• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel első találkozásunk volt, telefonon hívtam. Figyeltem az elérhetőséget, így könnyű volt elérni. Alapvető szimpátiát kiépítettük egy rövid csevej során, és megbeszéltünk egy pár nappal későbbi időpontot, amit aznap reggel sms-ben kellett megerősítenem.
  • Megközelítés:

    Rendőrpalota környéke, navigáció ismerte, fizető parkolás, hétköznap ebédidő környékén volt sok szabad hely, konkrétan a bejárat előtt sikerült megállnom. Pontos címet a reggeli megerősítő sms-re válaszolva kaptam, bejutás és emelet-ajtó infókért a kapuból telefonáltam.
  • Helyszín:

    Szép lakás, tisztaság, rend. Nappali és konyha egyben, igényes, tiszta fürdő. Action szoba nagy ággyal, mellette nagy tükrös gardrób. Laptopról zene, jazz, szving, bossa, Ramóna ízlését dicséri.
  • Lány külseje:

    Száz feletti beszámoló és tucatnyi kép található Ramónáról, sokat nem tudok hozzátenni, de azért nem sunnyogom el a feladatot. A képek a valóságot tükrözik, gazella test, formás cickók, világbajnok fenék, gyönyörű hosszú haj. Arca is nagyon szép, és az összképet egy vidám, barátságos, határozott személyiség kisugárzása koronázza meg.
  • Action:

    Megláttam és leesett az állam, szerencsére a lefagyás már nem jellemző rám, csak ujjongtam magamban, hogy milyen jó dolgom lesz. Tisztálkodás után állva (minden értelemben) kezdődött a feltérképező símogatás, és néhány óvatos csók. Kértem, hogy feküdjön le, és folytattam a felfedezést. Rami csiklandós, próbáltam nem kínozni, és a nyakától lassan, de azért elég célirányosan indultam délnek. Ekkorra a zenében egy hosszabb francia blokk következett, szóval franciára franciáztunk. Fazonra igazított, illatos, csodaszép puncit volt szerencsém kényeztetni. Megadtam a módját, nem siettem, és partnerem reakcióira figyelve igyekeztem örömet szerezni. Egyre jobban tekeredett a csipője, majd komoly nyögések közepette szorította a fejem, ez volt at első jutalmam a ténykedésért.
    Lefeküdtem, Rami kung-fu filmekben látott mozdulatsorral feltekerte a haját, és délnek vette az irányt. Kérdezte, hogy a golyókkal foglalkozhat-e, elárultam, hogy azt kimondottam szeretem, esküszöm, hogy megörült a hírnek, és rögtön neki is látott. Én is örültem, mert Rami úgy kezelte a farkam, mint aki kedvenc játékszerét kapja meg, és saját örömére is játszik. Nyalakodott, szopogatott, fújta, símogatta. Finoman és dinamikusabb tempóval is játszott, legnagyobb örömömre.
    Elérkezett az ideje, hogy gumit kérjek, fekve maradtam, és lovaglást kértem elsőre. Rami lassan, naaagyon lassan ült bele, izgalmas volt az elnyújtott pillanat. Ennek szellemében óvatos ringatózással kezdtünk, de aztán fokoztuk a tempót. Ebben a helyzetben nem csak a kezem járt, elértem és csókoltam a melleit, és le is hajolt hozzám, hogy csókolózni is tudjunk. Nagyon jól csókol, semmi szájrapuszi, összeforrunk rendesen. Élvezem a látványt, ahogyan ez a gyönyörű nő mozog rajtam, majd felfedezem, hogy a tükörben egy másik szögből is láthatom ezt.
    Misszi folytatást kérek, sok csókkal. Feltérdelek, rendezgetem a lábait, élvezem a látványt, Rami nyögései eligazítanak, hogy neki melyik szög és ritmus tetszik leginkább. Oldalra fordulós kedvencem következik, de nem túl sokáig, mert közelinek érzem a véget. Jöhet a befejező doggy, előszőr rossz irányba állok be, aztán kapcsolok, hogy a tükör felé fordulva mi mindent láthatok még, szóval gyorsan meg is fordulunk. Fogom karcsú derekát, kinyomja kerek fenekét, nem lehet ezt bírni, ebben a pózban maradva lövöm tele a gumit.
  • Elszámolás:

    Még telefonon megbeszéltük, tusolás előtt helyeztem az asztalra.
  • Összkép:

    Fejlett szexuális kultúrával rendelkező, intelligens, kedves nő, bombázó testbe csomagolva. Nem is tudom mit kivánhatnék még. Maradéktalanul elégedett voltam, de eszembe jutott, hogy egy kis összecsiszolódás után milyen élmények jöhetnek még. Barátnős kalandnak mondanám, mármint olyan barátnő aki szereti a szexet, és jól is csinálja.
Happy Massage