• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Édes. Köszönöm szépen a pozitív visszajelzést 😊
    Nagyon örülök hogy megismerhettük egymást .
    Remélem megismételhetjük.😊
    Várlak vissza szeretettel. 😇 Csók 💝

  • Egyeztetés:

    Kell egy kis türelem, ha Dominikához szeretne eljutni az ember, szóval a szervezésre mindjárt adok is magamnak egy "nagyon jó" minősítést. Figyeltem a kiírt elérhetőséget, elsőre nem vette fel, de pár perc múlva visszacsörgetett. Ismerjük már egymást, de ez az első alkalommal is így történt - figyelmességből ötös. Néhány nappal későbbre egyeztettünk időpontot, na onnantól csiga lassúsággal vánszorgott számomra az idő.
  • Megközelítés:

    Marina, lassan már én mondom a GPS-nek, hogy merre kell kanyarodni. Fizetős parkolás, hétköznap délelőtt kb a helyek harmada szabad volt, a ház előtt álltam meg.
  • Helyszín:

    Előző látogatásom óta költözött, de csak házon belül. Telefonáltam a kódért, liftezésre már nincs szükség, gyorsan ott álltam a gyönyörök kapujában, vagyis a lakás ajtajában. Fiatal lakás, rend és tisztaság. Nappaliban tévé duruzsolt, cipő kabát le, irány az action szoba. Mintha lett volna hangulatvilágítás, de ez a részlet kiesett, de az biztos, hogy nem volt félhomály, ami számomra pozitívum. New age jellegű zene szólt, ágyra készítve a törölköző és két ajándék csoki. Fürdőben is minden rendben, kádban, függöny mögött lehet tusolni. A mosdó csapja egy kicsit szorult, egy lelkes és hozzáértő kolléga megigazíthatná, Dominika biztos megköszöni.
  • Lány külseje:

    Kétféle MT van: aki már volt Dominikánál és azóta is igyekszik visszatérni, nekik nem kell bemutatni. Aki meg nem ismeri, annak annyit mondok, hogy ha amatőr képek helyett profi fotók készülnének róla, akkor azt magazinban is nézegethetnénk. Modell alkatú, szép arcú fiatal lány, magas, vékony, csodás hajkoronával. Mellei és feneke a maguk természetességében úgy jók, ahogy vannak. Piros tanga és melltartó volt a fogadó szett.
  • Action:

    Fürdőből gyorsan visszatértem, az ágy mellett állva beszélgettünk és indult a simogatás. Gyorsan levettem a melltartót, ezt a feladatot átvállalom a textiltől, majd tartom én a továbbiakban, nem mintha szükség lenne rá. Hetykén állnak a cicik, de addigra már a farkam is állt. Nyalakodással kezdtem, nyakától a bokájáig csókoltam testét, majd vissza a köldökéhez, és centiről-centire közelítettem a punci felé. Félrehúztam a bugyit, és nagy élvezettel fogtam a nyaláshoz. Dominikának is tetszett a dolog, nyögésekkel és szóban is tudtomra adta. Elvoltunk egy darabig, orgazmus nem lett belőle, de nedves puncival és csillogó szemekkel várta a folytatást. Dehogyis várta, inkább a tettek mezejére lépett! Elterültem az ágyon, és Dominika gondoskodott róla, hogy az én szemem is csillogjon. Szopni kezdett, mondhatni töviről hegyire bejárta területet, csókolta, nyalogatta az egész szerszámot, aztán bólogatni kezdett rajta. Nagyon jól csinálja, nem a lassú érzéki, de nem is pornós gyors, valahol a kettő között, finom de dinamikus, leginkább így jellemezném. El ne felejtsem a látványt, a bemutatásban már áradoztam a külsejéről, szóval ez a bombázó szopja a farkam, naná hogy jól érzem magam.
    Bugyi le, gumi fel. Lovaglás elnapolását kérem, mert nagyon felizgultam, magasnak ítéltem a korai befejezés kockázatát. Így aztán az én kezemben, pontosabban csípőmben volt a tempó meghatározása. Misszivel kezdtünk, jó kis hangokat csalva elő Dominikából, és a ágyból is. Javasolta, hogy forduljunk keresztbe az ágyon, úgy nem fog nyikorogni. Nem volt ellenvetésem, elég nagy az ágy, elférünk így is. Ekkor vettem észre, hogy így szembe kerültem a tükörrel, ami vagy a falon vagy egy szekrényen volt, mindegy is. Innentől két perspektívából követhettem az eseményeket, melyeket én irányítottam, hát nem nagyszerű?
    Így folytatódott a misszi, fogalmam sincs, hogy csökkent-e az ágy hangja, vagy Dominika mesteri trükkje volt, a tükör miatt. Lábaival a vállamon, ütemesen táncoló melleit és farkam befogadó punciját bámulva, nem is nagyon töprengtem ezen. Néha közelebb hajoltam egy pár csókért, a finomabb, gyengédebb fajtából, Dominika ezt viszonozta.
    Oldalra fordítottam, és oldalról hátulról folytattuk. Szeretem ezt a pózt, hosszan elnyúlva csodás teste, kibontott haja oldalra dobva, kecses formája elbűvölő, közben mindene ütemre hintázik. Egy pillanatra azt is elcsípem, ahogy magát nézi a tükörben, ez a kis mozzanat is nagyon beindított. Doggy következett, tükörrel szemben, Dominikával, mit is mondhatnék erről?
    Lehárasztottam magam, még maradt annyi önuralom, hogy egy utolsó póz beleférjen. Lefeküdtem, Dominika szemből beleült, lábai elől, teste kicsit hátradölve, kezeivel hátul támaszkodott. Én vállaltam a mozgás örömét, megint egy erős látvány, ahogy mellei ugrálnak, farkam a puncijában jár, egyik kezemmel csiklóját símogatom.
    Ennyit bírtam, jött a befejezés. Gumi le, Dominika szájába vett, és a korábban elkezdett francialecke méltó véget ért.
  • Elszámolás:

    Vetkőzéskor tettem az asztalra, egy óra, NFVSZ+lenyelés extrával. A besziből gondolom lejön, hogy mennyire jól éreztem magam, persze hogy megérte.
  • Összkép:

    Remélem adhatok istennőt, az jár ezért a randiért. Dominika marad a kedvencek között, megyek hozzá amíg tudok és lehet.
Happy Massage