• Aletta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kora délutáni órában hívtam, elsőre felvette, és még aznap estére sikerült megbeszélni egy találkát. Semmi más kommunikáció nem volt a randiig, a telefonban készségesen megadott minden szükséges információt. Kedves hangja volt, én voltam a megilletődöttebb, mert volt olyan - szerintem nem túl extra - igényem, amit szimpátia függővé tett a vállalásaival kapcsolatban.
  • Megközelítés:

    A XI. kerület egyik nagyon elegáns újépítésű lakóparkjában fogad, ahol gyakran meg lehet fordulni hasonló ügyekben az oldal fogyasztóinak. Én tömegközlekedéssel mentem, ami egy villamost jelent pár perc sétányira a helyszíntől. Bár nem érintett, annyit megtudtam még, hogy a parkolás fizetős. A telefonban nagyon precíz, pontos címet ad, amit érdemes elismételtetni egyszer, mert be lehet kavarni, pontosan melyik épületrészről van szó.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon apró, de ízlésesen berendezett, szép tiszta kecó. Gyakorlatilag egyetlen helyiség az egész + fürdőszoba. A tetthely pedig szó szerint egy kis kuckó, ugyanis a nagy ágy egy hálófülkének sem mondható beszögellésben helyezkedik el. Azért ennek falain egy-egy tükör lóg kétoldalt, ami sosem jön rosszul az efféle hancúrok mellé. Fürdőszoba is nagyon rendezett, férfi vendégek részére szolgáló tisztálkodószerekkel ellátva.
  • Lány külseje:

    No kérem! Amit a képeken lát az ember az nem csalás, nem ámítás. Aletta alakja, idomai a tökéleteshez konvergálnak. Cicijei azért is voltak különösen lenyűgözőek számomra, mert bár szilikonnal ellátottak, és igen feszesek, mégis olyan puha a tapintásuk, mintha eredetiek lennének. Egy pillanatra el is bizonytalanított, mikor ezeket megjegyeztem neki, hogy miből gondolom, hogy nem azok...? :)
    Arca is, haja is szép, mindene szexi, úgyhogy ezzel nem lesz senkinek sem csalódása. Fehérneműben fogadott, harisnya is volt rajta, szóval már az első perctől szívdöglesztő látványt nyújtott.
  • Action:

    A szokásos ajtó mögé bújós beinvitálás után szinte egyből itallal kínált, aztán egy kis terepfelmérést, ismerkedést követően pár perc alatt sikerült közvetlenné tenni a hangulatot. Hamarosan elvonultam a fürdőbe, és mikor kijöttem, az ágy mellett várt, majd gyorsan megvált a bugyitól, melltartótól, amit én igen kikerekedett szemmel bámultam, hiszen ekkor pillantottam meg először azokat a gyönyörű fedetlen kebleket. Nem lacafacázott sokat, odalépett hozzám és lesmárolt. Határozott, de nagyon kellemes csókja van, hihetetlenül jól esett már ez is. Nálam odalent közben a másodperc törtrésze alatt lejátszódott a merevedés teljes stádiuma. Már a csókcsata alatt is lenyúlkált, én meg elkezdtem gyömöszkölni a melleit. Aztán szép lassan térdre ereszkedett és orális kényeztetésben részesített. Mennyei volt az egész tudat, hogy ezt egy ilyen nő teszi velem, ráadásul nagyon finoman, odaadóan. A makkot külön is megnyalogatta, ekkor egy kis pornó feeling is beköszönt. Nemsokára az ágyra telepedtünk át, ahol egy darabig folytatódott a francialecke, most zacsinyalással spékelte meg. Hamar előszedte viszont a gumit is, hogy mielőbb beleülhessen duzzadó hímvesszőmbe a kis mohó. Kedvesen dícsérte egyébként a méreteimet, így legalább tudtam én is egy kis meglepetéssel szolgálni. Mikor felegyenesedve lovagolt rajtam az megint olyan szürreális élmény volt, mintha valamelyik szupermodell pornófilmjébe csöppentem volna. Azért itt már éreztem, hogy alapvetően ő fogja levezényelni ezt a fél órácskát, mert mindig ő kezdeményezte a váltásokat. Ilyenkor apró csókokat is loptunk, így az érzékiség is megmaradt. A nyeregből leszállva behelyezkedett úgy, hogy hátulról tegyem őt magamévá. Noszogatni mondjuk nem kellett engem se, jó keményen bevertem neki, de csak annyira, hogy maradjon szufla még egy kis misszionáriushoz is. Pihenésképpen előbb picit megnyaliztam a puncikáját, ezt is lehetett volna tovább, de sajnos nem volt sok időnk. Szemből menve szintén nagy élmény volt a rengő ciciket látni. Így is toltam őt ameddig tudtam a fenséges testét csodálva, azonban még a durranás előtt kifulladtam. Noha tetszett neki a méretem, azért az látszott és érződött, hogy eléggé a határeset vagyok, amit még fájdalom nélkül be tud fogadni. Ezért a három klasszik póz után újra a franciázást indítványozta, amit ismét rendkívül szenvedélyesen csinált, majd kézzel is igyekezett rásegíteni, de sajnos nekem ezúttal több kellett volna még a végső kielégüléshez.
    Hamarosan elhangzott a kellemetlen szembesítés azzal, hogy "lejárt az idő". Tény és való, hogy a szokásaimtól eltérően ezúttal csak fél órára neveztem be, így nem volt mit tenni, el kellett hagyni a pástot a fürőszoba irányába.
  • Elszámolás:

    Az anyagiak rendezésére a találkozó legvégén került sor, nem azért mintha annyit kellett volna számolgatni. A megbeszélt összeget raktam az asztalra, extra nem volt (nem is tudom, hogy mik lehettek volna). A szimpátia alapú natúr franciát megkaptam tőle, szóval úgy tűnik sikerült jónak lennem nála. :)
  • Összkép:

    Felejthetetlen marad az élmény amit kaptam egy gyönyörű, topmodell alkatú nőtől. Az egyértelműen bizonyítást nyert, hogy Alettával nagyon magas színvonalú együttlétet élhet át az ember. Nálam így első találkozásra a pornós feeling kissé erősebb maradt a barátnősnél, de ez valószínűleg csak az idő rövidsége miatt lehetett így. Ha egy teljes órát (vagy többet) töltöttünk volna el, biztos vagyok benne, hogy ő is a nyugisabb, bújósabb, barátnős szexet preferálta volna. A fél órában igyekezett mindent megadni, ezért válhatott kissé ő az irányítóvá. Így is sikerült sok csodás dolgot besűríteni, amit kicsit beárnyékol, hogy nem tudott minden kiteljesedni. Legközelebb egy bővebb időkorlátra volna szükség, ami anyagilag az ő kategóriájában már komolyabb ráfordítás, a minőséget viszont kétség kívül meg kell fizetni.
Happy Massage