• Happy Sophie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    AZ oldalukon lévő foglalási rendszer segítségével; foglaltam időpontot egy négykezes masszázsra. Könnyen ment, ahogy azt már megszoktam.
  • Megközelítés:

    Egyszerű megközelíteni a Happy szalont. Parkolóhely mindig akad, de fizetős. A BKK járatiból több is előfordul errefelé buszok és troli formájában. A metró kicsit távolabb áll meg a helyszíntől.
  • Helyszín:

    A HAPPY szalon. Sokszor jártam már itt, ezért nem tudok újat írni. 3 szoba van szeánsznak berendezve és most is a baldachinosban voltunk. Ha 4kezes a program akkor ott vagyunk. A fürdőben sok tusfürdő található és a higénia is magas szinten van.
  • Lány külseje:

    Sophie Larához hasonlóan egy cuki lány. Picit másmilyen értelemben, de pozitív az összhatás. Helyes arca mellett átlagos méretű cicik és ugyanilyen popsi alkotja nőies idomokat. Alkatra vékonyabb az átlagosnál, de nekem így is nagyon testszik.A fogadóruhával itt is bajban vagyok, mert a fekete felső rémlik és alatt fekete melltartó, de az alsó részen található ruhadarabok teljesen kiestek.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkeztem beléptem a lakásba és először Sophie-t majd Larát pillantottam meg és ebben a sorrendben öletem át őket és mindkét lánynak adtam üdvözlőpuszikat. Levettem a cipőm és bementünk a szobába. Itt levetkőztem és közben csevegtem a lányokkal és szóba került a legutóbbi ittjártam és kérték, hogy meséljek róla, ezért röviden előadtam, hogy miként éltem meg a dolgot. Ezután elvonultam fürdeni. Mikor visszaértem akkor egy fél perccel később belibbent a két lány már melltartó-tanga párosításban. Odaléptem Larához és puszikat neki, majd a háta mögé léptem és kibújtattam a melltartóból. Simogattam a melleit és utána átmentem Sophie-hoz. Ő is kapott puszikat és őt is megszabadítottam a melltartótól. egy picit foglalkoztam, majd hasra feküdtem a tatamin. Mellém helyezkedtek és ekkor kértem, hogy szabaduljanak meg a maradék textiltől. Összemosolyogtak és levették a tangát. Itt kezdődött a masszázs a bokáimnál. lassan haladtunk felfelé és beszélgettünk Lara fetish-es vonaláról. Valahogy érdekelt, hogy miként képes kétféle nagyon különböző masszázsra egy ilyen cuki lány. Mondta, hogy akkor kevésbé kedves. Nem undok, csak az uralkodó szerep miatt ez így alakul. Miután ezt átbeszéltül Lara bekente a felsőtestét és elkezdett csúszkálni rajtam. Később váltottak és Sophie is csúszkált a hátamon. Szóltak, hogy fordulhatok és itt az erotikusabb rész kezdődött.
  • Levezetés:

    Elsőként Lara kezdett csúszkálni rajtam. Ezalatt Sophie megalapozta a lingamot majd cseréltek. Sophie csúszkált rajtam szemből és Lara folytatta lingamot. A csúszka én felültem és elkezdtem őket simogatni. Adtunk egymásnak puszikat és jött a hármas ölelkezés. Lejjebb haladtam és mindkét lány bimbói is kaptak puszit. még simogattuk egymást egy kicsit utána hanyatt dőltem, de őket is húztam magammal. Elmondtam nekik, hogy most lefeküdtünk. Ez picit kétértelmű volt, ezért pár másodpercnyi hatásszünet után hozzátettem, hogy a tatamira. Mosolyogtak rajta egy kicsit utána ők ismét felemelkedtek. Lara kezdte/folytatta a lingamot, de kértem, hogy Sophie csinálja, mert Lara csinálta legutóbb. Sophie elkezdte felépíteni a technikáját és ekkor Lara rám feküdt és elkezdte kéjesen sóhajtozni a fülembe. Megpróbálta fokozni bennem a kéjt, ami sikerült valamennyire. éreztem a testem rezdüléseit, ezért felült és én a melleit simogattam, de már nagyon közel jártam a beteljesüléshez, ezért ez rövid ideig tartott és Sophie tudásának legjavát vette ellő; amikor elért engem a vég. Egy darabig még feküdtem és kértem őket, hogy várjanak egy picit amíg kifújom magam és utána megtörölhetnek. Ezért egy kicsit megálltunk, majd szóltam, hogy most már jöhet a törlőkendő. Ezután Lara kilibbent a szobából, de tudtam, hogy miért. Hozott nekem egy új törölközőt és mellé magának is egyet. Elmentünk fürdeni és addig Sophie rendbe rakta a szobát.

    Miután Lara kettesbe hagyott minket, akkor Sophie-val csevegtem egy picit és elfogyasztottam a frissítőt. Elkezdtem öltözni és ekkor Sophie is felvett egy-két ruhadarabot. Rendeztem a csokrot és vele is forogtam párat, mert nem akartam különbséget két ilyen csodás lány között. Ki az előszobába és a cipőmet visszavettem magamra. Búcsúpuszi és ölelés végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük és igazából szóba sem került. Már megszokott csokor és bőven megéri, mert ők egy igazán nagyszerű párost alkotnak.
  • Összkép:

    Ismét egy nagyszerű szeánszt ejtettünk meg. Velük minden találkozó nagyon felemelő élményt ad. Valahogy ők képesek minden együttlétet egy igazán nagyszerű mérföldkővé tenni. Ritka az ilyen és én még szeretnék sok ilyet átélni.
Happy Massage