• Natasa

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Új hirdetések lapozgatása közben lettem figyelmes a hirdetésére. Adatlapjára kattintva egy csodálatos hölgy sorozatfotói kerültek elő.Natasa volt!Képei nagyon megragadtak úgy éreztem ha ez igaz mindenképpen szeretném meglátogatni.Általában megvárom a "most felveszi" ikont. Most is így történt és Natasa személyesen vette fel.A kötelező udvariassági körök után– fontosnak tartom e rész előzetes tisztába tételét–ejtettünk néhány szót a lehetőségekről, mivel adatlapján nincs minden részletezve. Olyan természetes közvetlenséggel kommunikál olyan csicsergő hangja van,hogy megosztotta figyelmemet. A játékszabályok megismerése után egyeztettük a mindkettőnk számára megfelelő időpontot. Elég messze lakom így egy közeli napra kértem lehetőséget.Megerősítést nem kért csak legyek pontos.
  • Megközelítés:

    Címet előző beszélgetésünk alkalmával megkaptam.Első alkalommal mindig korábban érkezem. szeretem felmérni előre érkezésem helyét. Parkolás fizetős hely volt bőven (déli órák).CCa. 300 méterre BKV. járatok! 1-es vill. 103-as busz. Nos a lépcsőház megtalálása némi logisztikát igényelt.De pont ezen okból mentem előbb!!Bár a parkos részen van eligazító tábla amit csak távozáskor láttam meg.Miután sikerült betájolnom magam a megbeszélt időben felhívtam Natit. Rögtön felvette!!! A kapukód leküzdése után megkaptam az érkezés pontos helyét számát. Lift,szint ,ajtó. Jeleznem nem kellet mert az az ajtó érkezésem pillanatában kinyílt!!
  • Helyszín:

    Na itt jött az első meglepetés!!Az ajtó mögül egy eszméletlen GYÖNYÖRŰ leány köszönt rám!!Nem vagyok már mai gyerek láttam már ezt,azt de itt lefagytam.Nem tudom szebben megfogalmazni így idéznék! "Földiekkel játszó. Égi tünemény" Volt zavar nem kicsi!! Bár mindenkinek más-más típus jön be, nekem Nati !!Kedvessége mosolya oldotta bénaságom. Átadtam ajimat majd jelképes puszit váltottunk! Cipő le majd bevezetett egy nagy nappalin keresztül tetthelyre.Nagyon kellemes kis szoba franciaággyal kis szekrényke fotel szobainas. Az ágyon friss lepedő még látszott rajta az élre hajtogatás. Kellemesen meleg és mindenhol makulátlan tisztaság!!!A kabát, kis táskám lehelyezése után átbeszéltük a lehetséges forgatókönyvet pontosítottuk mi fér bele s mi ami nem.". Jelezte az intim rész maradjon ki.Természetesen igyekeztem tiszteletben tartani. Nem ért meglepi hiszen előtte már megbeszéltük,hogy lehet simogatni hozzáérni kényeztetni.Persze az adatlapján kiírtakat vállalja.(Máshol is hirdet ott kicsit részletesebb) Mivel először voltam nála így a már ismertetett rózsaszálakat előre átadtam. Majd ruháimtól megszabadulva (3.7 sec.) kapta türit és Nati megmutatta a fürdőt.Tiszta rendezett helyiség.Minden meg található benne.Bár mindig viszem magammal a mini fürdőszobámat ( jó vizet ,kádat nem) így azt használtam.
  • Lány külseje:

    A szobába egyszerre értünk vissza. Elképesztő sexi szettben volt. Végre magamhoz ölelhettem. Még mindig kissé feszélyezett voltam mert ilyen gyönyörű leányt átölelni simogatni nem mindennapi élmény.Közvetlensége, kedvessége csodás nőiessége teljesen elkápráztatott.Fotói pontosan tükrözik a valóságot. Bár a csodálatos kisugárzását nem tudja visszaadni.
  • Erotikus masszázs:

