• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Olvastam, hogy Amina egy különlegesség, egy ritkaság, egzotikus szépség. Ebben a műfajban ő az egyedüli Ázsiai vonásokkal rendelkező hirdető itt Budapesten. Népszerűsége ezért érthető is. Az egyeztetés során tapasztaltam is, hogy nem egyszerű bekerülni spontán az órarendjébe. Pedig hosszú a nyitva tartási ideje. Aztán a második próbálkozásomnál mégis sikerült időpontot realizálni.
  • Megközelítés:

    Keletitől egy megálló villamossal. Onnan már, nem több mint öt perc séta az újabb építésűnek számító épülettömb bejárata. A kaputelefon, meglehetősen hangosan csöng ki, azt hallják az út másik oldalán is, de ez nem lényeges, mert hamar beengedtek.
  • Helyszín:

    Már az ajtóban tudtam, hogy jó helyre érkeztem. Előtérben halkan bemutatkoztunk és ügyelve a csendre és a tisztaságra suttogva megkért, hogy a cipőmet vegyem le és utána kövessem. Nagy szobába vezetett, ami egy elég tágas helyiség. Lehet persze, hogy a jól elhelyezett tükrök és a hangulatos színes fények okozták az optikai csalódást, de nagynak tűnt. Fémből hajlított szobainasra tettem a motyóimat. Szófa és egy szekrény képezi a szerény bútorzatot. 160x200 szivacson folyt a kezelés. Amit a szemem láttára terített le steril lepedővel.

    A fürdőszobában egy kádban lehet tisztálkodni. A tusfürdők szépen, rendezetten sorakoztak egymás mellett. Szájvíz, fogkefe, tic tac, stb, volt ott minden, ami a személyes higiénéhez kellett.
  • Lány külseje:

    A képeit nézegetve és a nagysikerű beszámolóit elolvasva, magas elvárásokkal érkeztem hozzá. Létezhet, hogy valaki ennyire jó legyen? Mindenki áradozott, hogy milyen szép az arca, és hogy milyen bombasztikus az alakja. A helyszínen a valóságot meglátva, azt hiszem, bátran kijelenthetem, hogy nem túloztak. Sőt, alábecsülték. Nem méltatták eléggé a külcsínét és belbecsét. Csak pozitív csalódások értek. Minden objektív és szubjektív szempontot figyelembe véve le voltam nyűgözve tőle. Toppon van a csaj. Fejben, testben, lélekben egyaránt.

    Az arca, az tényleg különlegesen gyönyörű. A kínai-magyar génekből a legjobbakat örökítve tündöklik. Címlaplány kategória, ez nem kérdés. Nem lepne meg, ha kiderülne róla, hogy már több szépségversenyt is megnyert itthon vagy a távol keleten. De, ennél számomra még fontosabb, az a belülről áradó, őszinte kedvessége és alázata, ahogyan ott, engem kezelt. Természetesen a tisztelet a részemről is maximálisan adott volt az első másodperctől kezdve, de annak a többszörösét kaptam vissza a szerviz során. Ez így működik a legjobb helyeken.

    A bőre selymes és illatos. Művi beavatkozástól menetes, természetes rajta minden. Kivéve a szempilláit, de azok annyira élethűek voltak, hogy szinte fel sem tűnt nekem. Na, és persze a műkörmök, amik strasszokkal kirakott, díszes darabok. Ízléses csillogó kővel még máshol is találkoztam. De, azt hiszem, igazából Amina önmaga egy csiszolt gyémánt, egy drágakő ebben a masszázs szelencében.

    A cicik kicsik, de zavarbeejtően hegyesek és kemények. A vagina, a rózsaszín fuga, az kislányosan szép, virgin kategóriába sorolható.

    A többi tulajdonsága, az mind a képeknek megfelelő, olyan, amilyennek a fotóin is látható. Ami talán még említésre méltó, hogy az intellektusa nagyon kiművelt. Okos, intelligens nőci, több nyelven beszélő, okos hölgy, akivel mindenről jól el lehet cseverészni. Tudása pallérozott, világnézete szerteágazó. Ebben is különlegesnek számít.
  • Erotikus masszázs:

    Az elején felvázolta azt, hogy milyen masszázsfajtákat ismert. Bármelyiket is választottam volna, tudom, hogy a legjobb kezekben lettem volna. Bőséges a választék mondhatom. A masszázsfanatikusok tutira nem fognak csalódni. Sem az erejében, sem pedig a minőségében. Ebben biztos vagyok. Jelen esetben azonban az események váratlan fordulatot vettek és a sorrend és a szerepek is felcserélődtek. Az erotikus résszel indult az óra, a végére maradt a masszázs. Azt pedig magam prezentáltam. Nem bírtam betelni a formás idomaival, kellett, hogy az összes érzékszerveimmel letapogassam még utoljára, mintát vegyek a testének minden egyes részletéről, és emléket vigyek magammal.
  • Levezetés:

    Azon a kereveten kezdődött minden, ahogyan megpillantottam. Művészi fotósok ügyesen megkreált kompozícióit idézte az a póz, ahogyan kecsesen helyet foglalt Amina. Elbűvölt. Részemről először jött az ámulatba esés a gyönyörűséges látványától és megnyerő stílusától. Majd lehengerelt az Amina féle, varászlatos, keleti mágiának a hatásával is felérő, csábító nézéssel. Érintések és csókok következtek, amelyek felkorbácsolták a szenvedélyeket és az erotika irányába terelték a tetteinket. Amikor, ilyen erős a szimbiózis az euforikus boldogság a végén borítékolható. Ez most pontosan így történt.

