• Betsabé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Batsabé hírdetése nem tartalmaz mellébeszélést! Többször átolvastam, ízlelgettem, s mivel kíváncsiságom nem szűnt, így döntöttem. Felkeresem.
    Volt egy elképzelésem , mikor keresem fel, jó pár nappal előtte hívtam telefonon. Sikertelenül, de sms-ben jeleztem szándèkomat, adatlapja egyértelmű " utasítást" ad az ilyen esetekre, 1-2 óra múlva jelezte, hogy tudunk beszèlni.
    Pár perces beszélgetés után közöltem elképzelésemet, konkrèt időpontot , mely számára is elfogadható volt.
    Eljött a randi napja, reggel sms-ben megerősítettem a szándékomat, mikor is megkaptam a pontos címet.
    Gördülékenyen ment minden.
  • Megközelítés:

    13 kerület, Lopótvàros! Nagy forgalmú főút, számomra ismert terület, a parkolás közvetlen a bejárati ajtóval szemben, 70-es években èpülhetett többszintes, liftes ház.
    Tömegközlekedés kielégítő, buszmegállót pár 10 mèterre láttam, de metróval is megközelíthető, ebben az esetben pár perc sétára kell készülni.
  • Helyszín:

    Többszintes társasház, nem sokadik emeletén helyezkedő, legalább 2 szobás lakás. Belépve keskeny folyosó, balra ruhafogas, szemben lèvő viszonylag nagy szobában voltunk, mely hangulatos, remek hangulatvilágítás, hatalmas franciaágy, előkèszítve, ahogy még sehol, jelezve mire kell készülnöm. Nagy fűrdőszoba, hangulatvilágítàs, hatalmas kád, s ha kell tusoláskor leülhetsz, szàjvíz, dezodor, rengeteg tusfűrdő. A dezodor és szájvíz használatára kis táblácska hívja fel a látogató figyelmét.
  • Lány külseje:

    Semmi kétsèg! Ami az adatlapon szerepel, és a fotókon látható. Beléptemkor az ajtó mögött várt, s amit megpillantottam teljes valójában, első gondlatom a " húú bammeg" volt. De jó nő!! Átadtam aprócska ajándékomat, melynek őszintén nagyon örült, viszont azonnal megtapasztalhattam a hatàrozottságát. Mind hangjában, mint mozgásában érzékelhető volt, hogy nem megjátszás, ilyen a természete. De nem volt zavaró és váratlan sem , hiszen erre készültem.
    Külső!
    Parányi fekete bugyiban, melltartóban fogadott, hosszú karcsú lábát zöld magassarkúba bújtatta, mely kiemelte gazellatestèt! Érdekes kontraszt szinte tini teste, és határozott mozgása, viselkedése, de ettől mèg izgalmasabb.
    Hibátlan, selymes tapintású bőr, egy gramm felesleg sehol , eszméletlen kerek popsi, és a fantasztikus keblek.
    Az arca kedves, mosolygós, ès inkább karakteresen szép, de
    tuti csalódásmentes, és pesze szemében is a határozottság.
    A fotók alapjàn a várakozásomat felülmúlta, nem volt kèrdès, hogy maradok, erre meg is kaptam Betsi engedélyét is.
  • Action:

    Bár nem kevés írásom van, most kicsit nehezebb helyzetben vagyok. Le kell írnom azt, ami nehezen leírható. A cselekménnyel nincs gond természetesen, de most egy teljesen új vizeken eveztem! Ahol még nem jártam!
    Nincsenek fètiseim, nem szeretem a dominát, zavarnak a bőrkellékek, csatok, fenyítőeszközök, és most egy domináns hölgy vendége lehettem.
    És bár semmilyen zavaró " kellék" nem szerepelt a programunkban, a "domináns" jelző nem túlzás! Betsabé végig irányít, folyamatosan már- már parancsol, de pont azon a határon teszi ezt, ahogy számomra még nem volt zavaró!
    Tehát!
    Pár perces bemutatkozó beszélgetés után irány a fürdő , hogy testileg is felkészítsem magam, az világos volt , hogy hiba nélküli higièniára van szűkség, erre minden adott, és az előző részben ez nem írtam, de Betsi kifogástalan, makulátlan, fantasztikusan ápolt, és illatos.
    Fürdés után rögtön a tárgyra tértünk! Akarom mondani Betsi a tárgyra tért! Nem voltak terveim, de felesleges lett volna, hiszen partnerem határozott vezényletével alakultak az események.
    Azonnal csókolózásba kezdtünk, majd percről percre haladtam Betsi testének teljes megismerèse felé! Szàja, vállai csókolgatása után szinte parancsszóra keblei következtek.
    Bimbói szinte már a leheletemre jelezték, hogy izgatottak, jelzést kaptam miként kell kebleivel foglalatoskodni, tettem dolgom, így kezemmel , számmal bírtokba vettem fantasztikus kebleit- vagy az is lehet , hogy keblei vették bírtokba számat- , majd ahogy elhangozott a vezènyszó, " térdre!!!", ennek megfelelően már a déli fekfèsű területeket is felfedezhettem. Betsi minden porcikája finom, élvezet csókolni, èrinteni, ès élvezi is ha kènyeztetik, hangot ad neki, ès megfelelő instrukciókkal látott el, bár kicsit furcsa volt ez a szituáció, de egyáltalán nem volt ellenemre! Sőt!! Kifejezetten tetszett, ès élveztem!
    Kezdett valóssá válni az adatlap! S hogy vannak Betsinek elvárásai? Valóban! De nem vonakodik odaadni magát!
    Hogy őszinte legyek kicsit összemosódnak az események, de azt tudom, hogy Betsi leparancsoltatta bugyiját magáról, néhány csók fenekére, majd combjai, és lábai voltak soron, szigorúan a meghatározott sorrendben, majd cipők le ès apró lábfejei is csókokat kaptak.
    Már mindent tudtam Betsiről!!! Na jó!! Tulajdonkèppen semmit! Most jött a java!!
    " Úrnőm" hanyatt feküdt az ágyon, lábait felhúzta, szétterpesztette, elfogadtam sorsom🙂.
    Tudtam mi a dolgom! Betsi kènyeztetèse! Nem tudom lehet-e vágyait maximálisan teljesíten, apait, anyait beleadtam.
    Egy darabig Ő hanyatt, majd én, és ráült a számra!
    Folyamatos " parancsszavak", " most jó, ne hagy abba, gyorsabban, lassabban, ne ott, lejjebb, feljebb, "! Őrület volt!
    S hogy hány orgazmus? Spriccelés?
    Gôzöm nincs! Talán úgy fogalmaznék, hogy az eltelt nem kis idő alatt 5 pecenként!!! Nem hittem el! Ez valóban lètezik?
    Igen, hiszen átéltem, ott voltam! S hogy élvezte! Nem kétséges, ezt nem lehet megjátszani, remegve, újra, és újra, és újra! Önző modon tette? Igen!
    De!!! Senki ne gondolja, hogy èn nem élveztem! Húú!!! Nagyon! Egy szép nő orgazmusát átélni, orgazmust okozni, majd olyan , mint a saját orgazmust átélni.
    A spriccelèsről pár szó!
    Nekem ez az első ilyen élményem, nem tagadom, de legalább már van.
    Hírtelen érkezik, váratlanul, egèsz nagy erővel, és meleg, szinte szúr ahogy mellkasomra, vagy a nyakamra, vagy arcomba csapódik. Hihetetlen tiszta folyadék, semmi kellemetlen illat, száradás után nincs kelkemetlen érzés, és bár voltak fenntartásaim, ez mostanra megszünt.
    ÉS ÓRIÁSI ÉLMÉNY!
    Kézzel, szájjal kényeztettem Betsit, ( szigorú utasítások szerint), nyelvem hol a csiklóját, hol a popsiját izgatta, újjaim szintén szorgalmasan tették dolgait, és elégedett vagyok, hogy számtalan orgazmust okozhattam partneremnek, és Ő bőségesen megajándékozott jutalmul.
    De elérkezett az én kényeztetésem!! S bár időnk java már eltelt, ez sem maradhatott ki! Bár aktus nem történt, de aktussal felérő kéz ès szájmunka következett.
    Csak foszlányaim vannak, hogy mi ès, hogy történt! Kicsit kíméletle, nem finomkodó francia! Kezei néha erősen farkam tövèt szorította, majd átölelve azt, hipersebességgel verte, és verte, miközbem makkom Betsi szájának , nyelvének szorításában. 1 perc, 5 perc, 10? Nem tudom! De èreztem hogy megkapom jutalmam hamarosan! És Ő fáradhatatlanul szopta, és szopta farkam! Talán mégsem annyira önző?
    " Spriccelj, élvezz a számba" mondta Betsi! Kezei most már olyan sebessègre kapcsoltak, hogy homályosan láthattam mi történik. De mindegy is volt! Nem voltam magamnál, őrületeset élveztem kezei, ajkai között. Görcsös, vonaglôs, közben hörögtem, aztamindenit mondtam, meg még cifrábbakat!
    És csönd! Mozdulni sem tudtam, megszólalni sem!
    Szétvetett lábakkal, kezekkel, hanyatt az ágyon, valahol a közelbe láttam mosolyát , arcát partneremnek, de csak sejtettem ki vagyok, ès hol.
    Ránéztem az órára! Úristen! Már csak 5 percem van! Képtelen vagyok megmozdulni! Persze Betsi úgy mozgott, mintha mi sem történ volna, fölpattant kiszaladt, beszaladt.
    Megkegyelmezett! Kaptam kis időt, hogy ha gondolataimat ne is, de legalább testileg összeszedjem magam.
    Kicsit beszélgettünk! Ki Ő? Ki vagyok én? De csak úgy diszkréten.
    Pár perc miúlva elmenem tusolni, lemostam magamról a utóbbi egy óra élményét, felöltöztem, nèhány ölelés, csók ès távoztam.
  • Elszámolás:

    Batsabé tiszteletdíja a pesti átlagnál magasabb!
    Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a látogatásaim alkalmával ez nem szempont!
    Batsabé egyedi!! Az egyediséget értékelni kell!
    A különlegessége mindent megér!
    Korrektül tájékoztat előzetesen, s a helyszínen nincs meglepetès!
    Randink elején letettem kis szekrénykére, borítékban, további sorsa számomra ismeretlen.
  • Összkép:

    Batsabé különleges élmény nyújt! Átélhetjük orgazmusát, izgalmas kisérőjelenséggel. Sokunk számára ez egy ismeretlen terep, ne legyünk álszentek és túlzottan elbizakodottak.
    Betsi határozott egyéniség, de pont annyira " domina", hogy ez ne legyen sértő vagy megalázó. Kivétel, ha valaki erre vágyik. Gondolom èn!
    Egy új élménnyel lettem gazdagabb, ezt az írásomat próbáltam őszintén megírni, félretéve, hogy kicsit csorbul a fèrfidominancia egy ilyen randi alkalmával.
    Valahol azt olvastam, hogy a nő orgazmusához humorézék kell! Nem én találtam ki.
    Viszont a humorérzékhez intelligencia szükséges! Batsabé egy szép ès okos nő! Örülök hogy megismerhettem!
Happy Massage