• LauraCicaBabaN01

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • LauraCicaBabaN01 reagálása

    Drága Attilka :)

    Először is Köszönöm szépen az élménybeszámolót:) & a sok bókot ;) Örülök, hogy ismét ennyire jól Érezted magad Velem/Nálam.. :) az Érzés kölcsönös, mint mindig ;)

    Várlak máskor is Szeretettel... ;)

    .. addig is millió virtuális Csókjaim,

    LauraCicaBabaN01 ;)

    :* :* :* :* :*

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, elsőre felvette.
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű, könnyen meg lehet találni. Kocsival mentem. Mint mindig, most is volt rengeteg parkolóhely.
  • Helyszín:

    Legutolsó talàlkozásunk óta át lett kicsit rendezve, de nagyon jól sikerült.
    A fürdőben vadonat új türcsik vártak. Rengeteg túsfördő közül lehet választani. Az àgy is vadonat új. Lehet döngetni rendesen.
  • Lány külseje:

    Ő van a képeken. Abban várt, amit megbeszéltünk
  • Action:

    Újra szerepjátékot kértem. Ő egy fehérnemű modell volt, aki különböző fehérneműket mutat be nekem, mint VIP vendégnek, és a modellt el lehet vinni külön foglakozásra.
    Szexi fehérneműben várt, ahogy vissza értem a fűrdőszobából, fel alá járkált, illegette magát, hozzá egyenlőre nem érhettem, kérette magát rendesen. Végre hozzám jött, és kihámozhattam a szexi kis öltözékéből. Rögtön lehúztam a bugyiját, nekiestem a kerek popsijának. Nyaltam ahogy csak tudtam, közben közben finoman bedugtam egy ujjamat a szük kis popsiba. Majd adott egy kis játékszert, egy jó vastag popsitágítót. Nyomtam rá jó sok síkosítót, és szép lassan bedugtam a szűk kis popsijába. Sokáig ki be járattam benne, a farkam meg már majdnem szétdurrant a látványtól. Benthagytam neki, majd kértem hogy jó keményen szopkodjon meg. Megfordult, makd rögtön tövig bekapta. Nem kímélte magát, szopott mélytorkosan bő nyálasan, köpködte, majdnem tetelőttem a kis száját, de leállítottam, mondtam neki hogy szet akarom dugni a popsidat. Gumit kaptam, kis sikosítót, bepúcsított, kihúztam belőle a kis játékszert, és beraktam a kerek popsijába. Jó pár percig dugtam, de lassan jött a vég, és telelőttem a gumit. Fantasztikus volt. Hagyott lenyugodni, majd farok mosás.
    Mire visszaértem, egy másik fehérnemű volt rajta. Abban is nagyon szexi volt. Kaptam egy finom masszázst, majd viszonoztam. Újra kihámoztam a szexi cuccból. Ahogy maszíroztam, újra kezdtem hadrendbe állni, hanyatt fordítottam, majd megtámadtam a melleit, nyaltam faltam, majd a szájába adtam a farkamat, újra elkezdett mélytorkosan szopni. Elég sokáig szopattam, majd mondta, hogy dugjam már meg. Több se kellett, gumit kaptam, majd beleült puncival, úgy meglovagolt, hogy azt sem tudtam hol vagyok. Jól bírta, majd váltottunk misszibe, én is dugtam, ahogy csak tudtam, közben biztatott, hogy dugjam, dugjam, pár oerc múlva, gumi le, és kértem hogy szopjon le. Hanyatt feküdve, újra eltüntette a farkam a szájában, nem bírtam sokáig, telelőttem a száját. Utána még jó sokáig bent tartotta a szájában, majd eltünt, én csak feküdtem levegő után kapkodva.
    Farok mosás, majd újra egy másik fehérnemű volt rajta.
    Egyből nekiestem, rögtön újra kemény volt a farkam, hozzádörgölte a popsiját, a farkamhoz, közben a hatalmas melleit markolásztam. Megfordult, levettem a melltartóját, majd mellbe dugtam, közben a farkam végét szopkodta, gumit kértem, majd előről kezdtem dugni, lábait a vállamra rakta, a melleit összenyomta, nyaltam faltam őket, meg a látványba gyönyörködtem, hogy egy ilyen dögös csajt döngetek jó keményen. Kis idő múlva oldalra fordítottam, markoltam a derekát, a combját, a mellet, majd nem bírtam tovább, és telelőttem a gumit. Isteni érzés volt. Kicsit beszélgettünk még, megbeszéltük, hogy mi lesz legközelebb, majd elbúcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    2 órát voltam nála, mintha már a barátnőm lenne, benne van mindenben. Igazi szerető. Kértem szerepjatékot, amit mindig túlteljesít, popsit, ami felejthetetlen, és szajba élvezést.
  • Összkép:

    Alig várom hogy újra menjek hozzá, főleg, hogy megbeszéltük a következő szerepjatékot is. Izgi lesz az is!
Happy Massage