• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Miután megálmodtam, hogy Amirához kell mennem, délelőtt rendelési időben hívtam. Kedves közvetlen hangjával lecsacsogtuk az esti randit. Perfekt.
    Sajnos a végén le kellett mondanom, de jeleztem neki, hogy VTR-en kérek majd másik időpontot. Este be is jelentkeztem másnap estére, amire vissza is jelzett.
  • Megközelítés:

    Cím sima ügy, Honvéd kórház közelségében. Parkoló van a környéken elég. Bejutás is flottul ment, elég viccesen is ;)
  • Helyszín:

    Helyszín egy újabb építésű társasház, lift, ajtót könnyű megtalálni.
    Pici lakás, bent kellemes hangulatvilágítás, apróbb előtér, tiszta, rendezett helyek.
    A placcon egy kis világítással egy franciaágy pár párnával otthonosabbá téve, ez tetszett és persze praktikus :)
    A falon csak 2 kisebb tükör van inkább dekorként, szóval ha valaki premier plan 150 colon szeretné nézni a műsort, az elégedjen meg a szeme széles látószögével és fókuszáljon Amirára.
  • Lány külseje:

    Mert van mit rajta nézni :)
    Karcsú nádszál virágszál, csodálatos fekete hajzuhataggal természetes idomokkal. Picit tán vékonyabb, mint a fotókon.
    Pár ízléses tetkó és a lényeg:
    egy rabul ejtő, kacér, bazi nőies mosoly. Csodálatos. Egész nap előttem van.
  • Action:

    Nagyon közvetlen csajszi aki veszi a lapot. Használnék viccesebb jelzőket, de mivel nem ismerek mindenkit aki olvasni fogja, így annyit írnék, hogy nagyon közvetlen, kedves természetű. Szerintem elég gyorsan összehangolódtunk.
    Nem húztuk az időt, gyors mosdás - majdnem értékes másodperceket vesztettem a tusfürdők mennyisége láttán, hogy kiválasszam melyik legyen - aztán szájöblítés és irány az ágy.
    Jeleztem Amirának, hogy a csókot ki nem hagynám és kérem is ahogy jeleztem előre, mert ez a mosoly ennivaló és eddig csak puszikat engedett.

    Kis ölelkezés és simi után nagyon az ágyra akart fekteni, így engedtem neki, de mivel fájlalta a hátát-vállát, ezért én kezdtem a kényeztetés és jól átgyúrtam. Pár csók csattant de csak olyan éppen nyelvhegyes, nem mentünk barlangi túrára egymás szájában, pedig jó dolog felderítőset játszani :D Szerettem volna egy franciával kezdeni, hogy Amirába lent is belekóstoljak, de azt mondta nem szereti, úgyhogy khm ez kimaradt.

    Majd jelezte, hogy most már ö szeretne kényezteni, így azon kaptam magam, hogy hanyatt fekszem, Amira már markolja a szerszámot és oldalról szép ajakival fel-le simogatta szerencsésebb felem. Majd nyitotta a száját, villant az ottlakó diszkógömb és indult a party! A tempó jó volt, kellemes, amikor bekapta volt rendesen hujjujjuj, de nem ment mélyre, mondta, hogy eddig megy.

    Kedvem lett volna így el is menni, de mivel nem ezért jöttem ezért kértem a munkaruhát és miután jelezte, hogy bárhogy jöhetek, misziben kezdtük, meg így meg úgy. Picit örültem volna ha jobban kezdeményez, vagy jobban belemozog, de a puncija elég kárpótló. Pici enyhe pihével a tetején izgató volt!
    Hátulról folytattuk több pózban is majd jeleztem, hogy az arcára tenném ki adományom (bakancslistán), így megint bevetette franciáját, picit intenzívebben, így nem is bírtam sokáig. Lehet ezt nem hanyatt kellett volna, mert így a technikájából kifolyólag nem oda folyt ahova szerettem volna.
    Kis tisztálkodás után beszélgettünk egy jót, kaptam egy frissítőt én meg bambán gyönyörködtem csak csodaszép mosolyában. El is vesztettem az időérzékem, de Amira nem éreztette velem, hogy ez biza egy fertályórával több lett.
  • Elszámolás:

    Előre kértem infot az oldalon, jeleztem, hogy csókot kérek, így az annak megfelelő összeget az elején a konyhapultra helyeztem, egyszer sem került szóba az anyagi része. Ez jó is, mert olyan self-service ment (megérdeklődtem a honlapon és nagyfiú módjára kiszámoltam, letettem) és nem volt meg az az érzés, hogy a pénznek a randiban bármi szerepe lenne.
  • Összkép:

    Amira elragadó nő és bár nem olyan volt a csók, amit szerettem volna és a bakancslistás tett sem sikerült összességében egy jó randi élményével távoztam. Nagyon figyelmes hölgy, még ma is rajta kattogtam :D
Happy Massage