• Lilien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt hívtam. Könnyen elérhető volt , és tudtunk egyeztetni aznap délutánra. A telefont ő kezeli, érdemes kitartó lenni, de tényleg érdemes 😊. A hirdetés a konkurens oldalon is látható. Oda érkeztem, hívtam, logisztika rendben.
  • Megközelítés:

    Könnyen meg lehet találni a címet, BKV, sok lehetőség, parkolás a piacról közismert úti, és környéke nehézségekkel, de mindig van hely, kell rá szánni egy kis időt.
  • Helyszín:

    A lakásban minden rendben., berendezés modern, kényelmes, egyedül voltunk a lakásban. Fürdőszoba rendben, minden volt ami kellhet. Szoba diszkrét, tatami a tethely.
  • Lány külseje:

    Fiatal, kedves, popsi beindito, mellei, hát igen, eszméletlen izgató látvány, tapintás 😍😍😍
    Igazán olyan kislányos, de egyben igen nőies, aztán egyszer csak jól meglepett, úgy le smarolt, hogy kérem szépen ilyen nem volt gimi óta, és csak smaroltunk,és smaroltunk..., simogattuk egymást, addig míg már nem is volt értelme megbeszelni, hogy mi legyen, hogy legyen, ment minden a maga útján.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs a simizes folytatása volt, megspekelve csúszkaval, őszintén, odaadással, lendülettel, aztán finoman, gyengéd masszázs, az egész hátam, fenék lábak, ekkor már nem bírtam, és.. megfordultam
  • Levezetés:

    Itt következett a csúszka elölről, csókolózás, kis kézimunka kölcsönösen,..úgy kell elkepzelni az egészet mint egy folyam ami hömpölyög a völgy felé, hol gyorsan, hol lassan, de folyamatosan, úgy egyben volt az egész. Kölcsönös francia, nagyon jól franciazik, aztán csak én neki, vegigcsokoltam mindenét, láthatóan, hallhatóan élvezte. Szép lassan be csusszantam az édes kis puncijahoz, és egy hosszabb nyelv, ujj kombo utan azt mondja a draga: nekem meg volt 😊, most te következel. És eljött az ő ideje, haaat... eszméletlen jó volt, közben én simogatta a gyönyörű melleit, fenekét, puncit, arcát, mindenhol, csak idő kérdése volt :"la petite mort" bekovetkezett, szó szerint kivégzés 🥴🥵. Egy kis idő múlva eszmeltem, már mint arra, hogy simogatva vagyok, mindenhol, igen ott is, és környéke, gondolom :hát ez nem fog menni, nem szokott 😏, de csoda történt, kapok pár lágy csókot, amely atcsap rendes nyelves, igaziba, francia, kézimunka, francia és úgy ment az egész agyi tevékenységem a kukába ahogy van, én meg újra a nirvanaba. Hát..
  • Elszámolás:

    Extrák nincsenek, francia végig szájba alap, mindkét vegkifejletnel meg kaptam.
  • Összkép:

    Távoztam? Libegtem, hát ritkán fordul elő, hogy 2x is sikerüljön csúcsra jutnom, egy nagyon kedves, odaadással végzi a dolgát, megvan benne a fiatalság hite, lendülete, és magával ragadó bája, egy kis időre újra fiatal voltam. Köszönöm
Happy Massage