• Linda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyű volt elérni telefonon, vagy csak épp szerencsém volt. Kedden sikerült leegyeztetnem a csütörtök reggeli randit. Kedvesen tájékoztatott a programról.
  • Megközelítés:

    Kocsival egyszerű a megközelítés a 11. kerület új társasházainak egyikében a női neves utcában a tuskó szomszédságában.
    Az utcában fizetős a parkolás a környező utcákról eltérően.
    Gps tudja a címet, de a házszám és épületek betűjelzéseit nem árt figyelni, mert könnyen elkeveredik az ember.
  • Helyszín:

    Vagy ennyire egyformák ezek a lakások, vagy ebben a lakásban rendelt a legendás Vivien.
    Előszobából jobbra a folyosó, onnan jobbra a fürdő, szemben a tetthely. A szobában nagy franciaágy, ízléses berendezés, hangulatfény, szobainas. A fürdőben minden rendelkezésre áll a higiéniás feladatokhoz.
  • Lány külseje:

    Linda a képeknek megfelelő vékony leányzó. Arca először olyan szigorúnak tűnt, de lehet hogy csak a reggeli időpont miatt, viszont a hozzáállásában ennek nyoma sem volt. Egy nagyon kedves és kommunikatív leányzó. A képeken nem tűnt fel, de a 3D mindig kicsit más és igencsak formás popsija van, és szép puncija van. 😊
  • Action:

    Megérkezésem után bevezetett a szobába, váltottunk pár szót míg vetkőztem, aztán megmutatta a fürdőt. Gyorsan lezuhéztam, majd vissza a szobába.
    Kérte, hogy feküdjek hasra és kaptam egy olyan nagyszerű relaxáló masszázst, hogy majdnem elaludtam. Lábak, karok, hát, nyak, minden kellemes masszírozásban részesült. Nagyon jó volt. Masszázs lányok nem tudnak így masszírozni sok helyen. Aztán jöhetett a fordulás és szemből is masszírozott egy kicsit, majd a farkam környékén simogatott, húzogatta, mikor már kellően kifeszültem, felcsattintott egy gumit és úgy folytatta a kényeztetésemet. Nagyszerű érzés volt, ahogy mellettem térdelve kényeztetett, így kértem, hogy kerüljön fölém, amit készségesen meg is tett.
    Ő a farkammal foglalkozott, én meg a csodás puncit kényeztettem, mígnem elért a vég. Sajnos a maradék 15 percben sok mindenre nem jutott idő.
    Romok eltakarítása, majd újabb zuhé és a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Az előre elmondottak szerinti mértékben, utólag adtam oda.
  • Összkép:

    Ha egy relax masszázsra vágyom, ahol csak fekszem és kényeztetnek, akkor Linda tökéletes társ ebben.
Happy Massage