• KARINA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon próbáltam egyeztetni vele, a kolléganője vette fel és azonnal adott időpontot minden pörgősen és gyorsan ment.
  • Megközelítés:

    Zuglóban van a hely amihez tömegközlekedéssel nehezebben lehet eljutni viszont én autóval mentem a ház előtt nagyon sok parkoló van és könnyedén meglehet állni. Természetesen fizetős mint mindenhol a városban.
  • Helyszín:

    Többemeletes kb. 10-15 éve épített ház aminek az első emeletén található,Ez a már már ikonikus nak mondható hely ami több éve működik.A lakás maga több szobából áll a fürdő tiszta mint minden ilyen helyen a mosógép állandóan megy több féle Szájvíz és tusfürdő található a fürdőben.Melegvíz azonnal nagy sugárban érkezik és nagy méretű törölköző is a vendégek rendelkezésére áll.
  • Lány külseje:

    A képek egy picit csalnak nem olyan feszes a test, és a melle k sem akkorák mint élőben. Ez azonban semmit sem von le abból hogy Karina, egy nagyon kedves, bűbájos melegszívű lány.Egy nagyon szép sötét színű fehérneműben fogadott, szemüvegben az arca kedves a szája szép a haja most sötét színű.Mellei egy picit gravitálnak, de ettől függetlenül,tenyérbe illőék akárcsak a popsija is.
  • Erotikus masszázs:

    Kétféle lehetőség van az egyik a masszás pad a másik a tatami.Én az utóbbit választottam és a zuhanyozás után Karina megkérdezte tőlem milyen krémet használjon.Kiválóan masszíroz erősen, szakszerűen és azokat a kívánságokat amiket hozzá szegeztem maradéktalanul teljesítette.Nem csak egy bűbájos lány hanem tényleg vagy tanulta ezt a mesterséget vagy pedig a génjeiben van.Közben lehet vele értelmesen beszélgetni tehát fejben is ott van ez a csajszi tökéletes összhangot ad a lazítás és a masszázs között.A a masszázst különben ha az illető kéri és én így tettem meztelenül végzi.Nem kértem csúszkát a végére, hanem amikor mindkét oldalt profi módon megmasszírozta azután érkezett a levezetési rész.
  • Levezetés:

    Finom gyengéd csókokkal kezdi amit a nyakadra és a szádra osztogat. Ezután egy picit incselkedik és a nyelvével a mellbimbóimat birizgálta majd a méretes,farkamat elkezte nagyon nagy kedvel verni.Lenyúltam a puncijához úgy fordult,hogy az ujjaimat be tudjam dugni és tudja őt kézzel izgatni.Nagyon nedves, már-már lucskos puncit izgattam, úgy vettem észre, hogy jól esik neki ha finoman megujjazzák. A véleményem szerint többször elélvezett miközben a farkam a szájában volt. Nemcsak a zacskót és környékét hanem a farkamat is tövig bevette. Különleges technikája van miközben franciazik bőnyállal köpködi a farkam végét ami nekem igencsak tetszett.Nagy élvezettel hosszú ideig kényeztetett majd egyszercsak éreztem hogy jön a vég, a fejét nem húzta el hanem az összes mennyiség a szájába érkezett. Ezek után mellém bújt simogatott puszilgatott és tényleg úgy viselkedik mint egy régi barátnő.Vidámsága kedvessége magával ragadja az embert, akinek rossz napja van menjél el Karinához és nemcsak feltöltődve ha nem jó kedvel fog távozni.
  • Elszámolás:

    Teljesen normális átlagos ezért a szolgáltatásért még kevés is maximálisan korrekt elszámolás.
  • Összkép:

    Szerintem a város egyik legjobb szolgáltatója, ár érték arányban mindenképp. Nagyon odaadó melegszívű és mindeközben minden kívánságát teljesíti az illetőnek. Természetesen alapvető kémia, és szimpátia szükségeltetik ahhoz hogy a leírtak teljesüljenek.
Happy Massage