta a lovaglást. Újra előre dölt majd megint hátra.

    Egy kis idő múlva cseréltünk és kutyusba folytattuk. Hátulról ahogy a farkad becsúszik a puncijába, majd megkapaszkodsz a csípőjében és elkezded diktálni az iramot szépen lassan majd gyórsítasz, kicsit visszaveszel majd hirtelen ujra a lovak közé csapsz, az fenomenális érzés. Niki közbe elől rendezte a párnákat, hangtompítás gyanánt….nehogy túl sok mindent halljanak a szomszédok ( végén ki tudja ki akart volna még becsatlakozni🙂)….hosszas kutyagolás után jött a fordítás de a nagy vágta miatt kifáradva az nem ment…de Niki kezelésbe vette a szerszàmot és visszaállította hadrendbe a farkamat. Miután visszaállította és akkor is már közel jártam a végéhez így mondtam, hogy akkor a mellei között fejezném be. A finom bársonyos puha mellek között a farkad ahogy mozog az leírhatatlan. Pár perc a mellek között és végem lett.

    Letisztogattuk egymást, egy kicsit még beszéltünk, majd elköszöntünk egymástól, hogy folytatás következik.
  • Elszámolás:

    Elszámolás a leírtak szerint egy extra volt a közös fürdés. A végén borítékba a kisasztalra letettem.
  • Összkép:

    Nikitől nem lehet rossz benyomással eljönni, igaz ahhoz résen kell lenni, mert ha nem vagy résen rossz lesz a benyomásod….vagy semmilyen😀

    Teljesen jól éreztem magam, megvalósult mos is egy két új dolog ami eddig nem. Még visszatérek!
Happy Massage