• ALICE

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ha zölden villog az ikon akkor bejelentkezek és találunk időpontot a korábban leirtak szerint nálam nem pálya. Mindig bebizonyosodik hogy van olyan közös nevező amit én elfogadok még ha az ötödik vagy hatodik alkalomra is jön össze. Aznap tudunk csak találkozni amikor telefonálok 1-1.5 órán belül. Ennél fogva mi többet beszélünk egymással mint talán kellene de lényegretörő beszélgetéseink 10 másodpercnél nem tudnak hosszabbra nyúlni. De így is tudok egyet s mást például ha paradicsom árusnak állnék akkor lehet többször találkoznánk csak nem így. Csaknem ötször vagy hatszor egyeztettünk mire a csillagok együttállása bekövetkezett. A kapott Időponthoz képest lecsaltam belőle 15 percet ami majdnem a vesztemet okozta.
  • Megközelítés:

    A lecsalt idő éppen arra volt jó hogy minden kollégám fejében ekkor szakad össze a világ és kell segíteni vagy csak meglapogatni a vállukat és szeretgetni a lelküket. Ezért 10 perc késéssel el is indultam. Kapsz magad elé tetvészkedő autóst kék buszokat sok piros lámpát meg úgy mindent. El is döntöttem gyorsan hogy szabályt nem sértek és lesz parkolóhely a ház előtt és odaérek....Nem sikerült. Ennyi lámpa sztem a Váci úton nincs csak most odatették őket. Vízműves csomópont átalakítás miatti huncotkodásomat siker sajnos nem koronázta mégis átjutottam a másik oldalra a piac mögé. Parkoló 1 darab volt. 2 perc késés maradt amikor ismét felhívtam Alice-t és haladtam a cél felé.
  • Helyszín:

    Portás bácsi hűlt helye lift a földszinten. Ezek fogadtak. Cél emeleten nyitott ajtó. A lépcsőház tisztasága alap ahogyan a lakás is ahova érkeztem. Nincs meglepetés. Most senkivel nem találkoztam. Ajtót magam mögött becsuktam közben köszönés majd a hálóból Alice is megjelent bezárni az ajtót és kabátom felakasztani.
  • Lány külseje:

    Fogadó öltözet korábbiakhoz képest túl értékelt. Nem vártam hogy valaha is 1 ruhadarabnál több lesz rajta. Azt végképp nem hogy 3.
    Csalódni azért óriásit nem kellett mert egy testhez álló combközépig erő szoknyában és egy egyszerű felsőben fogadott. Elvégre tél van gondolhatnánk. Itt elég mély csókban találtuk magunkat a viszontlátás örömére. Hiszen ebben az évben először találkoztunk. Macsekra való tekintettel végül kabátom bekerült a szobába ahol vetkőtésem közben eszmélt hogy a korábban megbeszélt fehérnemű kompozíciót nem vette fel. De annyi baj legyen majd amíg fürdök. Fürdő felé is nehezen jutottunk el nem hogy oda de közben beszélgetésre is jutott idő. Többek között megtudtam hogy játszótér szagom van és hogy azért Alice formában van mert bugyi nem volt rajta. Fürdőben végül egyedül maradtam a nyitott ajtónál. Nem volt kedvem kimászni onnan olyan jó volt a víz. Jó vendéglátóm ezért élem jött és még megállva itt ott lassan közeledtünk az ágy felé. Tanúbizonyságot nyert hogy a magunkfajta ember nem féltékeny amit megtetéztem az emlékképpel hogy amikor anno swingereztünk nem zavart hogy akkori páromat többen is szeretik egy időben nélkülem. Így értünk az ágyba ahova ölelkezve együtt bepottyantunk.
  • Action:

    A pottyanást csókok követték. Már a sokadik alkalommal találkoztunk így ezalkalommal már az élményt kerestem vendéglátómnál. Nem értem be annyival hogy dugunk egy jót. Alice finoman csókolt én ahol értem barátnősen simogattam. Kisvártatva elindult lefelé és farkamat szájával felállitotta majd lassan szopni kezdett. Kezét még véletlenül sem használja. Ha szükséges úgy hajol vagy fordítja a fejét hogy élérje célját. Átadtam magam és élveztem a mélytorkozását. Kényszer elemeket saját magának csinálta. Nem hagyott ki semmit. Nyalt falt mindent amit talált. Félig 69ben simogatta előbb bugyin keresztül majd félrehúztam. Boldog voltam hogy már ekkor nedvesedett ezért elkezdtem ujjazni majd magamra húztam és elkezdtem kinyalni. Merdező farkam a szájába pinája a számon. Ennél jobb kombinációt akkor nem tudtam volna találni. Nyaltam a csiklót. Szívtam az ajkait benyaltam mélyen. Egyik alkalommal olyan mélyen bevette a farkam hogy csípőm megemeltem és toltam magamat a szájába amíg lehetett. Alice ellentartott. Lábaim nyakára kulcsolva nem engedtem fel csak levegőért pináját pedig teljes erővel arcomba húztam és nyaltam. Csodálatos érzés volt így a szájában lenni. Hüvely összehúzódásai egyre csak sűrűsödtek de éreztem élvezésig nem tudom nyalni ezért abbahagytuk. Felajánlás helyett csak csattant a gumi a farkamon és Alice nyeregbe is pattant. Bugyit félre húzta és ekkor már kellően nedves volt hogy ne kelljen síkosító. Itt álljunk meg. Mint Ő. Akik tudják mi kell az embernek úgy ülnek bele ahogy kell. Nem nyafog nem rángat nem igazgat. Engedi hogy be rakjam vagy irányítsam az utolsó pár centin a farkam. ( Így nehéz lenne ismerkedni... Amikor beleülsz a farkamba engeded hogy én rakjam be vagy te szuszakolod ?) Amikor tehát bekerültem össze ölelkezve kezdtünk el baszni. Alice végtére is nem az a szeretkezős fajta. Csak dugni tudunk és elveszi ami jár. Ült rajtam lovagolt gugolt és hátra is dőlt. Úgy dugatta magát és élveztem tele a gumit. Érzetre teljesen olyan volt mint gumi nélkül. Egy pillanatra mintha gumi nélkül élveztem volna és ájulás közeli állapotba kerültem. Persze gumi a helyén volt csak egy elég új fajta ami ezt tudja. Leginkább Alice tudja ezt a gumi csak eszköz. Vagy én is az vagyok? 😉 Miután elélveztem még fél percig lovagolt mert a farkam állt tovább de én már többre nem voltam képes mint élvezni a pillanatot.
  • Elszámolás:

    Extrát továbbra se vettem igénybe mert nem tudom mi az. Talán az hogy zuhanyzás közben Alice mellettem pisil. Ha fétisem lenne gondolhatnám extrának de nem az.
  • Összkép:

    A dugás után jó 20 percet beszéltünk mindenféle témáról. Jól lehet ismét születnék a mesterségét már tudnám űzni. Megbeszéltük vágyainkat ki tetszik még az oldalról és kivel találkoznánk, de túlélőtippeket is cseréltünk és tudtam mutatni egy jó jútyúbert is akit eddig nem ismert. Felugrasz dugtok egy jót mint senkivel soha aztán dumáltok állva ruha nélkül telefonnal a kézben és jól érzitek magatok. Nekem most Alice ezt tudta adni.
Happy Massage