• Diana03

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szombati nap fájós hát, derék. Néztem ki elérhető, hát Ő az volt. Telefonon felhívtam, felvette megalkudtunk az időben s rajt. Problémamentes korrekt tájékoztatást kaptam.
  • Megközelítés:

    M3-as bevezetőhöz közel, nagybözsi út.. A ház könnyen megközelíthető mindenfajta tömeggel, s parkolás is könnyen megoldható.
  • Helyszín:

    Lakás állapota pöpec. A szoba tágas tatami, massszázspad és ruhának is van hely. A fürdő tiszta, zuhanyzós, egy kis észrevétel a víz igencsak lassan folyik le, hamarosan gond lesz belőle. A látott helyiségekre jellemző a tisztaság az átgondoltság a rend. Nem valószínű, hogy éjjeli szálláshelyül is szolgál.
  • Lány külseje:

    Aranyos, bájos hölgy tündéri mosollyal. A testével (mint általában a hölgyek) nincs megelégedve...diétázik a lelkem. Olyan van mit fogni rajta lány, én teljesen meg voltam vele elégedve, Cici popsi ajak saját nincs tuning. A megadott magasság, súly. életkor rendben.
  • Erotikus masszázs:

    Gyógymasszázst hirdet, s nemcsak hirdeti művelni is tudja magas fokon. Padon történik kb 50 perc alatt végzett is. Technikája kiváló, lábaktól kezdett haladt felfelé, egészen a nyakszirtig, kérésemre a derekam jobban megdolgozta. Nem túl erős, de kellő határozott mozdulatokkal dolgozott rajtam. Belealudni nem tudtam volna az biztos . A gerincem mentén az összes csigolyát kitapogatta, a környéki izmokat alaposan kilazította. Szerencsémre a farpofák kiemelt figyelmet kaptak, minek nagyon örültem. Teljes korrekt masszázs, ebben az időkeretben többet elvárni sem lehet.
  • Levezetés:

    Tatamin kezdtünk javaslatára tekintettel arra, hogy kétszeri happy endet ígért. Lefeküdtem mellém ült s puszik kíséretében kezdett simogatni. Kapott az orcám a fülem a szám és lefelé szinte minden. Talán a zacsik kimaradtak, amit jó néven vettem volna, de annyira nem hiányzott, hogy megkérjem. Ajkai puhák, s melegek:) Nem kapja be mélyen, de mégis olyan simogató érzés volt, hogy igencsak hamar merevedés lett a vége. Hol lassan, hol tempósan bólogatott, nem nélkülözve a kezét sem. Gondoltam hamar lesz a vég, így jeleztem lassítson, de nyugtatott tudja mit csinál, hát megnyugodtam és szájában ért a vég.
    Ezt követően masszírozott, majd egy pohár víz után ismét a tatamin voltunk. A második kör hasonlóan zajlott mint az első, azzal kiegészítve, hogy próbáltam viszont kedveskedni, hát elhárította,. Értetlenkedett a férfiak miért akarják fogdosni a mellét...(hát itt elgondolkodtam vajon miért is) mondta érzékeny s fáj, hát nem erőltettem. Próbáltam rávenni egy csúszka masszázsra, hát arról is gyorsan letettem hasonló okok miatt, mondván Ő túl nehéz.
    A kapituláció így is elért s kellemes gondolatok közepette engedtem magam el az ajkai közé.
  • Elszámolás:

    Előre letettem az asztalkára deák uramat, kit nem háborgattak, míg ott tartózkodtam.
  • Összkép:

    Aranyos, kedves lány. Abszolút pozítívan éltem meg az ankétot, melyből csak egy kicsit zökkentett ki az elutasítás. Lehet az első alkalom, lehet a személyisége, lehet a szimpátia hiánya okozta,erről őt kell megkérdezni.
Happy Massage