• Bella

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Bellát nem értem el, de sikerült könnyedén egyeztetnem az időpontot. Igazság szerint másfelé indultam, de itt kötöttem ki és nem bántam ;)
  • Megközelítés:

    Minden könnyű, környéken parkoltam.
  • Helyszín:

    Régi ház, tetőtéri lakás, minden a célnak megfelelő, tisztaság és rend. Mi kell még. Ottlétam alatt halottam ugyan, hogy vanak mások, de nem találkoztam senkivel.
  • Lány külseje:

    Az az igazság, hogy rendelkezem rutinnal a képek és a valóság értékelése között. Ahogy az évek múlnak, egyre megértőbb és elfogadóbb vagyok. Így csak azt írhatom, hogy egy gyönyörű, nőies, korának megfelelő állapotú és szuper sexy lány fogadott. Testét, arcát, kedvességét 100%-ban el tudtam fogadni.
  • Erotikus masszázs:

    háát. ez egy izgalmas rész, mert nekem sajnos nem hiányzik annyira a masszázs. már régen csak az összebújásért és erotikáért megyek. szóval eleinte hagytam időt, adtam teret, ez volt a mi meismerkedésünk, közben kellemesen elbeszélgettünk. Bella masszázsa egyébként kellemes volt (megjegyzem teljesen ruha nélkül még jobban tetszett volna, szeretem a meztelen testrészek érintését) - aztán megkérdeztem, jöhetek-e én. nagyon szeretm masszírozni a lányokat és látni, hogy bele tudnak lazulni. ezt éreztem Bellán is, ellazult és átengedete magát nekem... hol gyengéden, hol erőssebben masszíroztam hátá, vállát, majd fenekét, combjait, majd beljebb...
  • Levezetés:

    a fentebb leírtak folytatásaként előbb én kényeztettem Bellát. Ez nehéz műfaj és nehéz is mit írni, mert szerintem ehhez két embernek egymásra kell találnia akkor és ott. az idő rövidsége miatt ez közel lehetetlen. ennek ellenére azt éreztem, tetszik neki ténykedésem, mert ha nem tetszene, nem hagyata volna, hogy közel 50 percig a randevúnk róla szoljon. masszíroztam hátulról, majd előlröl, majd kicsit nyalakodtam a megfelelő helyen, majd elfeküdtem és ráült a nyelvemre. ezt - szerintem - nem minden lány szereti, csak aki igazán bele tud lazulni, igazi kettőn áll a vásár ez. mivel nagyon sokáig maradtunk így, az én kivégzésem után is, azt gondolom, nem volt élvezet-mentes ténykedésem, ami pedig az én élvezetemet növelte. Aztán fordultunk, megint Ő volt középpontban. játszottunk így egy darabig, majd összebújtunk, pihentünk és simogattuk egymást. Ezt a részt lehetne tán részletesebben és hosszabban leírni, de mindig félek, amit írok, nem biztos, hogy másra is igaz lesz - a kölcsönös megnemértés vagy megértés okán.
  • Elszámolás:

    teljesen korrekt, szerintem nem sok, nem túl kevés. az átalgtól nem kimagaslóan eltérő, extráról nem tudok. mivel nagyon jól éreztem magam, három közepes csokorban vol már borravaló is.
  • Összkép:

    Bella csodálatos, nőiesen szép teremtés, kedves, akivel ha jól bánnak, meghálálja. most is megremegek, ha az együtt töltött időre gondolok., talán még ő is... olyan volt vele lenni, mint amit egész nap csinálnék reggeltől estig. a csók hiányzott, bár megértem, ez már az extra extrája lenne, azért puszillak kedves Bella :)
Happy Massage