• Mirus

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta nézegettem Mirus képeit. Néhány hete telefont is ragadtam és megcsörgettem. Elsőre nem tudta felvenni, de második próbálkozásnál már sikerült vele beszélnem. Kértem, hogy röviden mondja el a programot. Mivel tetszettek a képei és a hangja is megnyerő volt, meg is beszéltünk egy időpontot, elmondta a helyszínt is.
  • Megközelítés:

    Mivel ismertem a környéket, sőt a házat is, mivel régebben már voltam ebben a szalonban. A Flórián térhez van közel, tudtam, hogy elég nehéz a parkolás, ezért korábban mentem. Szerencsére sikerült a ház közelében megállnom, ezért egy kis sétával meg is érkeztem a házhoz. Ott, ahogy kérte megcsörgettem, majd elmondta a kapukódot.
  • Helyszín:

    A lakás a ház legfelső emeletén található, lift hiányában gyalog lehet megközelíteni. A szalon több szintes, mert csigalépcső van az ajtóval szemben. Mirussal most az alsó szinten lévő szobába mentünk. A szoba szépen van berendezve, halk zene szólt, a hangulatot a gyertyák és a füstölők is emelték. Masszázságy és tatami is volt bent. A fürdőszobában sarokkád van, többféle tusfürdő és szájvíz is van kitéve.
  • Lány külseje:

    Nyílt az ajtó, bementem. Miután becsukta az ajtót, megláttam és rögtön tudtam, hogy jó helyen járok. Előttem állt egy csinos, mosolygós hölgy. Hosszú, szőke, derékig érő egyenes haja van. Szépen ki volt sminkelve, kihangsúlyozta a sminkkel nagy szemeit. Alakja is tetszett nekem, ott gömbölyödik ahol én szeretem, a képek nem okoztak csalódást, a valóságban is nagyon jól néz ki. Az arckitakarástól nem kell félni, egy széparcú hölgy Mirus. Combfix volt rajta, szép melltartó és egy átlátszó felsőben fogadott.
    Én szeretem átbeszélni megérkezéskor a programot a problémák elkerülése miatt. Szerencsére sikerült megbeszélni, hogy inkább az erotikus részre fordítsunk nagyobb hangsúlyt. Ezután elkérte a tiszteletdíjat, majd megkaptam a törülközőt és megmutatta a fürdőszobát. Lezuhanyoztam, majd a szájvíz használata után siettem is a szobába vissza.
  • Erotikus masszázs:

    Megkért, hogy feküdjek a masszázspadra. Mondtam neki, hogy olyan határozott nőnek tűnik. A mosolyából éreztem, hogy eltaláltam. Megkérdezte, hogy olajjal vagy krémmel masszírozzon? Én az olajat választottam. Ráült a hátamra és masszírozni kezdett. A nyakamnál kezdte, majd haladt lejjebb. A masszírozás nekem szakszerűnek tűnt, nem simogatás volt. Közben beszélgettünk, intelligens hölgy, el lehet beszélgetni vele mindenről. Egy idő után megemlítettem, hogy én is szeretném kényeztetni őt. Benne volt, de előtte még megkért, hogy mit szólnék hozzá, ha beolajoznám a fenekét? Elém állt és a kezembe adta az olajos flakont. Elég jól hatott rám mikor a fenekét olajoztam. Ezután én következtem. Megkértem, hogy feküdjön hanyadt és elkezdtem simogatni, csókolgatni a melleit. Melleit sebész kezei igazították számomra tökéletesre. Mivel eléggé cicikedvenc vagyok, ezért nagy élvezetet jelentett számomra mellei simogatása, csókolgatása. Úgy éreztem, hogy neki sincs ellenére. Idővel kicsit lejjebb is elkezdtem csókolgatni, finoman, lágyan haladtam, míg el nem jutottam az illatos barackhoz. Ott remélem, hogy számára is megfelelő technikával, lágysággal próbáltam őt egyre jobban kényeztetni. Úgy éreztem, hogy tetszik amit csinálok, ezért ez még jobban arra ösztökélt, hogy folytassam, amit elkezdtem. Remélem az igyekezetem célt ért... Ezután mondta, hogy most ő következik…
  • Levezetés:

    Megkért, hogy feküdjek hanyadt. Nem ellenkeztem, eközben már elkezdte a melleit beolajozni, persze azért én is segítettem ebben. Látvány, érzés nagyon jó volt. Majd elkezdett csúszkálni rajtam. A hatás nem maradt el, amit az olajjal bekent melleivel okozott. Ekkor már elégge felhúzott, és kezdte a kényeztetést. Sejtettem, hogy sokáig nem kell rajtam küzdenie, felváltva kézzel és szájjal kényeztetett. Mikor érezte rajtam, hogy nincs már sok hátra, szólt, hogy nincs végig szájba. Ezt tudtam, és persze szóltam is, mikor éreztem, hogy már mindjárt végem. Ekkor kézzel folytatta és így lett végem. Hagyott meggyugodni, majd letörölt. Sajnos az idő elrepült, elindultam zuhanyozni, adott volna friss törülközőt, de én mondtam, hogy jó nekem az érkezéskor használt törülköző is...otthon se használok naponta új törülközőt.
  • Elszámolás:

    Minden a telefonon megbeszéltek szerint történt. Nem tudom, hogy létezik-e extra, én nem kértem semmit. Amit az adatlapon olvastam, az úgy volt.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam és éreztem, hogy még fogunk találkozni. Remélem, nem csak én éreztem jól magam, bízom benne, hogy ő is...
Happy Massage