• Andrea

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR, aztán telefonon pontosítottunk. Gyorsan reagált VTR-en is, aztán telefonon rugalmas volt a 30 perces előre hozás kapcsán, amit kértem.
  • Megközelítés:

    13. kerület, Lehel térhez közel van gyalog is, könnyű megtalálni, autóval érkeztem, volt hely a lakás előtt is és a környéken is, a parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    A helyszín egy új építésű lakás, ketten rendelnek ott, de nem találkoztam rajta kívül mással. A fürdőszoba a baszoba mellett van közvetlenül, higiénikus, rendezett. Hiányoltam a poharat a szájvíz mellől :(
    A baszoba átlag méretű, célnak megfelel, egy közepes méretű franciaágy vár benne, meg némi pakolófelület. Az ágy eléggé nyikorgós, ez többször kizökkentett picit.
  • Lány külseje:

    Képeknek teljesen megfelel, szép sminkben fogadott, miután visszatértem a fürdőből akkor vetkőzött le. Igazán finom bőre van, a mellei nem hatalmasak, de nagyon jó volt rámarkolni, kinézeténél is jobb érzés volt játszani velük, fogdosni, markolászni.
  • Action:

    Fürdőbe menet előtt megbeszéltük a programot, VTR-es bejelentkezés miatt egy extra volt az alapban. Arcra élvezést szerettem volna úgy, hogy utána még visszateszem a szájába, de mondta hogy ezt nem lehet, valamint az arcra élvezés is csak orrmagasságig mehet, így megkönnyítette a döntésemet és szájba élvezést választottam.
    Zuhany után gyorsan ő is csatlakozott a szobába és levetkőzött, akkor vettem igazán szemügyre. Első ránézésre picit jobbra számítottam a képek alapján, de aztán elkezdtük felfedezni egymás testét, simogattam, megismerkedtem a melleivel és végül igazán bejött amit láttam, éreztem. Nagyon selymes bőre van, a melleit pedig igazán izgató volt markolni, simogatni. Aranyos hangokat ad ki, néha nevet/kuncog ahogy kezemmel felfedezve élvezem a testét.
    Az ismerkedés után először hanyatt feküdtem és úgy kezdte a franciát, itt rögtön az elején szóltam hogy lassabban csinálja, mert rögtön rábukott és monoton módon, gyorsan, mintha kivégzősre véve csinálta volna, amit az elején én nem élvezek. Ezután kértem, hogy üljön az ágy szélére, én meg odaállok mellé és úgy folytassa a franciát. Ez már kellemesebb volt, alaposan bele keményedtem a szájába, picit hiányoltam hogy közben szemkontaktus is legyen, de attól még nagyon bejött. Fejére rátéve a kezem irányítottam is picit, de ez nem volt nekem elég, kértem hogy feküdjön hanyatt és hadd irányítsam igazán én a franciát, tehát mélytorkos kényszerfranciát, szájbadugást szerettem volna. Mondta is, hogy rendben, csináljuk egy picit (!). Ez furán hangzott, de végülis hanyatt feküdt, szépen fölé másztam és elkezdtem dugni a száját. Ment a mélytorok is rendesen, először lassan kezdtem, aztán szép fokozatosan növeltem a tempón, néha picit megállva amikor levegőre volt szüksége. Kezdtem volna igazán élvezni, de egy ilyen kis megálló után kérdezte, hogy rendben, most akkor hogy folytassuk ezután, ezzel is jelezve, hogy bizony a kényszerfrancia/mélytorok itt véget ért. Ezt szomorúan konstatálva mondtam, hogy akkor húzzunk gumit.
    Pár pózban kipróbáltam, ebből a misszionárius jött be legjobban, másoknál is ez szokott bejönni nekem, amikor egymással szemben vagyunk, melleivel is ellehetek és szemkontaktus is lehet, noha nála szemkontaktus sajnos nem igazán volt. Dugtunk pár pózban, a selymes bőrén ezek alatt is meglepődtem, alapvetően bejött az összhatás, a látvány, ahogy nyögött finoman. A pózok közötti váltásokat amikor kértem, készségesen teljesítette, odafigyelt arra hogy mit szeretnék. Néha feltűnt, hogy nyikorog picit az ágy, de ez még belefért.
    A végén kértem, hogy most már a szájába élvezhessek, ehhez hanyatt feküdtem és hagytam hogy ő dolgozzon. Újra rögtön a nagyon gyors, kivégzős tempót vette elő, egy lassabb tempóval sokkal hamarabb telelőttem volna a száját, de itt már nem szóltam, az általa választott tempó is működött, éreztem hogy így is célt érünk hamarosan. Szemkontaktus itt sem volt, az ágy meg igazán nyikorgósra fogta, szóval ezek miatt itt valóban 3-5 perc keményebb munka állt előtte. Ez alatt láttam, ahogy párszor az ágy melletti órára pillantott, de végül csak sikerült beleélveznem a szájába. Jobban esett volna, ha tovább bent tart, viszonylag hamar abbahagyta és elrohant a fürdőbe (de azért nem az élvezés közepette).
    A végén elszaladtam egy gyors zuhanyra, majd amikor már ezt követően öltöztem a hálóban, akkor láttam hogy az ágy mellé készített óra 10 percet siet. (Elsőre azt hittem, hogy már 5 perccel túllógtunk.) Nem tudom, hogy ez szándékos-e, de ilyen helyen igazán járjon már pontosan a bekészített óra, még jó hogy menet közben nem néztem rá.
  • Elszámolás:

    Elején számoltunk el, az előre megbeszéltek szerint. Elsőre nem emlékezett, hogy VTR-en jöttem és egy extra benne van az alapban, de amint felhoztam rögtön tudta és nem volt vele gond.
  • Összkép:

    Összességében picit futószalag érzésem volt, kicsit zavart az is, hogy bizonyos dolgokat (kényszerfrancia, mélytorok) csak kis ideig csinálja, plusz az óra nézegetés sem jött be annyira, valamint hogy az órája 10 percet siet. Viszont cukin kuncog, mellei nagyon bejöttek, szóval nem bánom hogy nála töltöttem ezt a fél órát.
Happy Massage