• Nóra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltünk pár hete, de akkor nem sikerült időpontot egyeztetni pár órával későbbre.
    Most viszont VTRen írtam rá egy nappal korábban, megfelelő volt az időpont, mindent gyorsan meg tudtunk beszélni.
  • Megközelítés:

    VTRen megadta a címet,könnyű volt odatalálni.
    11.kerület újépítésű része.
    Autóval mentem, a mélygarázsban volt hely bőven.
  • Helyszín:

    Új épület, így nyilván a lakás is szépen rendben van. A ház előtt hívtam, mondta a kapukódot, lifttel mentem fel, bár lépcsőn is mehettem volna, nem kellett sokat menni:) A lakásba belépve az előszobába érkeztem, levettem a cipőt. A nappalin át jutottam be a szobába. Közben találkoztam 2 kolleganővel. Nem szokványos, de nem volt zavaró, kellemetlen. Legalább láttam őket is élőben ;)
    A szobában nagy franciaágy kényelmes matraccal. Szekrénybe rakhattam a cuccaimat, és egy tükör is volt a falon.
    A fürdő is nagyon rendben volt, nagy zuhanyzó van benne.
    Törölközőben érkeztem vissza a szobába a nappalin keresztül. Itt sem volt gond, elvégre a hölgyek sem voltak tetőtől talpig felöltözve:)
  • Lány külseje:

    Nagy meglepetés nem érhetett az előző beszámolói alapján.
    Nagyon csinos, alacsony, formás lány. kifejezetten szép arca van, a szemüveg és az általam kért fogadó ruha együtt nagyon szexi volt. Bár ha egy pokrócban fogad, neki az is jól állt volna :)
    Kicsi mell, formás popsi, vékony derék... szóval nagyon kívánatos lányról van szó
  • Action:

    1 órára mentem. A fürdő után a szobában vártam rá kb 1 percet,aztán már csukódott is az ajtó. Az ágyra fekve egy kicsit simogattam, majd elkezdett franciázni. Nagyon ügyesen, technikásan csinálta, közben a szép arc sokat dobott az élményen. Közben lekerült róla a bugyi és a top.
    Mikor már majdnem elmentem, kértem h feküdjön a hátára. A csupasz punciját kezdtem el kényeztetni. Először csak a nyelvemmel, majd ujjazni kezdtem. Gyorsan nedvesedett. Egy idő után a hangja is megjött. Óriási élmény volt, ahogyan ez a gyönyörű fiatal lány fekszik előttem, a tökéletes puncija már teljesen nedves, én dolgozok azon, h neki jó legyen, és utána egyre sűrűbben rászorít az ujjamra... nagyon szexi volt. Lehet, h csak megjátszotta, mindenesetre engem abban a helyzetben nagyon feltüzelt. Ezután fordultunk, ismét franciázni kezdett, majd amikor már éreztem, h nem bírom tovább, gumit kértem és misszionáriusban hamar nagyot élveztem. Utána félidőben megmasszirozott, amit ügyesen csinált. Mindenféléről beszélgettünk, majd ő kezdte a 2.kört. Ismét francia volt, elég hosszasan kényeztetett. Közben simogattam, ahol értem. A végén gumit kértem ismét és doggyban folytattuk. Nem győztem markolni a formás fenekét és derekát. Később kértem, h feküdjön teljesen hasra, és egyre erőteljesebb es gyorsabb lökéseket követően ismét óriásit élveztem.
  • Elszámolás:

    Ami az adatlapon szerepel és kértem, azokat megcsinálta.
    Az ajándékot az elején adtam át, magasabb, mint az átlag, de egy ilyen testért és élményért ez teljesen reális érték.
  • Összkép:

    Maximálisan jól éreztem magam, még vissza fogok menni, h mást is kipróbáljunk :)
    Egyetlen negatívum, h nincs nála csók. Ha még ez is lenne az étlapon, csak hozzá járnék minden alkalommal :)
Happy Massage