• Lexi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta nézegettem, főként a zöld rucis fotója fogott meg, illetve az előttem író beszámolók is. Reggel hívtam, ebédidőre meg is beszéltünk egy időpontot nála. Tehát az egyeztetés könnyű és zökkenőmentes volt.
  • Megközelítés:

    Kondorosi lakópark egyik szeglete, a parkolás igaz ingyenes, de azért sikerült letennem a lovat. BKV-val érkezők előnyben, a villamos a házzal szemben áll meg.
  • Helyszín:

    Sok éplületből és lépcsőházból álló modern tömbház, őrült sok lakással. Kapukód beütése után pontos instrukciókkal egészen az ajtóig jutottam, ahol belülről már várt rám egy meztelen meglepetés. A lakás állapota megfelelő, fürdő klasszikus, semmi kiemelendő, vagy kifogásolandó nincs benne. A tetthely totál funkcionális, ágy, szék, asztal és egy ventillátor ( ami végig ment :), pedig még tél lenne, vagyis van. Az ágy nem a legjobb választás, hisz két szimpla ágy van összetolva, de nem egy hétre mentem, így a célnak megfelelt. Fürdőben szokásos választék piros márkás, fehér és kék termékek. A lakásban ketten rendelnek, érkezésemkor egy másik ffi cipő is az előszobában volt, illetve távozásomkor volt némi kis logisztikai fennakadás, de a szituációt jól megoldották.
  • Lány külseje:

    Ajtó nyitás után meglepődtem, hogy vendéglátóm nagy lendülettel és meztelenül várt engem. Nyilván jól esett a szememnek a látvány és gyorsabban állt át az agyam arra, hogy most mi fog következni. Magas, igazi spanyol testű amazonhoz volt szerencsém. A spanyol test alatt a nagy, gömbölyű popsit értem. Mellei természetesek és tenyérbe illőek, az összkép pedig abszolút jó, cuki kisugrázással. Lába közt kóstolás után egy igazi, tiszta és szűk rés várta, hogy valami legyen és lett is :)
  • Action:

    Érkezés, ruha a kisszékre le, elszámolás, fürdés, majd kezdődött a hókamóka. Nagyon strukturáltan, felépítve ment a program, pozitívumként jegyzem meg, hogy őrült jól be lett osztva a rendelkezésünkre álló idő. Igazából ezt sokan eltanulhatnák. Mire visszaértem a fürdőből már az ágy szélén ült, felpattant, kicsit csókolt, simogatott és pillanatok alatt a szájában csúszkáltam ki-be. Jó érzés volt, nem rohant, nem kapkodott, nem cibálta, hanem érzéssel játszadozott vele. Kis idő után viszonoztam kedvességét és megízleltem odalent. Igazi barátnős punci, édes, kissé szűk, élmény volt nyalni is. Ténykedésem közben többször jelezte, hogy ha mást szeretnék vele, akkor hajrá :) nem is kellett túl sokszor mondania, az oralizálást megszakítván, kaptam egy finom, szájjal elvégzett meggumizást. Mivel mindkettőnk kedvence a doggy volt, így hatoltam csak be, egy ideig elcsattogtunk így, majd elérkezett a vég pillanata. Tisztogatás, törölgetés, ..., kaptam egy krémes kellemes masszázst a hátamra. Közben több alkalommal jelezte, hogy ha mást is szeretnék még, akkor nyugodtan szóljak. Mivel éreztem az idő nyomását is, így egy kis idő után letörölgette a hátamat, majd fordultam , térdeltem és a szájába kerültem megint. Így lett végem, utolsó cseppig benn tartott. Aztán lejárt a szeánszra szánt időnk sajnos:(
  • Elszámolás:

    NFVSZ talán az egyetlen extra, amit igénybe vettem, előre számoltunk el, bár erről nem volt szó, de amit kért rózsacsokrot, alapból megtoldottam egy kicsikét.
  • Összkép:

    Aranyos, lelkes, kezdeményező, talán jobban járna ha kevesebb vendéget fogadna kicsit magasabb áron, mert érzhető volt kicsit a kövektző vendég időbeli közeledése
Happy Massage