• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, már beszéltünk korábban is, de valahogy sosem jött össze az időpont, de most sikerült olyat találni aznap, ami nekem és neki is jó volt. Nem elsőre értem el, de megcsörgetett és utána visszahívtam.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, fizetős parkoló, de rengeteg hely van, nekem sikerült pont a ház előtt megállnom. GPS pontban odavisz, a házszám tól-ig van, az ne tévesszen meg senkit. BKV is van a környéken, de az inkább sétálós picit. Ha jól láttam megy arra busz, de nem messze van az 1es villamos is, bár onnan egy nagyobb séta lenne a dolog.
  • Helyszín:

    Be lettem navigálva a sok kapun keresztül, megkaptam az emelet és ajtó számot és már úton is voltam. A lépcsőházban elég egyszerű volt megtalálni az eligazítással a pontos lakást.
    A lakás maga nem túl nagy, amerika konyhás nappali, fürdő, kisebb háló.
    A konyha/étkezőben le lehet dobni a ruhákat. Volt kirakva víz és pohár, ami jó pont.
    A fürdőben kád, wc, mosdó, mosógép fért el kb. Tusfürők száma nekem elég volt, de biztos van akinek nem. Szájvíz kis pohárral is volt. A szobában egy tükrös szekrény volt és egy kinyitott kanapé. Én jobban preferálom ha ágy van, de a kanapé is megteszi.
  • Lány külseje:

    Ramóna egy fekete szettben fogadott, felül egy body, alul combfix. A képekhez képest pici plusz volt rajta, ezt említette is az ottlétünk alatt, ki is beszéltük a témát, de ettől elvonatkoztatva, nagyon szép nőies alakja van, ott kerek ahol kell, kellemes bőre van, gyönyörű szép hosszú (igazán hosszú) fekete haj. Mindenhez egy kedves arc és egy kedves személyiség is párosult. Popsija feszes, izmos, mellei apróbbak de formásak, puncija fazonra igazított, de ezt leszámítva szépen borotvált és jó ízű.
  • Action:

    Sokat beszélgettünk az elején, jelezte is, hogy sokat szokott és ha zavaró lenne, nyugodtan szóljak rá, de szerintem ez jó pont, mert sokkal jobb beszélgetni valakivel, aki akar is és nem csak néma csend van, avagy harapófogóval jönnek az egyszavas válaszok esetleg. Segít feloldódni is. Mindenesetre trécseltünk egy darabig, majd a szoba és az ágy felé vettük az irányt.
    Elfeküdtünk mindketten és még beszélgetés közben de más simogattam feszes fenekét, combját. Aztán közösen úgy gondoltuk, hogy ideje jobban is megismerni egymást és ettől a ponttól fogva teljes barátnő érzése volt az ember fiának. Ezt nagyon kevés alkalommal tapasztaltam és nagyon jó is volt. Csókolóztunk, nem csak lágyan , hanem mélyen nyelvvel, változatosan, nem csak szájra puszik voltak. Teljesen úgy érezted, hogy a barátnőddel vagy ma. Először oldalt fekve ismerkedtünk, majd rám ült és úgy folytattuk. Kis idővel felálltunk és úgy folytattuk, egymással szemben, majd hátulról simultunk egymáshoz. Lekerült a body is, de a combfix maradt, ami számomra mindig nagyon erotikus.

    Amikor már kellően felmelegedtünk rátérdelt az ágyra, én meg álltam és lassan elkezdett a szájával franciázni, miközben négykézláb előtted pucsított és mindezt oldalról a tükörből is tudtad nézni. Hol erősebben, hol mélyebben vette be és így kényeztetett. Majd pózt cseréltünk és én lefeküdtem és folytatta a kényeztetésem. Kérdezte, hogy a zacsikkal is lehet-e foglalkozni, amiért nagyon örültem, nem hagyott ki semmit és felváltva kényeztetett. Gondoltam viszonoznám én is kicsit, így kértem cseréljünk. Csókokkal felfedeztem testét és lejutottam puncijához. Nekem is jól esett kényeztetni őt és ahogy éreztem és láttam neki is tetszett, amit művelek, egy orgazmussal zárult tevékenységem. Nem sokkal utána folytattuk, ahol korábban abbahagytuk és franciázott, de gumit kértem.
    Így hát elsőnek kutyussal indítottuk, szépen bepucsított a tükörrel szemben, feltámaszkodott a karfára és így estünk egymásnak. Fárasztó és élvezetes menet volt, nem volt neki sem ellenére, markoltam a fenekét, volt amikor a vállába kapaszkodtam, volt amikor a csípőjébe, de amikor már elfáradtam picit, pózt cseréltünk, ő lovagolt meg, de ez nem volt miattam a legideálisabb, így aránylag hamar változzunk misszionáriusba. Csókokkal vegyítve folytattuk, miközben élveztem az élményt és a látványt is. Szegénykém lábait összehajtogattam, de jól bírta. Itt el is ért a vég, nem bírtam tovább és elmentem.
    Egy gyors zuhanyzás még belefért, de ahogy láttam egy órányit el is töltöttem már vele, így illedelmesen távoztam.
  • Elszámolás:

    Az elején kiraktam, annyit amennyit megbeszéltünk, teljesen korrekt volt minden részlet és az elszámolás része is
  • Összkép:

    Nagyon kedves hölggyel volt lehetőségem találkoznom végre valahára, sajnálom, hogy nem hamarabb. Teljesen úgy éreztem magam, mintha a barátnőmmel lettem volna, ami nagyon nehéz. Köszönöm a találkozót Ramónának!
Happy Massage