    Részletesebben:

    A lába elé térdeltem és lágyan megsimítottam a szépséges arcát. Közvetlen közelről néztem a szemébe. Fantasztikus. Majd ujjaimmal a frissen mosott hajába túrtam és a vállát is megsimítottam. Utána a nyakát gyengéden átfogtam, határozottan magamhoz húztam és megcsókoltam azokat a szabályos ajkakat. Édes és impulzív érzés volt. A nyelveink is egyből találkoztak és lassú köröket írtak le szinkronban. Hosszan kiélveztük az ebben rejlő lehetőségeket. Lábai mindeközben a derekamon összekulcsolódtak. Szorosan öleltek magához.

    Kimonó zajtalanul és akadálytalanul siklott le a selymes vállairól. Alatta egy szexi, csipkés fehérnemű volt (pushup-os), amely szintén gyorsan lekerült róla. A hátán, pontosabban a gerincvonal mentén zongoráztam a kezeimmel. A derekát és a popsiját már határozottabban markolásztam. Halhatóan a légzése felgyorsult. Mellkasa egyre magasabbra emelkedett, szívverése erősödött.

    A csókolózás egy percre sem szűnt meg közöttünk. Azt éreztem, hogy a vágy egyszerre hullámzik bennünk és Amina már a csúcsra kívánkozik. Ezt a folyamatot megragadva a lábai közé csusszantam és a csupasz puncikájának kényeztetésébe kezdtem. Először csak a nyelvemmel izgattam majd az ujjaimat is bevetettem, a lenti részeken. Csípőjének örvénylő mozgását lekövetve egyre magasabb izgalmi állapotba hoztam őt. Láttam, hogy a melleit intenzíven markolássza. Majd inkább én, bízd ide, mondtam neki. Kezét megfogtam, és a vénusz-dombjára helyeztem, úgy, hogy az ujjaival érezhesse, ahogyan a nyelvemmel a csiklóját nyalom. Én pedig a cickóit masszíroztam tovább. A kettős-hatás és az előzmények meghozták a kedvező eredményt. Hangos beteljesedés után még pár perc levezetésben részesítettem őt.

    Az én kényeztetésemre a szivacson került sor. Amina az arcomtól indult dél felé. Puszik százaival haladt az ágyékom irányába. Amikor a rudamhoz odaért, egy kis kézi segítséggel feltérképezte az adottságaimat. Majd a tövére markolt és lassú és érzéki cumikázásba kezdett annak a felső részen. Forró ajkai finoman dolgoztak rajtam. Kellemes látvány és izgató érzés volt ahogyan szopizott. Enyhe szívással a golyóimat is leápolgatta. Alkalmanként a kiöltött nyelveihez dörzsölte makkomat, amivel extra érzéseket idézett elő bennem. Aztán, a zacsimra markolt és csak a szájával munkálkodott rajtam. Ilyenkor a bőrt teljesen hátrahúzta és mélyebbre is megpróbált benyelni. Nem nagyon kellett irányítani őt, úgy éreztem, hogy sejti azt, hogy mire vágyom. Szerintem, minden olyan szakmai fogást ismer már, amit, az orális műfaj legmagasabb szintjén művelőitől elvárható. Ritmus és power váltásokkal pedig egyre inkább az áhított cél felé terelt engem. A finálé előtt magasabb tempóra kapcsolt, és az ajkai is erősebb vákuummal szívtak. A haja ilyenkor kéjes ostorként csapdosta a combbelsőmet. Szépen levezényelte az egészet. Uralta végig a testemet. Nagyot élveztem a szájába. Nem engedett el az első slukk után, ahogyan azt rosszabb helyeken már megtapasztaltam, hanem élvezettel csinálta tovább. Az ejakuláció teljes időtartalmában éreztem a szája odaadó gondoskodását. Így kell ezt, bravó, ha már extrában van elvállalva. Tanítani való ahogyan, az utógondozásban részt vett.

    A tisztogatás és romeltakarítás a legnagyobb diszkréció mellett zajlott. Alig észleltem belőle valamit, annyira gyengéden ápolgatott. Csak akkor tértem magamhoz, amikor barátnősen mellém feküdt és gyengéden átölelve simogatott. Méltó lezárása volt ez a korábbi eseményeknek.
  • Elszámolás:

    A csokorról még a telefonban kaptam egy korrekt tájékoztatást. A helyszínen megismertetett az extrákkal. Amiket előre le is rendeztem. Korrekt. Nem alsó kategória ez igaz, de ezt a prémium minőséget díjazni kell. Abszolút megérte.
  • Összkép:

    Feltöltődtem szeretettel és pozitív energiákkal. Szinte testben és lélekben megújulva, lefrissülve távoztam tőle. Esztétikai élmény is valóban lenyűgöző volt. Tényleg nincs hozzá hasonló. Amina valóban egy egzotikus ritkaság. Kedvessége és figyelmessége mindenhol tetten-érhető volt. Nem siettetett, nem nézte az órát, mégis tudta pontosan, hogy hol járunk.

    Afrodiziákum, keleties eszencia a felhőtlen boldogság élményére javasolva. Mindenkinek ki kellene próbálni.
Happy Massage