    Magamhoz öleltem lassan lekerült a felsőrész. Végtelen kellemes érzés volt végigsimogatni feszes popsiját sima bársonyos testét elképesztő formás rugalmas ikreit.Itt már elvesztettem a kontrollt már csak a vágy vezérelt hogy kényeztessem. Az ágyra kerültünk.Megkérdezte miképp kezdjük?Mivel nekem az igazi élményt az adja ha én kényeztetem a partnerem megkértem adja át a kezdés lehetőségét. Csodás élmény volt gyengéden simogatni popsiját apró puszikkal elhalmozni.Megfordulás után a cicik kerültek .kényeztetésre.Mivel ilyenkor roppant gyorsan telik az idő – legalábbis így érzékeljük – helycserét kértem.
  • Levezetés:

    Kényeztetés kezdete előtt – mivel nem vagyok egyszerű eset – elmondtam nálam mi,hogy vezet eredményre.Figyelmesen végighallgatta.Mellém helyezkedett kis olajat próbált használni de kértem hagyjuk el. Valahogy nekem nem igazán voltak vele jó élményeim.Na itt jött a második meglepi:na fogd meg a kólám (söröm)- effektus.Kézbe vett egy tégelyt. Mondta ebben van valami hókusz- kókusz- pókusz ami be fog jönni! Megadtam magam s valóban úgy is lett. Olyannyira,hogy kértem használja bővebben. Gyengéden kezdte amit kiterjesztett a környékére is változatos élménnyel halmozva el. Pont úgy amire régen vágytam már.Kifinomult technikával fokozta a gyönyört aminek szintjét még emelte kisugárzása szemkontaktusa az egész lénye!!Nem csoda, hogy elemi erővel következett a beteljesülés! Miután sikerült a valódi dimenzióba visszatérnem törlőt és pár perc szünetet kértem.Nati kiment a fürdőbe de nagyon gyorsan visszatért. Leült mellém és érzéki simogatást kaptam.Bevallom piszok jól esett nem gyakran van részem ilyen figyelmességbe kedvességbe.Némi erőre kapás után kimentem ( mentem?? támolyogtam) a fürdőbe.Öltözés közben vettem észre Natasa gyorsan rendbe tette a csatateret. Friss ágynemű törölköző került az ágyra.Megnyugtató érzés hogy mennyire ügyel a tisztaságra higiéniára.Távozás előtt még megbeszéltük a következő találkozó időpontját.Ki kísért puszi majd kiléptem.
  • Elszámolás:

    Mivel előre történt így nem esett róla szó!Megjegyzem csekélység ahhoz mérve amibe részem volt. De ha igazán úriemberek akarunk lenni – figyelembe véve az eseményeket– néhány ajándék rózsaszállal köszönetünket kifejezhetjük.Külön extrát nem vettem igénybe. Számomra az egész randi EXTRA volt!
  • Összkép:

    Az utóbbi idő egyik legcsodálatosabb randija volt Natasa csodás egyénisége,hozzáállása páratlan élményhez juttatott.Nagyon várom a következő talit.Azt nem tudom más milyen szempontok alapján értékel, számomra Natasa Istennő kategória.Ami minden vágyam, hogy törzsvendége lehessek!!Tudom beszámolóm nem volt szaftos. Valahogy nem kedvelem a túl részletes besziket.Néha úgy érzem több fantázia van belecsempészve és még Kovi is tanulhatna belőle! A baj ott van,hogy beszit komolyan értelmező következő vendég kéri majd számonkéri az ott leírt fantazmagóriát!Ne hozzuk hamis információval kellemetlen helyzetbe vendéglátónkat. Ui: Mielőtt beszim kikerült kértem s kaptam lehetőséget Natasát újból meglátogatni.Nem részletezem de FANTASZTIKUS volt. Szeretném módosítani a kategóriát!! Natasa Istennő², Istennnő³ , Istennő nem tudom hanyadik hatványon.Javasolnám ezen kategóriák létrehozását!!
Happy Massage