• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem bíztam a véletlenre, VTR-en is írtam neki, majd miután nem győztem kivármi a választ fel is hívtam. Jól tettem, szinte rögtön felvette és rögtön ki is derült, jó az időpont, mehetek amikor kinéztem.
  • Megközelítés:

    Az adatlapján a térképen egy neves budai bevásárlóközpont van megadva helyszínnek, korábban a hirdetésében még utalás is szerepelt, hogy attól pár percre rendel. Amikor felhívtam tájékoztatott, hogy igen, valóban pár percre onnan KOCSIVAL, vagy 5 megálló villamossal. Ami a valóságban épp 6 is megvan. :) Ugyanakkor pontos eligazítást kaptam, könnyen megtalálható a cím, és az is igaz, hogy villamossal és busszal könnyen megközelíthető, nagyon frekventáltan. A parkolásról nem tudok nyilatkozni, az épületnek mindenesetre zárt parkolója van.
    A bejutás kicsit trükkös volt, mert kifogtam a csúcsforgalmat az ajtónál, de Lotti mindent megoldott és szóval tartott.
  • Helyszín:

    Egy relatíve új építésű lakópark kis földszinti lakásáról van szó. Rögtön az egyetlen szobába léptem a folyosóról ami funkcionálisan van berendezve, az ágy kényelmes, nem nyikorog. A higiéniával probléma nem volt, több tusfürdőből is tudtam választani
  • Lány külseje:

    Hát, az öltözködésről nem tudok sokat írni, mert ahogy azt sokan megénekelték előttem, az ajtó mögé bújva meztelenül fogadott. Az előző beszámolók alapján akár készülhettem volna erre, de mégis meglepett, persze pozitívan. Az arcán kedves, bájos mosoly, természetesnek hatóan, szép szemek, szép, enyhén szolizott bőr, gyönyörű mellek. Biztosan jól néz ki ruhában is, így egyszerűen bombajól nézett ki. Az arca a képeken ki van takarva a diszkréció miatt, de egyáltalán nem csalódtam (kicsit még fiatalosabb is, mint amire a körvonalak és a fotók alapján gondoltam).
  • Action:

    Hát, makktársak, ez az óra már kezdődni is igen jól kezdődött. A kezdeti izgalmak (csúcsforgalom a bejárati ajtónál, amiről persze Lotti nem tehetett, a véletlen hozta így össze) után egyszer csak beléptem a lakásba, villámgyorsan becsukta zavarodott mögöttem az ajtót és akkor szembesültem, hogy itt áll előttem (bocs, mögöttem) anyaszült meztelenül... Azért köszönni nem felejtettem el (remélem), de komoly volt a benyomás, egyből ágaskodni kezdett a farkam. Nem is húztuk sokáig, pár szó bemutatkozás, és jobbnak láttam elhúzni a fürdőbe. Miután visszaértem már az ágyon elterülve várt és kedvesen kérdezte, végülis nem erre számítottam? Ááá, dehogy! :)
    Odaheveredtem mellé, tisztáztuk a megközelítés bonyodalmait, majd egyeztettük a programot, hogy rá bízom magam... Csókolózni kezdtünk majd rögtön rá is tért a lényegre, franciázásba kezdett, amit nagyon jól csinált, idővel szólnom kellett, hogy lassítson, mert még mást is szeretnék kipróbálni vele. A hátára döntöttem és megízleltem én is a kelyhét. Próbáltam sokféle nyelv mozdulattal, és egy idő után éreztem, tetszik neki, egyre jobban élvezi. Egyre sűrűbben vette a levegőt, sóhajtozott, és a puncija is lüktetett. Én úgy éreztem, sikerült el is élveznie, mindenesetre az eddiginél is jobb kedve lett (erre eddig sem panaszkodtam, cserfes, mosolygós kis lány) és ellentmondást nem tűrő módon visszavette a vezénylést, folytatta a franciát, csak most épp felülről. Hamarosan gumit kértem, és misszionáriusban behatoltam. Nagyon jó volt elmerülni a kelyhében és közben látni a melleit, és azt, hogy ezt az egészet még élvezi is. Ezt halk nyögésekkel adta tudtomra, meg azzal, hogy átölelt, magához húzott. Egy idő után lovaglásba váltottunk, majd vissza misszionáriusba. Kicsit fáradtabb lehettem a kelleténél, mert lankadni kezdett, ugyanakkor Lotti nem jött zavarba, levette a gumit és folytatta a franciaórát, és még ebben is két póz következett, végül a hátamon feküdve lett végem, félig a szájába félig a testére.
    Gyors törlés után visszafeküdtünk az ágyra és kifújtuk magunkat, majd folytattuk a beszélgetést, amit az elején abbahagytunk. Ekkor éreztem igazán, hogy mintha a szomszéd lányhoz jöttem volna át. Szinte kereste a szemkontaktust, mosolygott, szinte bármiről szívesen beszélgetett olyan természetesen, mintha már ezer éve ismernénk egymást. Kérdezte, hogy megmasszírozhat-e, egy kis masszázst kértem. Szabadkozott, hogy azért ne várjak arra, mint egy profi masszőznél (pedig az adatlapján szerepel, hogy profi masszázs), de nem csalódtam, jól átgyúrt, közben pedig tovább mélyült a beszélgetés. Hamarosan lejárt az időm, mennem kellett, teljesen ellazulva távoztam.
  • Elszámolás:

    Minden rendben ment, mivel van Bővebb infó gombja nem árul zsákbamacskát, extrát nem vettem igénybe, de gyakorlatilag szinte minden benne van az alapban. Lányos zavaromban szokásommal ellentétben nem tettem le rögtön az elején, de mindent rendeztünk időben.
  • Összkép:

    Egy szőke ciklonra számítottam az adatlap és a képek alapján, egy kedves szőke szomszéd lányt, barátnőt kaptam gyönyörű testi adottságokkal arra az egy órára amíg ott voltam. Tervezem a visszatérést, addig is vigyázzatok rá.
Happy Massage